- 18 Ekim 2017
- 9
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi cirkinkiz123
Değilim ben 16 yaşındayımBencede o![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değilim ben 16 yaşındayımBencede o![]()
Hayır değilim:)Senin gibi bi ezik kızımız var yoksa o sen misin
Merhaba nerden başlasam bilemiyorum yaklaşık 1 yıl önce çirkinliğimi farkettim. Gerçekten yaşayan bilir çok zor bir durum hiç rahat değilim biri gelip yine çirkin mi diyecek vb.şeylerle hiç rahat fotoğraf çekemiyorum bir yere rahat gidemiyorum çünkü çok çirkinim güzel bir kız olmayı hayal edipte hayal kırıklığına uğramak tan bıktım bazen kendimi güzel bulurum ama açıkçası kendimi kandırdığımi düşünüyorum.
Sürekli aynaya kendimi beğendiğim şekilde bakmaya çalışıyorum.Ama şunu da biliyorum ki eğer güzel olsaydım her aynada kendimi beğenir her fotoğrafta güzel çıkardım kimse bana çirkin demezdi.Aslında bana çirkin diyenler haklı ben bile kendimden nefret ediyorum
Benim istediğim şey bundan kurtulmak hiç güzel olmadığını kabul edip yaşamına hiç üzülme yerek devam eden bunu sorun etmeyen yok mu?Çünkü bu durum beni çok üzüyor ve daha kötü olmaktan korkuyorum
Cevap vereceklere şimdiden çok teşekkürler
Sen kendıne öyle duyorsun da bız napak ölek mi he söyleDeğilim ben 16 yaşındayım
sadecYa ben böyle konusan/düşünen kişiler için hiç üzülmüyor, onlara hiç acımıyorum artık. Cirkinsiniz ve öyle kalacaksınız.
Sadece yardım istedim böyle diyeceksiniz demenize gerek yok ben zaten çirkin olduğumu biliyorum .Bunları yazmak zevk mi veriyor?Ya ben böyle konusan/düşünen kişiler için hiç üzülmüyor, onlara hiç acımıyorum artık. Cirkinsiniz ve öyle kalacaksınız.
16 yaşındayım beni sevmeyen insanlar diyorYaş kaç? Kim size çirkin diyor? Niye çevrenizde böyle anormal insanlar var?
DeğilimBurda ezikkiz diye biri var. O da arada konu açıp kendine hakaret eder. Bence sen onla takıl. Çünkü gerçekten biz ne desek kâr etmiyor.
Zorla insanları üzüp konu açtığına pişman ediyorsunuzYa ben böyle konusan/düşünen kişiler için hiç üzülmüyor, onlara hiç acımıyorum artık. Cirkinsiniz ve öyle kalacaksınız.
Çirkin şansı ne demek bilmiyorum eğer aşk falansa umrumda olan birşey değil:)Allah çirkin şansı versin boş ver
kuzum bunlar da gecıcek üzme kendını .Yazanlara teşekkür ederim:)
Güzellik göreceli bir kavram çevrendeki insanlar nezaketten yoksun belli ki bunu mu kafana takıyorsun en güzel suretle yaratıldın buna şükret bence eli kolu gözü olmayan kazada kaybeden insanlar var.Merhaba nerden başlasam bilemiyorum yaklaşık 1 yıl önce çirkinliğimi farkettim. Gerçekten yaşayan bilir çok zor bir durum hiç rahat değilim biri gelip yine çirkin mi diyecek vb.şeylerle hiç rahat fotoğraf çekemiyorum bir yere rahat gidemiyorum çünkü çok çirkinim güzel bir kız olmayı hayal edipte hayal kırıklığına uğramak tan bıktım bazen kendimi güzel bulurum ama açıkçası kendimi kandırdığımi düşünüyorum.
Sürekli aynaya kendimi beğendiğim şekilde bakmaya çalışıyorum.Ama şunu da biliyorum ki eğer güzel olsaydım her aynada kendimi beğenir her fotoğrafta güzel çıkardım kimse bana çirkin demezdi.Aslında bana çirkin diyenler haklı ben bile kendimden nefret ediyorum
Benim istediğim şey bundan kurtulmak hiç güzel olmadığını kabul edip yaşamına hiç üzülme yerek devam eden bunu sorun etmeyen yok mu?Çünkü bu durum beni çok üzüyor ve daha kötü olmaktan korkuyorum
Cevap vereceklere şimdiden çok teşekkürler
Bak iste, kendin cevap vermissin. Seni sevmeyen, kirmak isteyen insanlarin sacmaliklari.16 yaşındayım beni sevmeyen insanlar diyor