Görüşmeyen sevgili

On dakıka görüşmeye evet demedım,en azından bugun görüşürüz dıye,ama bugun de kardesım gıtcek gece yarına görüşelim deyınce çıldırdım,ya on dakıka mesafede ıkı saat ayıramazmı?kıskandım evet,iki gun saygı gösterdim ama bugun yok artık

Bu da kafamı karıstırdı,kardeslerı ıslerıne dönünce bana vakti ayıracak,altı ay gormemısın ya,uc gundur berabersın onlarla,anlamıyorum,bır de evlılık dıyo,bunlar kafamı karıstırdı

Bence sevmiyor var bir soğukluk..

Ben de yurtdışından gelsem öncelikle vaktimi kardaşımla geçiririm. Çünkü o benim canımdan parça, sevgilimi özlediğimden daha çok özlerim onu. Sevgilimi özlemez miyim; tabii ki özlerim ama altı ay sabredebildiysek birkaç gün daha sabredebiliriz :)

Belki kardeşinin bir sorunu var; sevgilisinden ayrıldı, depresyonda, vs. Hemen yüklenmeyin ve bu kadarcık şey için ilişkinizi sorgulamayın bence.

Erkek aradasiniz sizi degil de hayatinda biri olmasini seviyor.

Uzaktayken ilgili, sevgi dolu olup gelince boyle davranmasi da bundan...

Yani siz degil de baskasi da olabilir hayatinda ama biri olsun.

Bir iliskisi olmasa hayatini ya da kendini kusurlu, eksik goren kadin ve erkekler vardir.

O da bu kafada...

Sevdigi hayatinda biri olsun fikri degil de bizzat siz olsaydiniz...

O bulusma muhakkak ayarlanirdi.

Ayrica mesele aile ozlemi olsaydi da bunu guzelce ifade etmek zor olmasa gerek...

Bir gunde 24 saat var mesafeler de yok aranizda, en azindan dun bugun bulusamadim ayip oldu kiza diye dusunup seni kirmamaya calisabilirdi bence de haklisin ben de kizardim

Sizinde işiniz çıksın o görüşmek istediğinde , bir iki atlatın aklı başına gelsin.
Siz teklif etmeyin görüşmeyi bir süre.

Bana abartıyorsun gibi geldi, neden dersen? Ailesi problemli tiplerse, seninle buluşmaya çıkacağında ona dırdır edecek tiplerse, evet pazartesi rahat rahat buluşalım diye düşünmüş olabilir.Ayrıca geleyim on dakka göreyim demiş, sen yok iki saat olcak illa demişsin demekki o kadar vakit ayırması sıkıntılı. Çok özlediysen on dakikaya da eyvallahın olmalı bence, hiç görmemektense... Abartıp büyütme boşuna kafanda çok mühim meseleler değil, sevgisinden eminsen, bi dk sonra görmüşsün, 1 gün sonra ne farkeder?

Eğer izine gelmiş olsa anlardım bir nevi ama sana öncelik vermemiş. Önceliği olmadığın kişiye asla öncelik verme derim. 2 gün de bile çok rahat vakit ayırabilirdi.

Peki ne oldu,açıklaması neymiş?
Aciklama yapmadi bende aciklama istemedim zaten, geldi yok ablam yemege cagirdi yok kuzenlerim ozlemis bilmem ne. Ama istersen bi 10 dk gelip gorurum seni diyordu. Sesimi cikarmadim sonra patladim ama, sen ordayken ben gun saydim dedim, napabilirim ailem falan dedi tartistikk. Sonra affettirdi ama kendini.

Sanırım oyle,burdayken de sureklı arıyor,askım canım ama görüşme yok

Dun gce burda yazdıklarımı mesaj olarak attım ama bu saat oldu hala cevap vermedı bıle,üzgünüm ama bır yandan deger verıldıgımı hıssettırmeyecekse ne anlamı var dıyorum,ben o yurtdısındayken binlerce lıra fatura odedım,her gunozledım dedım,dun sacımı boyattım,kıyafet aldım,bugun görüşücez dıye ama beyefendı uyuyor,madem kardesı e vakıt ayıracaktn ,bu saate kadar uyunur mu?sabah onda bıle bulussak ıkı saat yeterdi,uyuduğunu da sımdı ortak bı arkadas aradı o soyledı,ablası uyuyo demıs

Bence sana deger vermiyor. Verse asla böyle davranmaz

Verdigin deger gordugun kadar olsun yoksa cok uzulursun. Sen de git arkadaslarinla bulus sakin bulusalim deme.

Eğer izine gelmiş olsa anlardım bir nevi ama sana öncelik vermemiş. Önceliği olmadığın kişiye asla öncelik verme derim. 2 gün de bile çok rahat vakit ayırabilirdi.
Vermem zaten
bu ne ya... daha öncesinde bir soğuma falan var mıydı ..
hayır yoktu,yurtdısında bıle sureklı arardı,Burdada hergün arıyor,beraberlıgımızden berı konusmadıgımız gun olmadı ama anlam veremedım,hem çok özledımm dıyor hem boyle

Sinir bozucu, isteyen gorusur..
Ama demekki icinden gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…