Görünüşümün değişmesini istedi

Üzülmeyin her şerde bir hayır vardır
Sizde eşinizin beğenmediğiniz özelliklerini huylarini söyleyin erkekler bizler gibi ince düşünceli değiller ama sizinki çok büyük ayıp etmiş.

Üzülmeyin her şerde bir hayır vardır
Sizde eşinizin beğenmediğiniz özelliklerini huylarini söyleyin erkekler bizler gibi ince düşünceli değiller ama sizinki çok büyük ayıp etmiş.
Canım sevgili olsa ayrılırsin nişanlı olsan yüzüğü atarsın ama evli olunca daha zor bu işler ve kendinin burnu çok büyük ,çenesi yok denecek durumda ve dişleri ağızdan taşıyor ama ben onu öyle seviyorum.hatta herkes sen nasıl evleniceksin onunla nasıl koynuna girceksin diyordu

Bence oturup bu konuşun ne demek istemiş. Belkide üzmek için söylememiştir ama bilemeyiz tabi.e tabi insan hadi boşan diyemez yuva yıkmak kolay değil güzel bi özür dilemeli en azından

En sinir bozucu olanda bu valla kendilerini ne sanıyolarsa................!!!!!!!!!!!11
Ay buradan sinirolduum

Bence oturup bu konuşun ne demek istemiş. Belkide üzmek için söylememiştir ama bilemeyiz tabi.e tabi insan hadi boşan diyemez yuva yıkmak kolay değil güzel bi özür dilemeli en azından
Haklısın belki ama Özür dilemek le Bu kırgınlık geçmez ki !!!

En sinir bozucu olanda bu valla kendilerini ne sanıyolarsa................!!!!!!!!!!!11
Ay buradan sinirolduum
Ya ben kırılmasın diye asla onu uzucek bişi demem yapmam.agzi kokar ama söylemem onu çekerim. Annesine saygida küsür etmem bakarım gelir 5 veya 6 ay kalır bizimle ses etmem seviyorum da kayinvalidemi

Haklısın belki ama Özür dilemek le Bu kırgınlık geçmez ki !!!
Tabiki geçme z ama yani benim eşim demiş olsa 3 çocuk var bu sebeple boşanmam ama soğurum.sizde haklı olarak epey kırılmışsınız en azından çocuk yapmayın
Bi konuşun bakalım ne diyecek.

Ya ben kırılmasın diye asla onu uzucek bişi demem yapmam.agzi kokar ama söylemem onu çekerim. Annesine saygida küsür etmem bakarım gelir 5 veya 6 ay kalır bizimle ses etmem seviyorum da kayinvalidemi
Bak işte Burda hata yapıyorsun bence ağzı kokuyosa söyle yanlış biseymi yaptı aman kırılmasına deme uyar sonra bunlar birikiyor ve tükenen biz kadınlar oluyoruz

Ama karşılığı bu olmamaliydi
Tabiki geçme z ama yani benim eşim demiş olsa 3 çocuk var bu sebeple boşanmam ama soğurum.sizde haklı olarak epey kırılmışsınız en azından çocuk yapmayın
Bi konuşun bakalım ne diyecek.
Kesin yanlış anladın Özür dilerim dicek biliyorum ama dediğiniz gibi soğukluk giriyor araya ama bakalım akşam ak koyun kara koyun belli olucak.

Bak işte Burda hata yapıyorsun bence ağzı kokuyosa söyle yanlış biseymi yaptı aman kırılmasına deme uyar sonra bunlar birikiyor ve tükenen biz kadınlar oluyoruz
Kız desem ki ağzına kokuyor valla kırılır bende kiyamadigimda n demiyordum ama demeliymisim. Beni düşünmedi dün hiç öyle ağzına geldiği gibi konustu

Beni dinlediğiniz için ve fikirleriniz için teşekkür ederim, akşam konustuk tan sonra yazarım yine son durumları kızlar. Öpüyorum

Beni dinlediğiniz için ve fikirleriniz için teşekkür ederim, akşam konustuk tan sonra yazarım yine son durumları kızlar. Öpüyorum
Yaz tabi merak ederim.Bu hayatta birazda bencil olmak lazım valla o üzülür bu kırılır diye diye kendimiz tükeniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…