• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüşlerinizi bekliyorum

arkadasim insanin içinde varsa ortam resmiymiş evliymiş dinlemez yapar, içinde varsa sen de yaparsın eşinin ruhu duymaz, o da yapsa sen anlamazsın zaten, hele boyle darlarken yaparsa yalanci çoban gibi kalirsin ortada, kimseyi inandiramazsin, bi de en cok aldatılanlar aldatılmaktan en çok korkanlar oluyor genelde, çağıriyorlar mi, yoksa karşidakinin aklina karpuz kabuğu mu duşuruyorlar nedir? en çok aldatilan arkadaslarim hep en kıskananlar oluyor
ÇOook haklısınız. Şaşmaz bir kuraldır

Ben bunun birazda kadından değil erkekten kaynaklandığını düşünüyorum biriyle evlenecektim bir bakış yakaladım bazen bakışlarda knusmadan daha net şeyler anlarsın ya öyle hissettim ve dayanamadım ayrıldım uyarmistim kendince dikkat etti ama olmadı bende sonra aradan yıllar geçti başka biriyle evlilik düşünmeye başladım. Aynı ben aynı kıskançlık lar ama baktım çocuk bu konuda düzgün ,bakmıyor başka kadınlara ilgilenmiyor böyle. Bir sorunum kalmadı yani Kıskançlıgim karsimdakinin tavrına göre degisiyor
Okuyunca bravo demek istedim.Çok seviyorum mantıklı kadınları

Yeteri kadar güvenmiyormusunuz? Çok fazla kıskandığınızı belli ederseniz sizi kıskandırmak için daha çok yapar.

Yeteri kadar güvenmiyormusunuz? Çok fazla kıskandığınızı belli ederseniz sizi kıskandırmak için daha çok yapar.
Çok güveniyorum. Sürekli beni arıyor soruyor işte bile ara ara mesajlaşırız. Evet artık belli etmeyeceğim

Back
X