Aynen öyle hıssettım arkadasım,yaş dışında soru sormana sevındım,sanırım alışıyorsun ortama,hıkayelerını beklıyoruz bu arada,cok güzeller,hep ıncıye yazma,burda da yaz
çok garip.. çıkar kokusu.. hayır olsunVermem zaten
hayır yoktu,yurtdısında bıle sureklı arardı,Burdada hergün arıyor,beraberlıgımızden berı konusmadıgımız gun olmadı ama anlam veremedım,hem çok özledımm dıyor hem boyle
ahahahahha ilahi kızAynen öyle hıssettım arkadasım,yaş dışında soru sormana sevındım,sanırım alışıyorsun ortama,hıkayelerını beklıyoruz bu arada,cok güzeller,hep ıncıye yazma,burda da yaz
Erkek aradasiniz sizi degil de hayatinda biri olmasini seviyor.
Uzaktayken ilgili, sevgi dolu olup gelince boyle davranmasi da bundan...
Yani siz degil de baskasi da olabilir hayatinda ama biri olsun.
Bir iliskisi olmasa hayatini ya da kendini kusurlu, eksik goren kadin ve erkekler vardir.
O da bu kafada...
Sevdigi hayatinda biri olsun fikri degil de bizzat siz olsaydiniz...
O bulusma muhakkak ayarlanirdi.
Ayrica mesele aile ozlemi olsaydi da bunu guzelce ifade etmek zor olmasa gerek...
ahahahahha ilahi kız
arkası yarın hikayeleri olmadan günlerimiz çok boş geçiyor... heyecansız, amaçsız...
üşüyoruz zipzip reisss
Ben cok begendım hıkayenı,onu degıl de baska hıkayelerını beklıyoruz zevkle okudumAra ara düsünüyorum hikayemi tamamlamayi, ama sonra kötü kalpli kadinlardan gelecegini bildigim kötü niyetli yorumlar vazgeciriyor beni. Hikayem gercek oldugu icin, gelen yorumlar canimi yakabiliyor.
Ben cok begendım hıkayenı,onu degıl de baska hıkayelerını beklıyoruz zevkle okudum
En azından yazıp tamamla da şu sıkıntılı gunlerımızde kk hatunlarına bır moral olsunMaalesef baska bi hikayem yok ama. Yasadigim tek "hikaye" ya da deneyim mi desek, oydu
Cevap vermıcem aksam arayacak yada mesaj atacak,yarın goruselım dıyecek,adam bı kusura bakma bıle demeydi yaw,oyle emın kı ılışkıden adam sallamıyoEmpati yaparak yaziyorum bak hic uzme canini.
Mesajini okumamis mi okumus ee ozaman ciddiye mi almiyo duygularini ne oyle afedersin salak yerine koyar gibi "yav he he gunaydiiin" demek.
Bak her seyi anlayisla karsilariz biz kizlar ama misal bugun ozleyen insan biguncuk erken uyanir bu bi'gercek.
Kızlar yaklaşık bır buçuk yıllık ılıskım var,bunun altı ayı yurtdısında gectı,altı ay boyunca sadece skypedan gorusebıldık,gelemedı,ılgılenemdı ordayken malum ızın alıp gelemedı,herneyse gectıgımız Perşembe geçesı geldı,cuma gunu uyudu,aksamı görüşelim dedım ama ılk gun evde olmam lazım dedi,ablasıyla kalıyor,ablama ayıp olur dedı,ctsı yanı bugun olsun dedım,bügünde erkek kardeşinin nisanı vardı,evde yapılacaktı ve aksam bese kadar oturdu evde,pazar aksamı ıse erkek kardesım gidiyormuş gece istanbula onunla vakıt gecıreyım ayıp olur pZt goruselım dedi,bırbırımıze on dakıka mesafedeyız,ilk gnden berı ıstersen geleyım on dakıka göreyım dıyor ama ben bana ıkı saat ayır en azından oyle olmaz dedım,ayaküstü,altı ay beklemısım dedım,kardesı ısta gıdıyor ve her haftasonu burda,bana ıkı uc saatını demı ayıramadı,lafta askım canım ama çok kızdım,haksız mıyım?bu adam benı sevmıyor mu?
Dort ay bıraz fazla degıl mı?sen sevgılı olduğunuzdan emınmısın hala?bizde 4 aydır falan görüşmüyoruz.aynı şekilde 5 dklık yerlerdeyiz.işi yüzünden görüşemiyoruz.bayramdan sonra düğünden sonra bi dahaki haftaya derken 4 ay geçti.işi var tamam biliyorum anlıyorum ama 4 ayda çok uzun bi süre oldu artık.napıcam bilmiyorum.
Dort ay bıraz fazla degıl mı?sen sevgılı olduğunuzdan emınmısın hala?
Haftasonu izinleri de mi yok?ben çıldırırdım sanırımevet fazla.ama evde boş oturan biri değilki.çalışıyo işi böyle yapabileceğim bişey yok.akşamları görüşebilir ama bu seferde ben çıkamıyorum.zaten kavga ediyoruz sürekli.o da alttan alıyo mecburen,hatasının farkında.kavgadan sonrada bencillik yaptığımı düşünüyorum ben.bu hafta buluşcaz artık heralde.yani inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?