İlişkiler konusunda deneyimli arkadaşlara soruyorum yaklaşık birbuçuk ay önce daha önceden 1 kaç kez facede konuştuğum biri bir akrabası aracılığıyla evlenmek amacıyla görüşme teklifi etti hiç beklemediğim bir anda bn de heycanlanırım fln diye görüşmeyi istediğim halde kabul edemedim utandım tabi geçici bir rahatlama oldu heyecanım fln yatıştı ama şimdi cok pişman oldum 1 kez konuşmaya çalıştım arkadaş kalalım dedim ama cocuk istemiyo gibi artık gorusmeyı reddettığım ıcın faceden fln sildi telefonu da yok ne yapmalıyım fıkrı olan var mı
kısmet değilmiş
hemen vazgeçmiş baksana belkide hayırlısı bu
tabi başkasının aracılığıyla evlenmek amaçlı görüşme yollamasıda gayet çocukca geldi bana
kaç yaşında
kısmet değilmiş
hemen vazgeçmiş baksana belkide hayırlısı bu
tabi başkasının aracılığıyla evlenmek amaçlı görüşme yollamasıda gayet çocukca geldi bana
kaç yaşında
bence ısrarcı olma , çünkü bu kez de itici görünür. eğer seni gerçekten tanımak istiyor olsaydı kolay kolay vazgeçmezdi.. ben bugünlerde çok kaderciyim bu konularda.. olmadıysa demek ki kısmetindeki insan o değilmiş.
bence ısrarcı olma , çünkü bu kez de itici görünür. eğer seni gerçekten tanımak istiyor olsaydı kolay kolay vazgeçmezdi.. ben bugünlerde çok kaderciyim bu konularda.. olmadıysa demek ki kısmetindeki insan o değilmiş.