Görünüşümün değişmesini istedi

hermess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
134
15
98
Kızlar bugün eşimle yakınlaşırken bir anda göğüslerini yaptircam,burnunuda yaptıralım birde Botox yaptiririz ( 3.5 yıllık evliyiz bu arada ve yaşım 28) neyse ben dondum kaldım ve devamı geldi aynen şöyle devam etti sözlerine, bu halini de çok seviyorum ama ozaman cak daha sevicem dedi. Ben bu adamla kaçarak evlendim ve ağlayarak yazıyorum bu olanları. Bu hiç yakışmadı bize hiç. Ben hep aman para harcama sin aman masraf etmeyim aman bebek yapalim derken adam neler istiyormuş

bende nişanlıyımda böyle bişi duymadım hiç. normalde kadınlar yer oramı buramı yaptırcam diye. belkide biraz seksilik istiyodur giyinişinizi falan değiştirin daha göz alıcı şeyler giyin yakınlaşırken belkide böyle bişi istemştir

Öyle olanı bulsaydı o zaman
Diyemedin mi mevcut olan bu canım beğenmiyosan kapı orda

benimkide tam tersi böyle söyleyince sakın yaptırma yaptırırsan ayrılırım vb. diyenlerden bu işin ortası yok sanırım.

Keşke hazırını bulsaydın deseydin. Seni daha çok sevecekmiş miş. Bakkkk sennnn adam sadece fizik olarak görüyor seni.

Bu sabah gayet soğuk yolcu ettim işe ve akşam gelince de ister istemez kalbim kırık ve soğuk olucam .usteliyecek neyin var diye bende kusucam icimdekileri.ya dünden buyana ağla ağla bir arpa boyu yol alamadım hala anlamıyorum. Kızlar bakımsız biride değilim ve 2 gün öncede hsg filmi cekindim bebek istiyoruz ve dün yakinlasirken bunu tam o esnada söylemesi beni paramparça etti

Yaklaşık 1 ay önce bi tartismistik başka bir sebepten ve ben bu böyle olmicak bosanalim dediğimde çocuk gibi ağlayıp yalvardi sensiz ölürüm diye yani dün de böyle şeyler söyleyince ve tam çalışmalara başladığımız ilk gün olunca benim istek falan gitti birde üzerine uzuldugumle kaldım. Sanki kendi aktör bana tövbe tovbe

çok üzücü bir durum bir kadın olarak eşimden böyle bişey duysam ne yapardım bilmem.. bebek işini erteleyin bence ilişkiniz çok sağlıklı durmuyor..

Ya Afedersiniz ama bu adam ben tuvalete ye girince bile kapıda bekleniyor hatta içeri girip beni orda bile yanlız bırakmayan adamdi

Çok afedersiniz alakasız bi sorum olacak isterseniz cevap vermeyin ama, göğüsleriniz hiç mi yok yani yoksa sütyen giyecek kadar var gene mi beğenmiyor? Bu soruya cevap verirseniz çok acı bir yorumum olacak

Çok afedersiniz alakasız bi sorum olacak isterseniz cevap vermeyin ama, göğüsleriniz hiç mi yok yani yoksa sütyen giyecek kadar var gene mi beğenmiyor? Bu soruya cevap verirseniz çok acı bir yorumum olacak
Canım goguslerim çok küçük , dün o duyduklarimdan sonra soyleyeceklerin ağır gelmecek

Canım goguslerim çok küçük , dün o duyduklarimdan sonra soyleyeceklerin ağır gelmecek

Hayır size ağır bir şey söylemeyeceğim ne haddime bu bir kusur ya da günah değil ki.
Diyecektim ki göğüs kanseri olan insanların göğüsleri alınıyor, öyle bir şey olsa ne olacak zor zamanınızda yanınızda göremeyecek misiniz yani diyecektim.
Ya ne kadar üzüldüğünüzü anlayabiliyorum ama inanın ki değmez biliyorum duymak çok ağır benim de sevdiğim dudakların çok ince demişti sadece 1 kez, yok aylarca aklımdan çıkmamıştı ama inanın ki değmez şimdi düşününce bunu mu o kadar düşünmüşüm diyorum

Bi de burnunu da yaptırırız ne ya gerçekten uyuz oldum tam dayaklık

Canım 3.5 yıl oldu 4 yılın içindeyiz ve bunu şimdi söylüyor. Akşam kesin yok sen yanlış anladın diyecek Özür dileyecek ama nafile gururum kırıldı.
Çok haklisin demekki ozaman ben potansiyel aldatilan ve terk edilen kadın olucam öyle bir rahatsızlık olsa. Şimdiden bunları sorun ediyorsa dimi

Ne demeli bu adama ne yapmalı ?? Ben istermiydim bu şekilde olsun. Göğüsum büyük işte burnum muntazam ve şu botok s onu hiç anlamış değilim neyse mükemmel olayı bende isterdim ama yok olan bu ve o bunu bile isteyen kacirarak evlendi benimle

Sen kriterlerini söyle ben sana ona göre bulayım yenisini deseydin!!
Bence bu stres altında biraz erteleyin çocuk yapmayı.

Sen kriterlerini söyle ben sana ona göre bulayım yenisini deseydin!!
Bence bu stres altında biraz erteleyin çocuk yapmayı.
Asıl gücüme giden 2 gün önce hsg cekildim ve bu önümüzdeki 3 ay bebek yapmak için çok önemli ve tam çalışma esnasında pat diye bunu söylemesi ... ben bu şekilde onunla uyuyamam bile aklımdan bir an bile çıkmıyor söyledikleri ve nasıl bir keyifle anlatıyor birde deli olmamak elde degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…