Merhaba arkadaslar,
Uzun sure calistigim isyerinde cok samimi bir erkek arkadasim vardi. Evlendi, esi beni kiskaniyor dugunune cagirmadi vs. Sonra ben is degistirdim, davranislari gittikce batmaya basladi. Su anda da gorusmek istemiyorum. O ise facebook wharsapp'tan falan surekli mesaj atiyor niye acmiyorsun niye konusmuyorsun diye. Bir atarsin iki atarsin degil mi? Vazgecmiyor. Ne yapsam acaba? Heryerden engellesem ortada bir sebep yok. Ortak arkadaslarimiz da var.
Hic bir sey yazmiyorum, okundu ileti bile gitmiyor. 1 senedir boyle, ariyor baska numaralardan musait degilim diyor kapatiyorum.
başka numaralardan arayacak kadar peşinizde koşmasının başka bi sebebi olmasın. hiç normal değil.
engellediğinizi anlarsa da bu kadar samimiyet beni rahatsız ediyor deyin bence. adam saçmalamış. ya da görüştüğüm biri var erkeklerle konuşmamdan rahatsız oluyor da diyebilirdiniz. zorla yalan söyletiyorlar.bilemedim.
Eşinin seni kıskanmış olması ortada bir sebep değil mi sence.Bir insanın ısrarla mesaj atmasını soru sormasını normal mi karşılıyorsun.Ortak arkadaş olsa ne olur.İnsanların ortak çocukları olduğu halde görüşmeyen görüşmez.Engelle gitsin.Merhaba arkadaslar,
Uzun sure calistigim isyerinde cok samimi bir erkek arkadasim vardi. Evlendi, esi beni kiskaniyor dugunune cagirmadi vs. Sonra ben is degistirdim, davranislari gittikce batmaya basladi. Su anda da gorusmek istemiyorum. O ise facebook wharsapp'tan falan surekli mesaj atiyor niye acmiyorsun niye konusmuyorsun diye. Bir atarsin iki atarsin degil mi? Vazgecmiyor. Ne yapsam acaba? Heryerden engellesem ortada bir sebep yok. Ortak arkadaslarimiz da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?