- Konu Sahibi cirkinkiz123
Buda guzelllmisAa ben çok güzelim,
Evden çıkmıyorum nazar deymesin diye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buda guzelllmisAa ben çok güzelim,
Resimdeki siz degilsiniz dimi (sahiden)Aa ben çok güzelim,
Ayol benim tabi Güzelligimden gözünü alamadın işteResimdeki siz degilsiniz dimi (sahiden)![]()
Tabisi nerde bulcam bida doya doya bakiyomAyol benim tabi Güzelligimden gözünü alamadın işte![]()
Maşallah de sonra kaşlarım dökülüyor nazardan :))Tabisi nerde bulcam bida doya doya bakiyom![]()
MasaAlllahMaşallah de sonra kaşlarım dökülüyor nazardan :))
Aynen katılıyorum
Para varsa üst baş çanta ayakkabı saç baş derken Naomi Campbell oluyorsun!
sen onlara bakma cahiller eminim cok tatli bir kizsin daha yuzun bile oturmamistir yerine daha da guzel.olirsun sorun etmesadec
Sadece yardım istedim böyle diyeceksiniz demenize gerek yok ben zaten çirkin olduğumu biliyorum .Bunları yazmak zevk mi veriyor?
Merhaba nerden başlasam bilemiyorum yaklaşık 1 yıl önce çirkinliğimi farkettim. Gerçekten yaşayan bilir çok zor bir durum hiç rahat değilim biri gelip yine çirkin mi diyecek vb.şeylerle hiç rahat fotoğraf çekemiyorum bir yere rahat gidemiyorum çünkü çok çirkinim güzel bir kız olmayı hayal edipte hayal kırıklığına uğramak tan bıktım bazen kendimi güzel bulurum ama açıkçası kendimi kandırdığımi düşünüyorum.
Sürekli aynaya kendimi beğendiğim şekilde bakmaya çalışıyorum.Ama şunu da biliyorum ki eğer güzel olsaydım her aynada kendimi beğenir her fotoğrafta güzel çıkardım kimse bana çirkin demezdi.Aslında bana çirkin diyenler haklı ben bile kendimden nefret ediyorum
Benim istediğim şey bundan kurtulmak hiç güzel olmadığını kabul edip yaşamına hiç üzülme yerek devam eden bunu sorun etmeyen yok mu?Çünkü bu durum beni çok üzüyor ve daha kötü olmaktan korkuyorum
Cevap vereceklere şimdiden çok teşekkürler
16 yaşındayım beni sevmeyen insanlar diyor
Bu kadın bumıymuş :))))Ben de ilk okudugumda ezikkız mı yazdı dedim.
İnsanları böyle sadece insan oldugu için değil görselleştirmemiz toplumca çok yanlış zaten.
Toplum olarak güzellik dediğimiz şeyin ne oldugunu gördük maşallah herkez birbirinin aynısı.
Ben şahsen güzel bulmuyorum yapay duruyor.
Gerçek güzellik kalptendir.Bkz.
Eki Görüntüle 2056958