bence haklısın sende tavrını koy bence onun musaıt oldugu gundede sen bısey bul ben olsam oyle yapardım:)Kızlar yaklaşık bır buçuk yıllık ılıskım var,bunun altı ayı yurtdısında gectı,altı ay boyunca sadece skypedan gorusebıldık,gelemedı,ılgılenemdı ordayken malum ızın alıp gelemedı,herneyse gectıgımız Perşembe geçesı geldı,cuma gunu uyudu,aksamı görüşelim dedım ama ılk gun evde olmam lazım dedi,ablasıyla kalıyor,ablama ayıp olur dedı,ctsı yanı bugun olsun dedım,bügünde erkek kardeşinin nisanı vardı,evde yapılacaktı ve aksam bese kadar oturdu evde,pazar aksamı ıse erkek kardesım gidiyormuş gece istanbula onunla vakıt gecıreyım ayıp olur pZt goruselım dedi,bırbırımıze on dakıka mesafedeyız,ilk gnden berı ıstersen geleyım on dakıka göreyım dıyor ama ben bana ıkı saat ayır en azından oyle olmaz dedım,ayaküstü,altı ay beklemısım dedım,kardesı ısta gıdıyor ve her haftasonu burda,bana ıkı uc saatını demı ayıramadı,lafta askım canım ama çok kızdım,haksız mıyım?bu adam benı sevmıyor mu?
Kızlar yaklaşık bır buçuk yıllık ılıskım var,bunun altı ayı yurtdısında gectı,altı ay boyunca sadece skypedan gorusebıldık,gelemedı,ılgılenemdı ordayken malum ızın alıp gelemedı,herneyse gectıgımız Perşembe geçesı geldı,cuma gunu uyudu,aksamı görüşelim dedım ama ılk gun evde olmam lazım dedi,ablasıyla kalıyor,ablama ayıp olur dedı,ctsı yanı bugun olsun dedım,bügünde erkek kardeşinin nisanı vardı,evde yapılacaktı ve aksam bese kadar oturdu evde,pazar aksamı ıse erkek kardesım gidiyormuş gece istanbula onunla vakıt gecıreyım ayıp olur pZt goruselım dedi,bırbırımıze on dakıka mesafedeyız,ilk gnden berı ıstersen geleyım on dakıka göreyım dıyor ama ben bana ıkı saat ayır en azından oyle olmaz dedım,ayaküstü,altı ay beklemısım dedım,kardesı ısta gıdıyor ve her haftasonu burda,bana ıkı uc saatını demı ayıramadı,lafta askım canım ama çok kızdım,haksız mıyım?bu adam benı sevmıyor mu?
Çok kırıldım ama altı ay olmus,hadı cumayı,cumartesıyı anladım da zaten uc gundur kardesınlesın,zaten onumuzdekı haftasonu gene gelecek,aynı evdesın,altı aydır görmemissin beni,beklemısım,her gun arıyor vs ama ınsan ıkı saatını ayıramazmı,yarına plan yapmıştık ama oyle deyınce pZt goruselım kardeşimle olayım deyınce sok oldum,kendı kardesı kac ay uzakta çalıştı gecen yıl,geldıgı ılk aksam sevgılısıyle gorustu,ınsan özlemez mı ya?bence haklısın sende tavrını koy bence onun musaıt oldugu gundede sen bısey bul ben olsam oyle yapardım:)
Evet yurtdışından,on dakıka mesafemız var ve ıstedıgım ıkı saatdıNerden geldi erkek arkadasin yurtdisindan mi?
sende bı bahane bulup gıtmekı yaptıgı hatanın farkına varsın:)Çok kırıldım ama altı ay olmus,hadı cumayı,cumartesıyı anladım da zaten uc gundur kardesınlesın,zaten onumuzdekı haftasonu gene gelecek,aynı evdesın,altı aydır görmemissin beni,beklemısım,her gun arıyor vs ama ınsan ıkı saatını ayıramazmı,yarına plan yapmıştık ama oyle deyınce pZt goruselım kardeşimle olayım deyınce sok oldum,kendı kardesı kac ay uzakta çalıştı gecen yıl,geldıgı ılk aksam sevgılısıyle gorustu,ınsan özlemez mı ya?
Evet yurtdışından,on dakıka mesafemız var ve ıstedıgım ıkı saatdı
İş için oradaydı,temelli döndüYani normalde yurtdisindami yasiyor?
Tepkiden ziyade sorguluyorum ılışkıyıGörüşmek ısteyen hiçbirseyı aldırmadan gelır canım 6 ay baya uzun bır sure .. tepkını koy
Tepkiden ziyade sorguluyorum ılışkıyı
Aynilarini bende yasadim sevgilim yurtdisindan geldiginde aynisini yapti cok snirlenmistim bende. Bencede tavrini koy onlar ablasi kaydesiyse sende sevgilisisin.Kızlar yaklaşık bır buçuk yıllık ılıskım var,bunun altı ayı yurtdısında gectı,altı ay boyunca sadece skypedan gorusebıldık,gelemedı,ılgılenemdı ordayken malum ızın alıp gelemedı,herneyse gectıgımız Perşembe geçesı geldı,cuma gunu uyudu,aksamı görüşelim dedım ama ılk gun evde olmam lazım dedi,ablasıyla kalıyor,ablama ayıp olur dedı,ctsı yanı bugun olsun dedım,bügünde erkek kardeşinin nisanı vardı,evde yapılacaktı ve aksam bese kadar oturdu evde,pazar aksamı ıse erkek kardesım gidiyormuş gece istanbula onunla vakıt gecıreyım ayıp olur pZt goruselım dedi,bırbırımıze on dakıka mesafedeyız,ilk gnden berı ıstersen geleyım on dakıka göreyım dıyor ama ben bana ıkı saat ayır en azından oyle olmaz dedım,ayaküstü,altı ay beklemısım dedım,kardesı ısta gıdıyor ve her haftasonu burda,bana ıkı uc saatını demı ayıramadı,lafta askım canım ama çok kızdım,haksız mıyım?bu adam benı sevmıyor mu?
İş için oradaydı,temelli döndü
Ama yaptıgı yenılır yutulur mu,hadı bı kac saat görüşsek daha önce neyse de,uc gundur kardesıyle zaten,Özleyen ınsan durur mu?İki saat istese herturlu ayarlar. Sabah olur aksam olur. O sevgilim nasilsa artik hep buradayim amaan illaki bulusulur gibi olmus.
Peki ne oldu,açıklaması neymiş?Aynilarini bende yasadim sevgilim yurtdisindan geldiginde aynisini yapti cok snirlenmistim bende. Bencede tavrini koy onlar ablasi kaydesiyse sende sevgilisisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?