• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüşme teklifini reddettim :(

u8888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
16
1
38
İlişkiler konusunda deneyimli arkadaşlara soruyorum yaklaşık birbuçuk ay önce daha önceden 1 kaç kez facede konuştuğum biri bir akrabası aracılığıyla evlenmek amacıyla görüşme teklifi etti hiç beklemediğim bir anda bn de heycanlanırım fln diye görüşmeyi istediğim halde kabul edemedim utandım tabi geçici bir rahatlama oldu heyecanım fln yatıştı ama şimdi cok pişman oldum 1 kez konuşmaya çalıştım arkadaş kalalım dedim ama cocuk istemiyo gibi artık gorusmeyı reddettığım ıcın faceden fln sildi telefonu da yok ne yapmalıyım fıkrı olan var mı

Yapacak bir şey yok gibi geldi bana.
Kararlı olup senin peşinden koşması gibi bir seçenekte varken vazgeçmeyi seçmiş :26:

Yapacak bir şey yok gibi geldi bana.
Kararlı olup senin peşinden koşması gibi bir seçenekte varken vazgeçmeyi seçmiş :26:

istenmeyen bi kişi kararlı olup peşinden koşsa bu seferde gurusuz denir yhapıştı denir. çok az açık kapı bırakılsa belki uğraşırdı

görüşmeye başka şehirden geldi.bn akrabasına 1 gün önce görüşmek istemediğimi söyledim ama o çocuk geldikten sonra soylemıs

istenmeyen bi kişi kararlı olup peşinden koşsa bu seferde gurusuz denir yhapıştı denir. çok az açık kapı bırakılsa belki uğraşırdı

evlenmeyi dusunmedığım ıcın görüşmek ıstemedığımı soyledım daha sonra ama sanırım cok gururlu

kısmet değilmiş
hemen vazgeçmiş baksana belkide hayırlısı bu
tabi başkasının aracılığıyla evlenmek amaçlı görüşme yollamasıda gayet çocukca geldi bana:ssz:
kaç yaşında

Bence bu süreçten sonra yapıcak bişeyinde kalmamış her yerden silmiş zaten face tel vs. Bundan sonra yoluna bakmalısın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kısmet değilmiş
hemen vazgeçmiş baksana belkide hayırlısı bu
tabi başkasının aracılığıyla evlenmek amaçlı görüşme yollamasıda gayet çocukca geldi bana:ssz:
kaç yaşında
evet çok çabuk vazgeçti
akrabasını kırmam diye düşündü belki de...
28 yaşında o akrabası aracılığıyla 1 yıl önce 1 kez aynı ortamda bulunduk..

QUOTE=Helena;36115152]anladım canm yapacak bir şey yok gibi geldi bana:ssz:[/QUOTE]

tekrar msj atsam çok büyük ihtimalle o da görüşmek istemeyecek karşılıklı reddetmiş olcaz ama aklımdan çıkaramıyorum.

Son düzenleme:
QUOTE=Helena;36115152]anladım canm yapacak bir şey yok gibi geldi bana:ssz:

tekrar msj atsam çok büyük ihtimalle o da görüşmek istemeyecek karşılıklı reddetmiş olcaz ama aklımdan çıkaramıyorum.[/QUOTE]

at o zaman içinde kalmasın:ssz:

bence ısrarcı olma , çünkü bu kez de itici görünür. eğer seni gerçekten tanımak istiyor olsaydı kolay kolay vazgeçmezdi.. ben bugünlerde çok kaderciyim bu konularda.. olmadıysa demek ki kısmetindeki insan o değilmiş.

bence ısrarcı olma , çünkü bu kez de itici görünür. eğer seni gerçekten tanımak istiyor olsaydı kolay kolay vazgeçmezdi.. ben bugünlerde çok kaderciyim bu konularda.. olmadıysa demek ki kısmetindeki insan o değilmiş.

haklısın zaten bu yüzden günlerdir yazamıyorum. İtici görünmemek için.

Back
X