Görüşmeyen sevgili

Ajussi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
316
109
48
Kızlar yaklaşık bır buçuk yıllık ılıskım var,bunun altı ayı yurtdısında gectı,altı ay boyunca sadece skypedan gorusebıldık,gelemedı,ılgılenemdı ordayken malum ızın alıp gelemedı,herneyse gectıgımız Perşembe geçesı geldı,cuma gunu uyudu,aksamı görüşelim dedım ama ılk gun evde olmam lazım dedi,ablasıyla kalıyor,ablama ayıp olur dedı,ctsı yanı bugun olsun dedım,bügünde erkek kardeşinin nisanı vardı,evde yapılacaktı ve aksam bese kadar oturdu evde,pazar aksamı ıse erkek kardesım gidiyormuş gece istanbula onunla vakıt gecıreyım ayıp olur pZt goruselım dedi,bırbırımıze on dakıka mesafedeyız,ilk gnden berı ıstersen geleyım on dakıka göreyım dıyor ama ben bana ıkı saat ayır en azından oyle olmaz dedım,ayaküstü,altı ay beklemısım dedım,kardesı ısta gıdıyor ve her haftasonu burda,bana ıkı uc saatını demı ayıramadı,lafta askım canım ama çok kızdım,haksız mıyım?bu adam benı sevmıyor mu?

bence haklısın sende tavrını koy bence onun musaıt oldugu gundede sen bısey bul ben olsam oyle yapardım:)

Nerden geldi erkek arkadasin yurtdisindan mi?

bence haklısın sende tavrını koy bence onun musaıt oldugu gundede sen bısey bul ben olsam oyle yapardım:)
Çok kırıldım ama altı ay olmus,hadı cumayı,cumartesıyı anladım da zaten uc gundur kardesınlesın,zaten onumuzdekı haftasonu gene gelecek,aynı evdesın,altı aydır görmemissin beni,beklemısım,her gun arıyor vs ama ınsan ıkı saatını ayıramazmı,yarına plan yapmıştık ama oyle deyınce pZt goruselım kardeşimle olayım deyınce sok oldum,kendı kardesı kac ay uzakta çalıştı gecen yıl,geldıgı ılk aksam sevgılısıyle gorustu,ınsan özlemez mı ya?

sende bı bahane bulup gıtmekı yaptıgı hatanın farkına varsın:)

Görüşmek ısteyen hiçbirseyı aldırmadan gelır canım 6 ay baya uzun bır sure .. tepkını koy

Aynilarini bende yasadim sevgilim yurtdisindan geldiginde aynisini yapti cok snirlenmistim bende. Bencede tavrini koy onlar ablasi kaydesiyse sende sevgilisisin.

İki saat istese herturlu ayarlar. Sabah olur aksam olur. O sevgilim nasilsa artik hep buradayim amaan illaki bulusulur gibi olmus.

6 aydir seni gormemis elini tutmamis nefesini hissetmemis 10 dk mesafeden yanina gelemiyosa basicaksin tekmeyi gidicek oyle sacma sey mi olur allah allah ne tuhaf erkekler..

Daha önce herhangi bir soğukluk hissetmedim ama hergün çok özledımm çok sevıyorum dıye mesaj atıp bunu yapması çok saçma,dun gece mesaj atıp yazdım gorusmek ıstemıyosan söyle nedir bu dıye,hayatım ne oldu,bısey demıyorum sana ıyı geceleryazmıs,ben anlamıyorum,ınsan ıkı saat nasıl vakitayıramaz,geleyım ıkı dakıka göreyim demişti,onu da ben kabul etmedim ayakustu görüşme olmaz dıye,oturup bı yemek yıyelım,sohbet edelım dedım,sımdı de kardesı gıdıyomus,pazartesı kardesı yok,ablası çalısıyo,resmen arta kalan zamanı verıyo bana

İki saat istese herturlu ayarlar. Sabah olur aksam olur. O sevgilim nasilsa artik hep buradayim amaan illaki bulusulur gibi olmus.
Ama yaptıgı yenılır yutulur mu,hadı bı kac saat görüşsek daha önce neyse de,uc gundur kardesıyle zaten,Özleyen ınsan durur mu?

Valla özleyen insan 10 dk da görüsmek ister. Belki gercekten vakti yok. sonucta hic görüsmeyelim dememis, sende istememissin. Onun yaptigini savunmuyorum ama bence kendini de sorgula derim. Sen bildigin ailesini kiskaniyosun suan canim.

Kardeşleri Senden Önce geliyor Anlamadınmı? Senden Çok çok çok Kıymetliler. Değer meselesini anlamamışsın canım. Kardeşidir tabiki sevip sayıcak değer ,verip, zaman ayırmalı ama yaptığı abest olmuş. Zaten Geri dönmüş 1 gün ailesi ile görüşüp ertesi gün 1 veya 2 saat sizinlede Görüşebilirdi. Sizi kenara itmiş. İnşallah gecici bir durumdur. !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…