görüştüğüm erkeğim evli olup olmadığını nasıl anlarım :/

geçen yıl biri ile tanıştım, uzun bir süre mesajlaştık konuştuk sonra buluştuk dışarıda da görüştük. 5 ay kadar flört kıvamında gitti. Ama çok içiçe girmedik.. Yani ailelerimizden çok az konuştuk yada arkadaşlarımızdan. Babasının işini , 1 kız kardeşi bir yeğeni olduğunu ve eniştesi ile beraber çalıştığını biliyorum. İsimlerini bilmiyorum, onlarla neler yapar nerelere gider, arkadaşları kimler neler yaparlar bilmiyorum. Düşündüm de hep yüzeysel, ve o günümüzden konuştuk, muhabbet ettik..

Görüştüğümüz süre içerisinde bende oda hafta içi akşam 8-9 lara kadar çalıştığımız için, hafta içi çok çok nadir görüştük, ama c.tesi pazar günlerini hep beraber geçirdik. 5 ay boyunca neredeyse hep.
Sadece 1-2 kez kuzeni cumartesi buluşmalarımızda bize katıldı. Başka kimsesiyle tanışmadım, yada o benimkilerle.

Esas içime kuşku düşüren şey ise; evini gördüm .. Ailesi ile yaşıyor normalde ama ayrı bir evi daha var.. O evde eşyalar tamtakır uyumlu düzgün. Fakat sürekli oturulmadığı belli çünkü özel eşya yoktu ortalarda ve buzdolabı da bomboştu.
Bana yazları o evde kaldığını kışları ailesiyle kaldığını söyledi. :/
Bende evimde tek yaşıyorum bu şehirde ama benim evim eksik gedik, ihtiyacımı gören eşyalarım var sadece o kadar.
Onda köşe lambasından tutunda, iki tane su sebiline, balkonunda ki oturma takımına, ikili kahve makinesine kadar aile evi gibiydi.
Ve temizdi...
Ama sıkça da konuşuyor görüşüyorduk.. idare edilemez sanki bu şekilde..
Sizce nereden anlarım öyle bir şeyin varlığını yada yokluğunu??

(tüm bunları sormamın nedeni ise, geçen yıl bir türlü bir adım öteye gidemediğimiz için konuşmama kararı aldım ve kesmiştim görüşmeyi, 3 ay görüşmedim, ama ara ara yazdı, neden böyle oldu ne düşünüyosun tekrar barışalım gibisinden değil ama, hiç birşey yok gibi naber napıyosun havadan sudan şeyler yazdı.. Başlarda kararlı cevap vermiyordum, monolog devam ediyordu ama son 3 haftadır falan cevap veriyorum, hoşlanıyordum zaten çok :/ ama devam etmeli miyim emin değilim, fikirlerinizi merak ediyorum)
Evli mi kısmı için şöyle olabilir mi. Benim erkek arkadasim da yazin ailesinden ayri yaşiyo. Ailesinin iki evi var biri kışlık biri yazlık. Yazın ailesi yazliğa gidince erkek arkadaşim tek yaşiyo. Önceleri hatta kendi evinde tek yasiyormuş kendi evini kiraya verince, dayali döseli evde kendi yaşiyo

Ya bence lafı hiç dolandırıp durma direk sor evli olduğun dan şüpheliyim diye kimliğini göster inanayim bi sabikana bakayım de ben aynen böyle yaptım
Ve muhabbetiniz gidisatina adını koymasını söyleyin onun için sen ne ifade ediyorsun öğren açık açık konuş canim kendi düşüncelerini de soyle herşeyi dokun masaya ya devam ya da acilmamak üzere kapatın sayfanizi

TC sini ogrenerek nufus mudurlugunden veya noterden gayri resmi ogrenmeye calisarak kesin sonuc.Tanidik varsa hele aninda ogrenirsin.

Nüfus müdurluğunde irtibat kurabileceğiniz kisiler varsa tc si ile aile nufus kayit örneğinden tum bilgilerini öğrenebilirsiniz.yada açık vermeden soğukkanli şekilde ortada konuşmalar yaparak kayıtlı olduğu aile hekimliklerindende bazi bilgiler alabilirsiniz.ama ben olsam direk sorardim.neden çekiniyorsunuz ki.sonuçta sanal bi ortamda yolları kesişen ve birbirlerini tanımaya çalışan iki insan evvela medeni durumunu açık etmeli.evirip çevirip lafı degistirirse veya anlik durumu kurtarmak için saçmasapan hareketler yaparsa o an orda noktayı koyun.

geçen yıl biri ile tanıştım, uzun bir süre mesajlaştık konuştuk sonra buluştuk dışarıda da görüştük. 5 ay kadar flört kıvamında gitti. Ama çok içiçe girmedik.. Yani ailelerimizden çok az konuştuk yada arkadaşlarımızdan. Babasının işini , 1 kız kardeşi bir yeğeni olduğunu ve eniştesi ile beraber çalıştığını biliyorum. İsimlerini bilmiyorum, onlarla neler yapar nerelere gider, arkadaşları kimler neler yaparlar bilmiyorum. Düşündüm de hep yüzeysel, ve o günümüzden konuştuk, muhabbet ettik..

Görüştüğümüz süre içerisinde bende oda hafta içi akşam 8-9 lara kadar çalıştığımız için, hafta içi çok çok nadir görüştük, ama c.tesi pazar günlerini hep beraber geçirdik. 5 ay boyunca neredeyse hep.
Sadece 1-2 kez kuzeni cumartesi buluşmalarımızda bize katıldı. Başka kimsesiyle tanışmadım, yada o benimkilerle.

Esas içime kuşku düşüren şey ise; evini gördüm .. Ailesi ile yaşıyor normalde ama ayrı bir evi daha var.. O evde eşyalar tamtakır uyumlu düzgün. Fakat sürekli oturulmadığı belli çünkü özel eşya yoktu ortalarda ve buzdolabı da bomboştu.
Bana yazları o evde kaldığını kışları ailesiyle kaldığını söyledi. :/
Bende evimde tek yaşıyorum bu şehirde ama benim evim eksik gedik, ihtiyacımı gören eşyalarım var sadece o kadar.
Onda köşe lambasından tutunda, iki tane su sebiline, balkonunda ki oturma takımına, ikili kahve makinesine kadar aile evi gibiydi.
Ve temizdi...
Ama sıkça da konuşuyor görüşüyorduk.. idare edilemez sanki bu şekilde..
Sizce nereden anlarım öyle bir şeyin varlığını yada yokluğunu??

(tüm bunları sormamın nedeni ise, geçen yıl bir türlü bir adım öteye gidemediğimiz için konuşmama kararı aldım ve kesmiştim görüşmeyi, 3 ay görüşmedim, ama ara ara yazdı, neden böyle oldu ne düşünüyosun tekrar barışalım gibisinden değil ama, hiç birşey yok gibi naber napıyosun havadan sudan şeyler yazdı.. Başlarda kararlı cevap vermiyordum, monolog devam ediyordu ama son 3 haftadır falan cevap veriyorum, hoşlanıyordum zaten çok :/ ama devam etmeli miyim emin değilim, fikirlerinizi merak ediyorum)
Evlenip bosanmis olabilir.

Insaatla ugrasiyorlarsa belki örnek daire olarak düzenlenmistir. Zenginse de düzenli temizlikci gelebilir.
Ama yinede dikkatli olmak lazim, bu işin şakası olmaz...

Sormak en kolayı değil mi ya.Niye kimlik tv kovalıyorum canım. Ayrıca çok özenli ve düzgün evi olan bekar erkekler var.Yalniz 5 ay bir adım gitmeyen ilişki :KK64:

Yatak odasına baktın mı? akrabasının arada sırada kullandığı ev olabilir, bir arkadaşının garsoniyeri olabilir :I bekar bir erkeğin öyle döşeli evi olsa düzenli orada kalır yoksa deli mi ne diye dosemis bırakmış. Yatak odası ve banyodaki eşyalar ele verir, bekar evi mi yoksa bir kadının eli değmiş mi anlaşılır.

Ayrıca evli olsa nerede bu kadın? Başka şehirde mi çalışıyor, ne olabilir ki? Kadın adama kızıp anasının evine kaçtığı zamanlarda mi seni çağırıyor? Bence evli değil.

aynen tuhaflık zaten var flörtün bir adım ötesine gidemedik 5 ayda o yüzden konuşmayı kesmek istemiştim zaten.:/
Tüm sosyal medyasını inceledim birkaç selfie dışında şüpheli bir durum yoktu.
Stalk nedir bilir misiniz? Işte dugum genelde bu isi iyi yapanlar tarafindan cozulur. sadece sosyal medyadan size sunduklari ile yetinmemelisiniz. Ekli arkadaslari. Sizinle gorusmeye gelen kuzeni. Butun fotograflar yorumlar. Bunlari begenen herkes. Tek tek gozden gecirilmeli. Sizi bu konuda pasif gordum acikcasi. Anladigim kadari ile sosyal medya ile de pek alakaniz yok. Baska turlu ogrenmeniz de pek mumkun degil. Kendisine sormaya da gonlunuz yok gibi. Yalan soylese bile sorunca tepkisini olcerdiniz en azindan. 5 aydir bir ilerleme yok tepkinize ne gibi bir savunma sundu mesela? Bana kalirsa siz de gecmisini pek kurcalamak istemiyorsunuz..

Çok haklısınız aslında olması gereken o zaten :/.. Ama çekindim, çünkü zaten hep görüşüp konuştuğumuz için.. evi görene kadar aklımda öyle bir şey de yoktu yada garip kaçak bir durumu yoktu yani yanımdayken de olmadı hiç..
Ay eğer görüşürsem (henüz yazışıyoruz ama görüşmedik 3 hafadır) kimliğini göreceğim birşekilde yada konuyu eskilere getireceğim.. Ama önce görüşüp görüşmeyeceğime karar vermeliyim
Kimligine bakacaksiniz ama bosanmissa bekar yazacaktir. Siz kimligin verilis nedeni ve tarihine de bakin..
Tabi eski kimliklerdense.. Yenilerinde hicbirisi yazmiyor..

En kolay yolu kimligine bakmak.
Yeni kimliklerde medini durum ve dini inanç gibi şeyler yazmıyor.

Eşimin kardeşininde ailesiyle aynı şehirde olmasına rağmen ayrı evi var ve aksesuarına kadar herşeyi ile düzenledi kayınvalidem evi. Oğluna hazırladığı çeyiz sandığı bile bekar evinde.

Evli olsa 5 ay tüm hafta sonlarını sizinle geçiremez ki.. Sorunun muhattabı biz değiliz bence açık açık sormayı denesenize.

yok be değildir sanmam.. tc sini verirseniz ben de bakarım ama tc sini nerden bulayım desene:-)

Ben yaşadım bunu bekarken
Bı adamla tanistim face'de.
Adam kendisini oğlunun adını koymuştu face'de kendi ismi değildi çocuk fotosunu koyuyordu oda abimin çocuğu dedi ama değil kendi çocuğu. Sora bı onunla buluştum hareketleri şüphelendim bana kartını verir misin dedim merak ediyorum diye.
Oda verdi adı farklı bu kez. Senin adı x mı dedim şüphelerim gerçekten doğru.
Cafede Fazla durmadim gitmem lazım dedim.
Adam ben seni bırakayım dedi yok saol dedim gittim orda. Sora face'de bana diyor utanmadan
Beni nasıl buldun?
Bende senin karına Msj yazicam diye tehdit etmezmiyim? O kadar bin laf yazdım :) korktu hemen beni faceden engelledi ;)
Aldatıyor karısını ama karısı bilmiyor bunu
Sevgili olmak istedi ben kabul etmedim çünkü içim isinamadi. Olmaz dedim daha neler..
Ama kurtuldum :) adamım bı sürü yalanları çıktı. Sen dikkat et tanıştıken kaç tane evli adam var genç kızı kandıranlar. Olan karısina oluyor. Ben bı kez yaşadım ama kanmadim. Çok şükür.

(tüm bunları sormamın nedeni ise, geçen yıl bir türlü bir adım öteye gidemediğimiz için konuşmama kararı aldım ve kesmiştim görüşmeyi, 3 ay görüşmedim, ama ara ara yazdı, neden böyle oldu ne düşünüyosun tekrar barışalım gibisinden değil ama, hiç birşey yok gibi naber napıyosun havadan sudan şeyler yazdı..

hiç böyle barışma ısrarı görmedim ,ısrar mı onuda bilemedim

Back
X