Anladim tek sebebi kordon dolanmasimi yani19. Hafta, ve doğduğunda da kordon gerçekten baya dolanmıştı boynuna ve kollarına
Dün kontrole gittim 13+0 doktor %51 kız dedi artık bilmiyorum yanılma olur mu olmaz mıBen defalardır okuyorum ama yok, henüz hiçbir şey anlayamadım. Yawww bu neçatlayacağım.
‘Ve sonunda rabbim nasip etti ikiz erkek çocuklara gebe kaldım ama maalesef 3.ayda kaybettim ikisini. Ve aradan 1 yıl geçti tekrar hamile kaldım eşimin bildiği lakin benim bilmediğim ve ne kadar ısrar edersem edeyim bana söylemediği bazı şeyler vardı ve sonuç yine erkekti…’
Evet maalesefAnladim tek sebebi kordon dolanmasimi yani
Eşinizin size ısrarla söylemediği sırrı ile bebeklerin cinsiyetinin alakası ne, o kısmı anlamadım.3 kızım vardı malumunuz erkek çocuk istiyorduk 4. Kez hamile kaldım ve erkek çocuk istiyorduk. Ve sonunda rabbim nasip etti ikiz erkek çocuklara gebe kaldım ama maalesef 3.ayda kaybettim ikisini. Ve aradan 1 yıl geçti tekrar hamile kaldım eşimin bildiği lakin benim bilmediğim ve ne kadar ısrar edersem edeyim bana söylemediği bazı şeyler vardı ve sonuç yine erkekti ve sıkıntısız bir gebelik geçirdim ve sonunda oğlum oldu 3 kızdan sonra. Vee aradan 6 yıl geçti tekrar hamile kaldım ve sonuç yine erkekti ama maalesef onuda ve bu beni baya derinden etkiledi bir olay yaşadım onu da 19. Hafta kordon dolanması sonucu kaybettim. Yavrumun boynuna kordon dolanmıştı ve vefat etti suni sanciyla doğurdum ve mezara defnettim. Bu olayın üzerinden 1 sene geçti şu an ve yine gebeyim şu an 11 haftaligim ve ben yine erkek hissediyorum doğrusunu rabbim bilir. Ama büyük ihtimal erkek eğer ogrenirsem burdan paylaşırım. Bende çok merak ediyorum. Eşimin bana söylemediği Bir sır var ama ne bence onunla alakalı birşey. Kendisi bu erkek diyip duruyor, rabbim hakkımızda hayırlısini versin.
Yüzde 51 miDün kontrole gittim 13+0 doktor %51 kız dedi artık bilmiyorum yanılma olur mu olmaz mı
Kendince bir uygulama yapmış işte, ne yapmışsa artık söylemiyor sanki devlet sırrıEşinizin size ısrarla söylemediği sırrı ile bebeklerin cinsiyetinin alakası ne, o kısmı anlamadım.
Yani bu uygulama sayesinde mi erkek bebeğe hamile kalma şerefine nail oldunuz?Kendince bir uygulama yapmış işte, ne yapmışsa artık söylemiyor sanki devlet sırrı
Bu saatten sonra her şey olabilirYüzde 51 midoktorunuzun bildiği ama sizin bilmediğiniz ne kadar ısrar ederseniz size söylemediği bir sırrı olabilir mi ?
Öyle diyor kendisiYani bu uygulama sayesinde mi erkek bebeğe hamile kalma şerefine nail oldunuz?
Ve beyin koşarak uzaklaşır…Öyle diyor kendisi
Ben anlam veremedim kaldı ki sizler yani, tuhaf ve bir o kadar da anlamsız bir olaylar silsilesi gibiVe beyin koşarak uzaklaşır…
Yani eşiniz bir yöntem geliştirmiş ve bu yöntem sayesinde istediği zaman Y kromozoma sahip spermlerini mi yollayabiliyor?Evet doğru anladınız 3 kızım vardı ve erkek çocuk istemiştik ve eşimin bana ısrarla söylemediği bir sırrı varmış ondan sonra ikiz erkek bebeğe hamile kaldım lakin onlar vefat etti 3.ayda ve 2014 te tekrar hamile kaldım ve bir oğlum oldu. Oğlumdan 6-7 sene sonra yani 2020'nin sonuna doğru eşimin ısrarıyla tekrar hamile kaldım ve o da erkekti ama maalesef onuda kordon dolanması sonucu kaybettim. Yani bu olaydan biraz uzun zaman sonra tekrar hamile kaldım planlı olarak ve şu an yine hamileyim ama eşim erkek olduğuna söylüyor yine. Nasipse bir kaç hafta sonra öğrenirim. Sonucu burdan paylaşırım
Asıl buna şaşır. Ne kafalar var, kuşa taksan ters uçar.Yani eşiniz bir yöntem geliştirmiş ve bu yöntem sayesinde istediği zaman Y kromozoma sahip spermlerini mi yollayabiliyor?
Artık yöntem mi dua mı bilemiyorum. 13+0 haftaligim dün doktor %51 kız dedi. 10 gün sonra net söylerim dedi. Eğer doktor hakli çıkarsa benimki birşey bilmiyor demektir,eğer kız değilde erkek çıkarsa demek ki benim adam bir şeyler biliyor derim. Bakalım bende meraklandim bayaYani eşiniz bir yöntem geliştirmiş ve bu yöntem sayesinde istediği zaman Y kromozoma sahip spermlerini mi yollayabiliyor?
Tıbben böyle bir şey imkansız. Eşiniz çocuğun cinsiyetini belirleyemez. Yani şunu yapınca kız oluyor bunu yapınca erkek oluyor diye bir şey yok. İmkansız.Artık yöntem mi dua mı bilemiyorum. 13+0 haftaligim dün doktor %51 kız dedi. 10 gün sonra net söylerim dedi. Eğer doktor hakli çıkarsa benimki birşey bilmiyor demektir,eğer kız değilde erkek çıkarsa demek ki benim adam bir şeyler biliyor derim. Bakalım bende meraklandim baya
Yahu doktor haklı çıksa da çıkmasa da sizinki bir şey bilmiyor zaten hanımefendi. Bir de ailecek inanmışsınız, kenetlenmiş sonucu bekliyorsunuz, Allah akıl fikir versin.Artık yöntem mi dua mı bilemiyorum. 13+0 haftaligim dün doktor %51 kız dedi. 10 gün sonra net söylerim dedi. Eğer doktor hakli çıkarsa benimki birşey bilmiyor demektir,eğer kız değilde erkek çıkarsa demek ki benim adam bir şeyler biliyor derim. Bakalım bende meraklandim baya
Tıbben imkansiz olduğunu bende biliyorum. Ve o ihtimali hiç degerlendirmiyorum bile. Maneviyatla alakalı bir şeylere yoruyorum sadece. Dua mı etmiş ne yapmışsa artık. Eğer bu bebeğim kız olursa o sırrını söyleyene kadar onu gördüğüm yerde terlik firlaticamTıbben böyle bir şey imkansız. Eşiniz çocuğun cinsiyetini belirleyemez. Yani şunu yapınca kız oluyor bunu yapınca erkek oluyor diye bir şey yok. İmkansız.
Hepimize akıl fikir versin, maneviyatta önemli tabi. Ben şahsen yaşadıklarımı duyduklarimi ve gördüklerimi bilirim. Sizin inanıp inanmamaniz beni etkilemiyorYahu doktor haklı çıksa da çıkmasa da sizinki bir şey bilmiyor zaten hanımefendi. Bir de ailecek inanmışsınız, kenetlenmiş sonucu bekliyorsunuz, Allah akıl fikir versin.
Çok gizemli bir yazı.
Eşinizin size yıllarca söylemediği sırrı neymiş? Erkek bebek isteği mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?