Kızlar bugün eşimle yakınlaşırken bir anda göğüslerini yaptircam,burnunuda yaptıralım birde Botox yaptiririz ( 3.5 yıllık evliyiz bu arada ve yaşım 28) neyse ben dondum kaldım ve devamı geldi aynen şöyle devam etti sözlerine, bu halini de çok seviyorum ama ozaman cak daha sevicem dedi. Ben bu adamla kaçarak evlendim ve ağlayarak yazıyorum bu olanları. Bu hiç yakışmadı bize hiç. Ben hep aman para harcama sin aman masraf etmeyim aman bebek yapalim derken adam neler istiyormuş
çok üzücü bir durum bir kadın olarak eşimden böyle bişey duysam ne yapardım bilmem.. bebek işini erteleyin bence ilişkiniz çok sağlıklı durmuyor..Bu sabah gayet soğuk yolcu ettim işe ve akşam gelince de ister istemez kalbim kırık ve soğuk olucam .usteliyecek neyin var diye bende kusucam icimdekileri.ya dünden buyana ağla ağla bir arpa boyu yol alamadım hala anlamıyorum. Kızlar bakımsız biride değilim ve 2 gün öncede hsg filmi cekindim bebek istiyoruz ve dün yakinlasirken bunu tam o esnada söylemesi beni paramparça etti
çok üzücü bir durum bir kadın olarak eşimden böyle bişey duysam ne yapardım bilmem.. bebek işini erteleyin bence ilişkiniz çok sağlıklı durmuyor..
Canım goguslerim çok küçük , dün o duyduklarimdan sonra soyleyeceklerin ağır gelmecekÇok afedersiniz alakasız bi sorum olacak isterseniz cevap vermeyin ama, göğüsleriniz hiç mi yok yani yoksa sütyen giyecek kadar var gene mi beğenmiyor? Bu soruya cevap verirseniz çok acı bir yorumum olacak
Canım goguslerim çok küçük , dün o duyduklarimdan sonra soyleyeceklerin ağır gelmecek
Hayır size ağır bir şey söylemeyeceğim ne haddime bu bir kusur ya da günah değil ki.
Diyecektim ki göğüs kanseri olan insanların göğüsleri alınıyor, öyle bir şey olsa ne olacak zor zamanınızda yanınızda göremeyecek misiniz yani diyecektim.
Ya ne kadar üzüldüğünüzü anlayabiliyorum ama inanın ki değmez biliyorum duymak çok ağır benim de sevdiğim dudakların çok ince demişti sadece 1 kez, yok aylarca aklımdan çıkmamıştı ama inanın ki değmez şimdi düşününce bunu mu o kadar düşünmüşüm diyorum
Aynen öyleBi de burnunu da yaptırırız ne ya gerçekten uyuz oldum tam dayaklık
Asıl gücüme giden 2 gün önce hsg cekildim ve bu önümüzdeki 3 ay bebek yapmak için çok önemli ve tam çalışma esnasında pat diye bunu söylemesi ... ben bu şekilde onunla uyuyamam bile aklımdan bir an bile çıkmıyor söyledikleri ve nasıl bir keyifle anlatıyor birde deli olmamak elde degilSen kriterlerini söyle ben sana ona göre bulayım yenisini deseydin!!
Bence bu stres altında biraz erteleyin çocuk yapmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?