görüştüğüm erkeğim evli olup olmadığını nasıl anlarım :/

Bı bahana ıle nufus cüzdanına bakabılırsın tabı guncelse dogrudur. Bakmakta yarar var
Mesela dogum tarıhhı ıle ılgılı ınanmıyrm bence sen daha kucuksun yasını gostermıyorsun bakacamda bakacam modunda :)

Çiftler birbirine karşı açık olmadığı sürece,yaşadıkları sağlıklı bir ilişki değildir.

Bir senedir tanıyorsun.Beş aylık flört dönemi var.Ayrılık sonrası yine bir birliktelik ihtimali varsa açık ol ve sor.

Kimlikle,nüfus müdürlüğüyle,sosyal medyayla uğraşmana gerek yok.Bu kadar şüphe duyuyorsan sormalısın.Ona göre yol alırsın.Zaten şu an ayrısın.Kaybedecek bir şeyin yok.

Kaç ay ilişki yaşadın seni evine götürmedi mi?
Evli olsa senle cinsel ilişki yaşamaya çalışır valla bence evli adam eşini cinsellik için aldatıyor cafelerde buluşmak için değil
Bence evli değil ama boşanmış olabilir sordun mu bunu?

Çiftler birbirine karşı açık olmadığı sürece,yaşadıkları sağlıklı bir ilişki değildir.

Bir senedir tanıyorsun.Beş aylık flört dönemi var.Ayrılık sonrası yine bir birliktelik ihtimali varsa açık ol ve sor.

Kimlikle,nüfus müdürlüğüyle,sosyal medyayla uğraşmana gerek yok.Bu kadar şüphe duyuyorsan sormalısın.Ona göre yol alırsın.Zaten şu an ayrısın.Kaybedecek bir şeyin yok.
Yalan söyleyebilir ama

geçen yıl biri ile tanıştım, uzun bir süre mesajlaştık konuştuk sonra buluştuk dışarıda da görüştük. 5 ay kadar flört kıvamında gitti. Ama çok içiçe girmedik.. Yani ailelerimizden çok az konuştuk yada arkadaşlarımızdan. Babasının işini , 1 kız kardeşi bir yeğeni olduğunu ve eniştesi ile beraber çalıştığını biliyorum. İsimlerini bilmiyorum, onlarla neler yapar nerelere gider, arkadaşları kimler neler yaparlar bilmiyorum. Düşündüm de hep yüzeysel, ve o günümüzden konuştuk, muhabbet ettik..

Görüştüğümüz süre içerisinde bende oda hafta içi akşam 8-9 lara kadar çalıştığımız için, hafta içi çok çok nadir görüştük, ama c.tesi pazar günlerini hep beraber geçirdik. 5 ay boyunca neredeyse hep.
Sadece 1-2 kez kuzeni cumartesi buluşmalarımızda bize katıldı. Başka kimsesiyle tanışmadım, yada o benimkilerle.

Esas içime kuşku düşüren şey ise; evini gördüm .. Ailesi ile yaşıyor normalde ama ayrı bir evi daha var.. O evde eşyalar tamtakır uyumlu düzgün. Fakat sürekli oturulmadığı belli çünkü özel eşya yoktu ortalarda ve buzdolabı da bomboştu.
Bana yazları o evde kaldığını kışları ailesiyle kaldığını söyledi. :/
Bende evimde tek yaşıyorum bu şehirde ama benim evim eksik gedik, ihtiyacımı gören eşyalarım var sadece o kadar.
Onda köşe lambasından tutunda, iki tane su sebiline, balkonunda ki oturma takımına, ikili kahve makinesine kadar aile evi gibiydi.
Ve temizdi...
Ama sıkça da konuşuyor görüşüyorduk.. idare edilemez sanki bu şekilde..
Sizce nereden anlarım öyle bir şeyin varlığını yada yokluğunu??

(tüm bunları sormamın nedeni ise, geçen yıl bir türlü bir adım öteye gidemediğimiz için konuşmama kararı aldım ve kesmiştim görüşmeyi, 3 ay görüşmedim, ama ara ara yazdı, neden böyle oldu ne düşünüyosun tekrar barışalım gibisinden değil ama, hiç birşey yok gibi naber napıyosun havadan sudan şeyler yazdı.. Başlarda kararlı cevap vermiyordum, monolog devam ediyordu ama son 3 haftadır falan cevap veriyorum, hoşlanıyordum zaten çok :/ ama devam etmeli miyim emin değilim, fikirlerinizi merak ediyor öğrenmek çok kolay bi arkadaşım var yazılımcı bi ricada bulunmuştum küçük bir ücret karşılığında erkek arkadaşımın gerçek yaşını adresini evli olup olmadığını çocuğu var mı yok mu herşeyini öğrenmiştim şok olmuştum

geçen yıl biri ile tanıştım, uzun bir süre mesajlaştık konuştuk sonra buluştuk dışarıda da görüştük. 5 ay kadar flört kıvamında gitti. Ama çok içiçe girmedik.. Yani ailelerimizden çok az konuştuk yada arkadaşlarımızdan. Babasının işini , 1 kız kardeşi bir yeğeni olduğunu ve eniştesi ile beraber çalıştığını biliyorum. İsimlerini bilmiyorum, onlarla neler yapar nerelere gider, arkadaşları kimler neler yaparlar bilmiyorum. Düşündüm de hep yüzeysel, ve o günümüzden konuştuk, muhabbet ettik..

Görüştüğümüz süre içerisinde bende oda hafta içi akşam 8-9 lara kadar çalıştığımız için, hafta içi çok çok nadir görüştük, ama c.tesi pazar günlerini hep beraber geçirdik. 5 ay boyunca neredeyse hep.
Sadece 1-2 kez kuzeni cumartesi buluşmalarımızda bize katıldı. Başka kimsesiyle tanışmadım, yada o benimkilerle.

Esas içime kuşku düşüren şey ise; evini gördüm .. Ailesi ile yaşıyor normalde ama ayrı bir evi daha var.. O evde eşyalar tamtakır uyumlu düzgün. Fakat sürekli oturulmadığı belli çünkü özel eşya yoktu ortalarda ve buzdolabı da bomboştu.
Bende evimde tek yaşıyorum bu şehirde ama benim evim eksik gedik, ihtiyacımı gören eşyalarım var sadece o kadar.
Onda köşe lambasından tutunda, iki tane su sebiline, balkonunda ki oturma takımına, ikili kahve makinesine kadar aile evi gibiydi.
Ve temizdi...

(tüm bunları sormamın nedeni ise, geçen yıl bir türlü bir adım öteye gidemediğimiz için konuşmama kararı aldım ve kesmiştim görüşmeyi, 3 ay görüşmedim, ama ara ara yazdı, neden böyle oldu ne düşünüyosun tekrar barışalım gibisinden değil ama, hiç birşey yok gibi naber napıyosun havadan sudan şeyler yazdı.. Başlarda kararlı cevap vermiyordum, monolog devam ediyordu ama son 3 haftadır falan cevap veriyorum, hoşlanıyordum zaten çok :/ ama devam etmeli miyim emin değilim, fikirlerinizi merak ediyorum)
bunu öğrenmek çok kolay bi arkadaşım var yazılımcı bi ricada bulunmuştum küçük bir ücret karşılığında erkek arkadaşımın gerçek yaşını adresini evli olup olmadığını çocuğu var mı yok mu herşeyini öğrenmiştim şok olmuştum

Eskiden Seda Sayan demişti ki nüfus müdürlüğünden öğrenin diye.☺.nüfus müdürlüğü bu bilgiyi vermez bence..akşam saatlerinde rahatça konuşabiliyor mu sizinle?ama bazıları ayrı ama evli...bi de bi adam profiline niye yeğeninin resmini koysun ki..şüpheli bence..fırsat bulursanız kimliğine bakacaksınız artık

Ve temizdi...

(tüm bunları sormamın nedeni ise, geçen yıl bir türlü bir adım öteye gidemediğimiz için konuşmama kararı aldım ve kesmiştim görüşmeyi, 3 ay görüşmedim, ama ara ara yazdı, neden böyle oldu ne düşünüyosun tekrar barışalım gibisinden değil ama, hiç birşey yok gibi naber napıyosun havadan sudan şeyler yazdı.. Başlarda kararlı cevap vermiyordum, monolog devam ediyordu ama son 3 haftadır falan cevap veriyorum, hoşlanıyordum zaten çok :/ ama devam etmeli miyim emin değilim, fikirlerinizi merak ediyorum)
E devlet bilgilerinden bakın kimlik numarasıni öğrenin nüfusa gidin çıkar herşey

Eskiden Seda Sayan demişti ki nüfus müdürlüğünden öğrenin diye.☺.nüfus müdürlüğü bu bilgiyi vermez bence..akşam saatlerinde rahatça konuşabiliyor mu sizinle?ama bazıları ayrı ama evli...bi de bi adam profiline niye yeğeninin resmini koysun ki..şüpheli bence..fırsat bulursanız kimliğine bakacaksınız artık
E devletine bakabilir miyim güven benim için çok önemli sonuçta bir yola çıkacağız diyebilir konu sahibi

Ve temizdi...

Nüfus kayıt örneği isteyin,bu zamanda böyle 🤷🏻‍♀️

Offff hortlatilmis konu 🤦🏻‍♀️

2017 ne de masum :D şimdiki aşklar yalan olmuş 🤣 şu an herkesin sosyal medyası wp si manita ve yedeklerle dolu evliliğe gelene kadar

aslında biz swarm (biliyormusunuz bilmiyorum) diye bir aplikasyon da tanışarak başladık konuşmaya. Whatsapta konuşmaya başladığımızda profilinde bir kız çocuğuyla fotosu vardı, bende sen evli falan değilsin dimi senin kızın mı? demiştim ve hayır tabi ki yiğenim kız kardeşimin kızı demişti.. Evli olmadığını söyledi.. Şakalaştık sonra hatta.
Ben evet evi görünce huylandım biraz. Geçmişini bilmiyorum geçmişlerimizden hiçç konuşmadık
Kiz kardesi de karısı olabilir 😅

Back
X