Gorusmek istemedigim erkek arkadas

Clique

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
218
203
33
İstanbul
Merhaba arkadaslar,

Uzun sure calistigim isyerinde cok samimi bir erkek arkadasim vardi. Evlendi, esi beni kiskaniyor dugunune cagirmadi vs. Sonra ben is degistirdim, davranislari gittikce batmaya basladi. Su anda da gorusmek istemiyorum. O ise facebook wharsapp'tan falan surekli mesaj atiyor niye acmiyorsun niye konusmuyorsun diye. Bir atarsin iki atarsin degil mi? Vazgecmiyor. Ne yapsam acaba? Heryerden engellesem ortada bir sebep yok. Ortak arkadaslarimiz da var.

Bu sorulara ne cevap veriyorsunuz peki? Simdiye kadar coktan terslemis meseleyi kapatmis olmaniz gerekirdi. Esinin kiskanmasi cok normal bunun sizin musaade ettiginizi dusunuyordur. Siz istemediginiz surece kimse boyle hesap soramaz.

düğününe çağırmamış bile ne dıye şu an yazıyo sana hiç cevap verme bence sen suçlu çıkarsın

Hic bir sey yazmiyorum, okundu ileti bile gitmiyor. 1 senedir boyle, ariyor baska numaralardan musait degilim diyor kapatiyorum.

Ooo karım seni kıskanıyo düğüne çağıramam mı dedi bide
Az değil hani
Bence görüşme
Cevap yazmak zorunda değilsin
Eski işyerinden arkadaşlarımla görüşmüyorum ben, kızlarla bile

Canım engelle gitsin . O kadar samimi arkadaşın olsaydı düğününe çağırırdı zaten.

Ortada bir sebep var işte. Yakın arkadaşız ve düğününe gelemedim, çağırmadın kusura bakma görüşmek istemiyorum dersin mesela...

Adamla konuşmak istemiyorsunuz, sülük gibi yapışmış ve bu tavrından feci rahatsızsınız. Daha başka nasıl bir sebep olması gerekiyor her yerden engellemeniz için? Zaten kafası normal olsa, o kadar arayıp sormasına geri dönüş yapmamanızdan bir şeyler anlamış olması, iletişimi kesmesi gerekirdi.

Iste dugunden sonra da gorustuk, is arkadasim esi baska kurumdaydi. Kiskancligini dogal karsiladim. Cocukla aslinda aramizda birsey yoktu. Kizla sevgili olmadan once de arkadastik. Simdi ise gorusmek istemiyorum, hem eski is arkadasim hem de kendi dusuncelerim degisti. Ayrilmisim artik isyerinden ne gerek var bu tip samimiyetlere?

Engelledim heryerden simdi ama dedigim gibi ortada ciddi bir sebep de yok, tuhaf mi davraniyorum acaba diye dusundum. Ama cevap vermiyorsam anlamasi lazim gorusmek istemedigimi, ustelememesi lazim.

heryerden sil engelle bu erkek arkadasin cani kavga istiyor herhalde adam karisi kiskaniyor diye dugunune davet etmemis simdi neyin pesinde acaba. Gorusme ve iletisim kanallarini kes.

Hic bir sey yazmiyorum, okundu ileti bile gitmiyor. 1 senedir boyle, ariyor baska numaralardan musait degilim diyor kapatiyorum.

başka numaralardan arayacak kadar peşinizde koşmasının başka bi sebebi olmasın. hiç normal değil.

ben olsam direk engelerim iki gün sonra suçsuz yere karısı sizi suçlar.. erkekler çok fena ya ayıpta demiyor.. hiç düşünme engelle başka numaradan ararsa tersle at

engellediğinizi anlarsa da bu kadar samimiyet beni rahatsız ediyor deyin bence. adam saçmalamış. ya da görüştüğüm biri var erkeklerle konuşmamdan rahatsız oluyor da diyebilirdiniz. zorla yalan söyletiyorlar.bilemedim.

başka numaralardan arayacak kadar peşinizde koşmasının başka bi sebebi olmasın. hiç normal değil.

Cocuk biraz cocuksu, niye cevap vermiyorum diye inat yapiyor akli sira. Ben de seninle gorusmek istemiyorum konusmasi yapamiyorum cunku ortada net bir sebep yok. Neyse engelledim gitti, insallah aramaz tekrar

Evet, gercekten gorustugum biri olsa bu durumu yanlis anlayacak. Dengesiz iste. Bu davranislari batmaya basladi, uzun suredir de gorusmuyorduk son 1 senedir inatla gorusmeye cabaliyor

İlginç...
Adam takıntılı birine benziyor.
Korktum şahsen.

Eşi kıskandığı için sizi düğününe çağırmayan insanı hiç çekinmeden engelleyebilirim her yerden. Rahatsız eder boyutta sürekli arayıp mesaj atıyormuş birde.

Evet engelledim, diger taraftan kendi tepkim tuhaf mi acaba diye dusunmuyor degilim. Boyle aciklama bile yapmadan bir anda iletisimi kestim.

Eşinin seni kıskanmış olması ortada bir sebep değil mi sence.Bir insanın ısrarla mesaj atmasını soru sormasını normal mi karşılıyorsun.Ortak arkadaş olsa ne olur.İnsanların ortak çocukları olduğu halde görüşmeyen görüşmez.Engelle gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…