Görüntüye bakarmisiniz bu haftadan sonra cinsiyet degisirmi

Dün kontrole gittim 13+0 doktor %51 kız dedi artık bilmiyorum yanılma olur mu olmaz mı

Eşinizin size ısrarla söylemediği sırrı ile bebeklerin cinsiyetinin alakası ne, o kısmı anlamadım.

Yüzde 51 mi doktorunuzun bildiği ama sizin bilmediğiniz ne kadar ısrar ederseniz size söylemediği bir sırrı olabilir mi ?
Bu saatten sonra her şey olabilir %51 nedir yani, kıza benzetti biraz heralde kesin de demedi içime kurt düştü şimdi ya benim adam uygulamada eksiklik yaptı yada doktor tam göremedi, ikisinden birinde bir yanlışlık var

Yani eşiniz bir yöntem geliştirmiş ve bu yöntem sayesinde istediği zaman Y kromozoma sahip spermlerini mi yollayabiliyor?

Yani eşiniz bir yöntem geliştirmiş ve bu yöntem sayesinde istediği zaman Y kromozoma sahip spermlerini mi yollayabiliyor?
Artık yöntem mi dua mı bilemiyorum. 13+0 haftaligim dün doktor %51 kız dedi. 10 gün sonra net söylerim dedi. Eğer doktor hakli çıkarsa benimki birşey bilmiyor demektir,eğer kız değilde erkek çıkarsa demek ki benim adam bir şeyler biliyor derim. Bakalım bende meraklandim baya

Tıbben böyle bir şey imkansız. Eşiniz çocuğun cinsiyetini belirleyemez. Yani şunu yapınca kız oluyor bunu yapınca erkek oluyor diye bir şey yok. İmkansız.

Yahu doktor haklı çıksa da çıkmasa da sizinki bir şey bilmiyor zaten hanımefendi. Bir de ailecek inanmışsınız, kenetlenmiş sonucu bekliyorsunuz, Allah akıl fikir versin.

Tıbben böyle bir şey imkansız. Eşiniz çocuğun cinsiyetini belirleyemez. Yani şunu yapınca kız oluyor bunu yapınca erkek oluyor diye bir şey yok. İmkansız.
Tıbben imkansiz olduğunu bende biliyorum. Ve o ihtimali hiç degerlendirmiyorum bile. Maneviyatla alakalı bir şeylere yoruyorum sadece. Dua mı etmiş ne yapmışsa artık. Eğer bu bebeğim kız olursa o sırrını söyleyene kadar onu gördüğüm yerde terlik firlaticam

Yahu doktor haklı çıksa da çıkmasa da sizinki bir şey bilmiyor zaten hanımefendi. Bir de ailecek inanmışsınız, kenetlenmiş sonucu bekliyorsunuz, Allah akıl fikir versin.
Hepimize akıl fikir versin, maneviyatta önemli tabi. Ben şahsen yaşadıklarımı duyduklarimi ve gördüklerimi bilirim. Sizin inanıp inanmamaniz beni etkilemiyor

Çok gizemli bir yazı.
Eşinizin size yıllarca söylemediği sırrı neymiş? Erkek bebek isteği mi?

Ben bazen eşime diyorum sence kız mı erkek mi diye. Kız o diyo. Nereden biliyorsun diyorum biz onunla anlaşmalıyız sen karışma diyor ( sırf kız istiyor diye ) onun gibi bir sey galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…