Görüşmek zorunda olduklarımıza katlanmak zorunda olmak

Bu insanlarla aynı ortama sokarak siz de cocugunuza zorbalık yapıyorsunuz yalnız.

Naçizane tavsiyem kızınızı aşırı korumayın bu tarz ortamlarda, zarar gelmesini engelleyin yeter.
Anlattığınız çocuklar ve aileleri okullarda da bol miktarda var.
Benim sevgi, savgı, çiçek, kelebek diye büyüttügüm oğlumun 4 yılda okulda yaşamadığı zorbalık kalmadı.Ne o kendini koruyabildi, ne de o çocukların aileleriyle ben başa çıkabildim.
Oğlunu "kız gibi büyütmüşsün" lafını duydum, dünyanın en küfürbaz, en zorba çocuğunun annesinden. Sonra duydum ki o da çocuklarına sürekli küfür edip, el kaldırıyormuş.
Türkiye'de naif çocuk yetiştirmek, çocuğun ezilmesi demek. Bazen keşke oğlumu sıfırdan yetiştirme şansım olsa kırmayı, vurmayı öğreterek büyütsem diye hayal ederken buluyorum kendimi.

Haber verilmesin mrs cıcek gelecek veya geldı dıye
Ya da hıc gıtmwyeceksınız anneniz gelecek

Ben olsam durduk yere ciddi bir küslük cıkarırdım ki siz gelınce hıc ugramazlardı kinlerinden

Ben bayramlarda ablam annemlerde dıye ailemin yanına gitmiyorum cozumu bayramda gitmeyerek buldum ( işime de geldı misafir agırlamamıs oluyorum annemlerın cok fazla geleni olur )

Bana bunu anasinifi öğretmeni söyledi disarda her türlü cocuk var ve onlara maruz kalacak kavanozda gibi buyutme dedi çocuğun da kafası karıştı belki küfür etmediği için bile dislanacak ne yapmaliydim acaba

Birkaç gün annemle yalnız kalmak istiyorum deseniz de gelmeseler.Bu tipler boy boy çocuklarıyla yaslancak yer arıyorlar.Babanneye de rahat yok.

Yapacak pek bir şey yok aslında. Bazı çocuklarla yetişkin olarak ben bile baş edemiyorum. Çocuklarımız ne yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…