görüştüğüm erkeğim evli olup olmadığını nasıl anlarım :/

geçen yıl biri ile tanıştım, uzun bir süre mesajlaştık konuştuk sonra buluştuk dışarıda da görüştük. 5 ay kadar flört kıvamında gitti. Ama çok içiçe girmedik.. Yani ailelerimizden çok az konuştuk yada arkadaşlarımızdan. Babasının işini , 1 kız kardeşi bir yeğeni olduğunu ve eniştesi ile beraber çalıştığını biliyorum. İsimlerini bilmiyorum, onlarla neler yapar nerelere gider, arkadaşları kimler neler yaparlar bilmiyorum. Düşündüm de hep yüzeysel, ve o günümüzden konuştuk, muhabbet ettik..

Görüştüğümüz süre içerisinde bende oda hafta içi akşam 8-9 lara kadar çalıştığımız için, hafta içi çok çok nadir görüştük, ama c.tesi pazar günlerini hep beraber geçirdik. 5 ay boyunca neredeyse hep.
Sadece 1-2 kez kuzeni cumartesi buluşmalarımızda bize katıldı. Başka kimsesiyle tanışmadım, yada o benimkilerle.

Esas içime kuşku düşüren şey ise; evini gördüm .. Ailesi ile yaşıyor normalde ama ayrı bir evi daha var.. O evde eşyalar tamtakır uyumlu düzgün. Fakat sürekli oturulmadığı belli çünkü özel eşya yoktu ortalarda ve buzdolabı da bomboştu.
Bana yazları o evde kaldığını kışları ailesiyle kaldığını söyledi. :/
Bende evimde tek yaşıyorum bu şehirde ama benim evim eksik gedik, ihtiyacımı gören eşyalarım var sadece o kadar.
Onda köşe lambasından tutunda, iki tane su sebiline, balkonunda ki oturma takımına, ikili kahve makinesine kadar aile evi gibiydi.
Ve temizdi...
Ama sıkça da konuşuyor görüşüyorduk.. idare edilemez sanki bu şekilde..
Sizce nereden anlarım öyle bir şeyin varlığını yada yokluğunu??

(tüm bunları sormamın nedeni ise, geçen yıl bir türlü bir adım öteye gidemediğimiz için konuşmama kararı aldım ve kesmiştim görüşmeyi, 3 ay görüşmedim, ama ara ara yazdı, neden böyle oldu ne düşünüyosun tekrar barışalım gibisinden değil ama, hiç birşey yok gibi naber napıyosun havadan sudan şeyler yazdı.. Başlarda kararlı cevap vermiyordum, monolog devam ediyordu ama son 3 haftadır falan cevap veriyorum, hoşlanıyordum zaten çok :/ ama devam etmeli miyim emin değilim, fikirlerinizi merak ediyorum)
adı soyadı
d tarıhını ver soyleyeyım sana

Arkadaşlar nasıl verin bilgilerini ben bakayım diyorsunuz?!

Belki kötü niyetli değilsiniz ama bu bir suç ve siz bunu hiç tanımadığınız birine herkesin okuyabileceği bir sitede öneriyorsunuz.
Yapmayın lütfen

açıkca söylemekte fayda var. evli olduğundan şüpheleniyorum bana bekar olduğunu kanıtlamazsan daha fazla konuşmak istemiyorum diyebilirsin. seni kaybetmek istemezse bekar olduğunu kanıtlar zaten.

Ver tc bakayım diyen hanımlar çok t***lısınız sağolun varolun
Benim bizzat başıma geldi kimliğinde bekar yazıyordu rıza demirel diye yakacıkta oturan kısa boylu esmer 30 yaşlarında bir adam o zamanlar ben 19 yaşındayım başımda kavak yelleri bir şekilde arkadaş ortamında tanıştık yaşı bizden büyükçe ya hemen bana kimliğini gösterdi ve bekar yazıyordu
Şadan diye yakın arkadaşı vardı minikkurbağa rıza evli ilayda diye kızı var demişti
Düşün bir de kız çocuğu olan evli bir adam taze kan peşinde
Gözünüz açık olsun

aslında biz swarm (biliyormusunuz bilmiyorum) diye bir aplikasyon da tanışarak başladık konuşmaya. Whatsapta konuşmaya başladığımızda profilinde bir kız çocuğuyla fotosu vardı, bende sen evli falan değilsin dimi senin kızın mı? demiştim ve hayır tabi ki yiğenim kız kardeşimin kızı demişti.. Evli olmadığını söyledi.. Şakalaştık sonra hatta.
Ben evet evi görünce huylandım biraz. Geçmişini bilmiyorum geçmişlerimizden hiçç konuşmadık

Kuzenı ıle gorustugunuzde muhakkak aile hakkında biraz bilgi alma şansınız olmuştur. Yeğeni hakkında bilgi almaya çalışssaydınız.

geçen yıl biri ile tanıştım, uzun bir süre mesajlaştık konuştuk sonra buluştuk dışarıda da görüştük. 5 ay kadar flört kıvamında gitti. Ama çok içiçe girmedik.. Yani ailelerimizden çok az konuştuk yada arkadaşlarımızdan. Babasının işini , 1 kız kardeşi bir yeğeni olduğunu ve eniştesi ile beraber çalıştığını biliyorum. İsimlerini bilmiyorum, onlarla neler yapar nerelere gider, arkadaşları kimler neler yaparlar bilmiyorum. Düşündüm de hep yüzeysel, ve o günümüzden konuştuk, muhabbet ettik..

Görüştüğümüz süre içerisinde bende oda hafta içi akşam 8-9 lara kadar çalıştığımız için, hafta içi çok çok nadir görüştük, ama c.tesi pazar günlerini hep beraber geçirdik. 5 ay boyunca neredeyse hep.
Sadece 1-2 kez kuzeni cumartesi buluşmalarımızda bize katıldı. Başka kimsesiyle tanışmadım, yada o benimkilerle.

Esas içime kuşku düşüren şey ise; evini gördüm .. Ailesi ile yaşıyor normalde ama ayrı bir evi daha var.. O evde eşyalar tamtakır uyumlu düzgün. Fakat sürekli oturulmadığı belli çünkü özel eşya yoktu ortalarda ve buzdolabı da bomboştu.
Bana yazları o evde kaldığını kışları ailesiyle kaldığını söyledi. :/
Bende evimde tek yaşıyorum bu şehirde ama benim evim eksik gedik, ihtiyacımı gören eşyalarım var sadece o kadar.
Onda köşe lambasından tutunda, iki tane su sebiline, balkonunda ki oturma takımına, ikili kahve makinesine kadar aile evi gibiydi.
Ve temizdi...
Ama sıkça da konuşuyor görüşüyorduk.. idare edilemez sanki bu şekilde..
Sizce nereden anlarım öyle bir şeyin varlığını yada yokluğunu??

(tüm bunları sormamın nedeni ise, geçen yıl bir türlü bir adım öteye gidemediğimiz için konuşmama kararı aldım ve kesmiştim görüşmeyi, 3 ay görüşmedim, ama ara ara yazdı, neden böyle oldu ne düşünüyosun tekrar barışalım gibisinden değil ama, hiç birşey yok gibi naber napıyosun havadan sudan şeyler yazdı.. Başlarda kararlı cevap vermiyordum, monolog devam ediyordu ama son 3 haftadır falan cevap veriyorum, hoşlanıyordum zaten çok :/ ama devam etmeli miyim emin değilim, fikirlerinizi merak ediyorum)

Hangi şehirde yaşıyorsunuz acaba ankara mi

Eger ciddiyseniz ad soyad söyleyip nüfus müdürlüğünden sordurun.Bu adamin size talip oldugunu soyleyip rica edin.Ama bu kadar şüphe ile iliski ne kadar saglikli yürür bilemedim.

Biraz dolapları çekmeceleri karıştırsaydınız.. bence görüştüğünüzde cüzdanınızda bir şey arar gibi yapip kendi kimliğinizi çıkarın. Sonra biraz fotoğrafa bak tipime falan deyip inceleyin .. senin kimlik fotoğrafın nasıl bakayım deyin kimlik çıkmazsa büyük ihtimal evli

wow, bu süpermis... cözümü niye hep uzaklarda ariyoruz ki.

akşamları aramıyorsa evlidir.
ya da belli saatler hiç ulaşamıyorsan evlidir.
yeni kimlik almışsa medeni durum da görünmez.

Bence görüşme. Sadece evlilik şüphesinden dolayı söylemiyorum. 5 aydır yazışıyorsunuz ama ne geçmişini ne özelini pek paylaşmamış. Sevgiliğe adım atmamış benimsememiş. Bence zorlama. Belki başka sevgilisi vardır belki sadece heyecan arıyordur ama ilişki ve aşk aramadığı kesin gibi geldi bana.

Back
X