- 7 Ocak 2018
- 1.639
- 2.795
- 133
- Konu Sahibi _kunfeyekun_
-
Aslinda acmak zorunda kaldigimda konusmamdan anlamasini saglamaya calisiyorum.Gorusmek istemezseniz yansıtın,
Oda bunu anlayınca, sizinle muhatap olmaz herhalde..
Yok hayir kotulugu dokunmadi ama kotu zamanimda yanimda olmadi.Size bir kötülüğünü dokundu neden görüşmek istemiyorsunuz?
Direkt seninle gorusmek istemiyorum diyemiyorum fakat cok yogunum kimseyle gorusemiyorum deyip kestiruyorum.''görüşmek istemiyorum '' derim
Acaba kendi sana karşı hatali mi, aranızda geçenı bilmiyorum ama öyleyse,Aslinda acmak zorunda kaldigimda konusmamdan anlamasini saglamaya calisiyorum.
Hasta misin uykusuz musun diyor.
Direkt soylemeye de cesaretim yok sanirim.
Anladım yani kötü günün dostu değil.Yok hayir kotulugu dokunmadi ama kotu zamanimda yanimda olmadi.
Aslinda o beni hayatindan uzaklastirdi farkinda degildi belki fakat su an yaptiginin farkinda sanirim, telafi etmeye calisiyor gibi. Yine de bende sicaklik kalmadi ona karsi
Kesinlikle oyle.Acaba kendi sana karşı hatali mi, aranızda geçenı bilmiyorum ama öyleyse,
Kendini suçlu hissediyor olabilir ve konusmaya devam etmek istiyor olamaz mı?
Bı kaç kez telefonunu acmayinca soğuk konuşunca belki aramaktan baz geçer ama telafi etmeye çalışıyosa bı sans verebilirsiniz belkiYok hayir kotulugu dokunmadi ama kotu zamanimda yanimda olmadi.
Aslinda o beni hayatindan uzaklastirdi farkinda degildi belki fakat su an yaptiginin farkinda sanirim, telafi etmeye calisiyor gibi. Yine de bende sicaklik kalmadi ona karsi
-Evet diyorum baya vefasız çıktın çünkü- deseydin tamam di zaten.Kesinlikle oyle.
Gecenlerde acmak zorunda kaldim ve diyor ki "bu kiz da ne zamandir arayip sormuyor diyorsundur."
Sanki surekli nabiz yokluyor.
Yillarin dostlugu olsa (ki 17-18 senelik dostlarim var ve onlara bu sekilde davranmazdim) acikca kirildigim noktayi soylerdim kaybetmek istemezdim. Bu sehirde son 4-5 ayimiz.Anladım yani kötü günün dostu değil.
Kesinlikle ben olsam direk söylerim, vefasız olduğunu.
Bu sefer de esim baski yapiyor neden aramiyorsun bak esi de beni ariyor diyeBı kaç kez telefonunu acmayinca soğuk konuşunca belki aramaktan baz geçer ama telafi etmeye çalışıyosa bı sans verebilirsiniz belki
Yoo herkesin kendince bir telasi var dedim. Diyemedim iste diyemedigim icin de kendi kendimi yiyorum-Evet diyorum baya vefasız çıktın çünkü- deseydin tamam di zaten.
Yillarin dostlugu olsa (ki 17-18 senelik dostlarim var ve onlara bu sekilde davranmazdim) acikca kirildigim noktayi soylerdim kaybetmek istemezdim. Bu sehirde son 4-5 ayimiz.
Sonrasinda karsilasmayacagiz bile. Boyle kalsin istiyorum sanirim.
Bir de insanlarin aylarca arayip sormayip aradiginda "hayirsiz hic arayip sormuyorsun, gelip gitmiyorsun" demeleri karsisinda kendimi zor tutuyorum.
Birkac senedir is dolayisiyla tanistigimiz birisiÇok yakın biri değilse görüşmek istemediğini şöyle.
yakınsa
Mesela kaynana
Duymadım görmedim vs.
Ayy işte eşin tanımıyor olsa kolaysa böylede zor yaniBu sefer de esim baski yapiyor neden aramiyorsun bak esi de beni ariyor diye
Yoo herkesin kendince bir telasi var dedim. Diyemedim iste diyemedigim icin de kendi kendimi yiyorum
Tesekkur ederim yorumlarin icin.Sorunu bilmiyorum ama belki onunda sebepleri vardır. Yargisiz infaz olmasın canım. Eğer seni gerçekten önemsiyorsa geçerli bir sebep vardır eğer yoksa, açıkça olmasada çıkar hayatından yavaş yavaş. Sen telefonları acmadikca anlayacaktır muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?