Görüşmeyen sevgili

Aynen öyle hıssettım arkadasım,yaş dışında soru sormana sevındım,sanırım alışıyorsun ortama,hıkayelerını beklıyoruz bu arada,cok güzeller,hep ıncıye yazma,burda da yaz

Benim inciyle minciyle ilgim yok maalesef. Yanlis kurmussun kafanda

Vermem zaten

hayır yoktu,yurtdısında bıle sureklı arardı,Burdada hergün arıyor,beraberlıgımızden berı konusmadıgımız gun olmadı ama anlam veremedım,hem çok özledımm dıyor hem boyle
çok garip.. çıkar kokusu.. hayır olsun

O tum nisanmis, kardesmis, bilmem neymis bahanelerini soyle bir ustunkoru okudum, cunku sevip ozleyen adam mutlaka bir sekilde su vakte madar sizi gorurdu. Nisan mi var? Nisandan once veya sonra, sabah veya aksam... Sizinle gorusmek icin hayatindaki onemli insanlarin hepsinin bi isinin olmasini bekliyor gibi

Aynen öyle hıssettım arkadasım,yaş dışında soru sormana sevındım,sanırım alışıyorsun ortama,hıkayelerını beklıyoruz bu arada,cok güzeller,hep ıncıye yazma,burda da yaz
ahahahahha ilahi kız
arkası yarın hikayeleri olmadan günlerimiz çok boş geçiyor... heyecansız, amaçsız...
üşüyoruz zipzip reisss

Cok dogru bir tespit olmus.
Ayrıca bana kalırsa karıstırdıgı baska kazanlar da vardır, demedi deme.

ahahahahha ilahi kız
arkası yarın hikayeleri olmadan günlerimiz çok boş geçiyor... heyecansız, amaçsız...
üşüyoruz zipzip reisss

Ara ara düsünüyorum hikayemi tamamlamayi, ama sonra kötü kalpli kadinlardan gelecegini bildigim kötü niyetli yorumlar vazgeciriyor beni. Hikayem gercek oldugu icin, gelen yorumlar canimi yakabiliyor.

Bu düşüncelerini ona da söyledin mi?
Neden görüşmüyorsun, neden bahane üretiyorsun gibi şeyleri?
Eğer buna mantıklı bir açıklama yapamıyorsa defolup gitmeli.
Böyle ilişki olamaz bence.
Böyle uzaktan uzağa iki canım cicimle nereden anlıyorsun ki sana değer verdiğini?
Komik bir durum bence.

Düşündüklerimi dun gece mesaj olarak attım,belki dedim yaptıgı hatayı anlar,en azından telafı etmeye çalışır,beyefendı öğleden sonra uyanmış demekki,bir kaç saat önce o tum yazdıklarıma karşılık gunaydınnnnnnn dıye bır mesaj atmış,cevap veremedim,vermek ıcımden gelmedı,en azından kusura bakma dmeseydi,ya da arayıp durumu anlatsaydı ,hatta ve hatta beklerdim kı asagıdayım hayatım gel desın,ama o rahat zaten,facebookda komık seyler paylaşmış,bu adam dalga gecıyo dıye düşünenlere adamın whatsapp ve face profıl resımlerı ıkımızın resımlerı,yanı aldatma ıhtımalı üstünde durmuyorum,aılesı cevresı vs bılıyor,evlenmek ıstıyor hemen vs vs,,ama bencede benı sevmıyor,asık degıl,sanırım guven duydu,begenıyor ve hayatında bırı olmasını sevıyor,sorun su kı ben bu adamla gelecek paylaşmalıyım

Ara ara düsünüyorum hikayemi tamamlamayi, ama sonra kötü kalpli kadinlardan gelecegini bildigim kötü niyetli yorumlar vazgeciriyor beni. Hikayem gercek oldugu icin, gelen yorumlar canimi yakabiliyor.
Ben cok begendım hıkayenı,onu degıl de baska hıkayelerını beklıyoruz zevkle okudum

Empati yaparak yaziyorum bak hic uzme canini.
Mesajini okumamis mi okumus ee ozaman ciddiye mi almiyo duygularini ne oyle afedersin salak yerine koyar gibi "yav he he gunaydiiin" demek.

Bak her seyi anlayisla karsilariz biz kizlar ama misal bugun ozleyen insan biguncuk erken uyanir bu bi'gercek.

Cevap vermıcem aksam arayacak yada mesaj atacak,yarın goruselım dıyecek,adam bı kusura bakma bıle demeydi yaw,oyle emın kı ılışkıden adam sallamıyo

moral bozmak istemem ama ondan bi cacık olmaz..
benim odun eşim bile nişanlıyken 1 gün görmeyince bunalıma girerdi...
tüm odunluğuna rağmen beni görme isteği yetiyodu bana..
oyüzden ben öyle bi tipe gelemezdim doğrusu..
sen de bu hallerine razıysan ciddi düşün derim..
değilse, ömür törpüsü, resmen bahane arıyo...
insan 5 dakka vakit ayıramazmı ya, ne saçma...

Onun umurunda bile degilsin yoksa hic kimse butun gun ablasina, kardesine vakit ayirmaz canim.

bizde 4 aydır falan görüşmüyoruz.aynı şekilde 5 dklık yerlerdeyiz.işi yüzünden görüşemiyoruz.bayramdan sonra düğünden sonra bi dahaki haftaya derken 4 ay geçti.işi var tamam biliyorum anlıyorum ama 4 ayda çok uzun bi süre oldu artık.napıcam bilmiyorum.

Dün geceki mesajımdan sonra beyefendı öğleden sonraya kadar uyumuş cevap yazmadı,öğlen de dalga geçer gıbı gunaydınnnn yazdı,cevap vermedı,hala ses soluk yok,dahası ablası etıketleme yapmıs,kardesı ablası,karadesinin dun nısanlandıgı sevgılısı ve kuzenı buluşmuşlar şu an dısardalarmıs,bı tarafım salla dıyo,bı tarafım sinir oluyo,telefonunu bıle acmak ıstemıyorum,gece mıllet uyuyunca ya da dagılınca arayacak yada mesaj atacak ,hayatım napıyosun dıye,cevap bıle vermıcem

Dort ay bıraz fazla degıl mı?sen sevgılı olduğunuzdan emınmısın hala?

Dort ay bıraz fazla degıl mı?sen sevgılı olduğunuzdan emınmısın hala?

evet fazla.ama evde boş oturan biri değilki.çalışıyo işi böyle yapabileceğim bişey yok.akşamları görüşebilir ama bu seferde ben çıkamıyorum.zaten kavga ediyoruz sürekli.o da alttan alıyo mecburen,hatasının farkında.kavgadan sonrada bencillik yaptığımı düşünüyorum ben.bu hafta buluşcaz artık heralde.yani inşallah.

Haftasonu izinleri de mi yok?ben çıldırırdım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…