• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüşlerinize açığım 🙏

gulumser77

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
68
125
13
46
Merhabalar, biz oğlumun adını değiştirecegiz. Şu an 1 yaşını geçti. Mahkemeye basvurmadik henüz, çevreme nasıl açıklama yaparım bilemedim. Nasıl karşılarlar acaba. Birde mahkeme ne kadar sürede sonuçlanır merak ediyorum.

Mahkeme kararını bilmiyorum ne kadar zamanda açıklanır. Diğeri için yorumum şu şekilde insanların ne diyeceğini takmayın. Onlara göre bir hayat yaşamıyorsunuz. İstediklerini düşünürler, istedikleri gibi karşılarlar.

Merhabalar, biz oğlumun adını değiştirecegiz. Şu an 1 yaşını geçti. Mahkemeye basvurmadik henüz, çevreme nasıl açıklama yaparım bilemedim. Nasıl karşılarlar acaba. Birde mahkeme ne kadar sürede sonuçlanır merak ediyorum.
Artık savcılık kararı ile oluyor siye biliyorum mahkeme ile uğraşmıyorsunuz. Çevrenize gelince açıklama yapmak zorunda hissetmeyin bence kendizini çevren kastınız ailenin diğer fertleri ise koyacağınız ismin çocuğunuza daha çok yakıştığını söyleyin ya da ikinici adı vardı ya da en güzeli anne babası olarak bunu uygun gördük diyin

Geçen yıl sonu komşu değiştirdi mahkeme olmadan. Şimdi nasıl bilmiyorum.

Kimseye açıklama yapma zorunluluğunuz yok. Çocuğu doğurup bakan siz olduktan sonra onlara ne oluyor.

isim değiştirme konusunda il/ilçe idare kurulu ile bir görüşün. diğerlerini de sallayın geçin...

Bosverin cevreyi, bende adımı degısmek istiyorum

Araştırdım mahkemesiz olmuyor.Birde mahkeme sonuçlanınca mi söylesem yoksa basvurunca mi, mahkemeden olumsuz sonuç gelirmi acaba

Zaman daha da fazla ilerlemeden değiştirin tabi yoksa çocukta yeni ismini yargılayacak. Benim komşum zorla kaynana ismi koymuştu şimdi kimlikte kayananasin ismi yazıyor ama kendileri yeni ismiyle hitap edyir kime ne 😍

Zaman daha da fazla ilerlemeden değiştirin tabi yoksa çocukta yeni ismini yargılayacak. Benim komşum zorla kaynana ismi koymuştu şimdi kimlikte kayananasin ismi yazıyor ama kendileri yeni ismiyle hitap edyir kime ne 😍
Biz kendimiz koyduk ama ben hiç ısınamadım, söylerken sanki onun ismi değil gibi hissediyorum.

İsim bulmaya çalışıyorum bende o yüzden merak ettim ama cevap vermek istemezseniz de anlarım, hiç problem değil. Verdiğiniz isim sonradan içinize sinmemeye mi başladı ne oldu?
Evet aynen öyle oldu. Burda bir bayanın konusunu da okumuştum. Ecem koymuşlar sonra kadının içine sinmemis Neslişah olarak değişmişti. Oluyor demekki böyle şeyler.🤦

Back
X