olur. yol yakınken vazgeç.
dediğin şartlarda çok zorlanırsın.
nerden bulursunuz bu doğulu tipleri de anlamam ya.. mis gibi modern yaşayan işi gücü olan kızsın. haremlik selamlık kafasıyla ne işin var?
bu saatten sonra elin dağ kültürüne uydurmaya mı çalışacaksın kendini?
deneyimli hatunlar? yada çevresinde görmüş bilen hanımlar?
bu iş olur mu sizce?
baba ne derse o oluyor. anladığım kadarıyla haremlik-selamlık var
erkekle kadınların bir oturması hoş karşılanmıyor galiba
tam anlamıyorum tabi her ortam için geçerli mi bu?
bilgili olanlardan yardım istiyorum
olur mu bu iş
ben yemek bilmem, iş bilmem, kendime göre yani
kimseye hizmet edemem mesela
ne dersiniz?
Doğuyu kaç kere gördünüz aceba. Sizden modern yaşıyor insanlar.
Sevgili konu sahibi, ırkçı değilseniz bir sorun olmaz. Farklı kültürlere öcü gibi değilde zenginlik olarak bakarsanız aksine size daha renkli bir hayat sunar.
gidip görmesek inanacağız ya,
ben 4 sene çalıştım doğuda. ne rezilliklere şahit oldum.
konu sahibinin bahsettiği aile şartları mı modern?
bir kere gelini ve kadını hemen hizmetçi olarak görme var. bu kız çok zorlanır. ondan diyorum yapmasın diye.
farklı kültür diye elin kızına hizmetçilik yaptırmak olur mu?
Bende gittim gördüm. Gayet modern yaşayan insanlar var hiçte haremlik selamlık değil. Benim gördüğüm insanlarda kadına batıdan daha çok değer veriliyordu hanım efendi. Elleri sıcak sudan soğuk suya değmeyen hanımlara şahit oldum.
Bu denli farklı olması çok şaşırtıcı gerçekten.
Sizin gibi kafalar olduğu sürece bu ülkeden bi b... olmaz kaç defa gidip gördün Doğuyuda yorum yapıyorsunolur. yol yakınken vazgeç.
dediğin şartlarda çok zorlanırsın.
nerden bulursunuz bu doğulu tipleri de anlamam ya.. mis gibi modern yaşayan işi gücü olan kızsın. haremlik selamlık kafasıyla ne işin var?
bu saatten sonra elin dağ kültürüne uydurmaya mı çalışacaksın kendini?
Haremlik-selamlık, kadınların 3 adım arkada yürümesi mi modernlik oluyor tam olarak mesela?Doğuyu kaç kere gördünüz aceba. Sizden modern yaşıyor insanlar.
Sevgili konu sahibi, ırkçı değilseniz bir sorun olmaz. Farklı kültürlere öcü gibi değilde zenginlik olarak bakarsanız aksine size daha renkli bir hayat sunar.
o dediklerin azınlıkta hatta bir elin parmaklarını geçmez. genelde de maddi durumu iyi ailelerde. yoksa çoğunluğu öyle kötü öyle dar bir yaşama sıkışmış kiii... bu kızın risk almasına değmez. doğulu erkek her zaman risktir. kökü belli çünkü. girmesin o işlere.
hiçte değil. bu kişi bana aynı sizin dediğiniz farklı kültürler zenginlik katar hayata deyip, roman bir arkadaşımı görünce de "roman olsaydın seninle evlenmezdim" diyecek kadar ırkçı ve iğrenç biri işte.Doğuyu kaç kere gördünüz aceba. Sizden modern yaşıyor insanlar.
Haremlik-selamlık, kadınların 3 adım arkada yürümesi mi modernlik oluyor tam olarak mesela?
Hayır. Güneydoğuya gittim gördüm hiçte öyle değil.
Bunun doguyla ilgisi yok, bugün İstanbulun bazı semtlerinde de böyle. Ayrımcılık yapmayın.Haremlik-selamlık, kadınların 3 adım arkada yürümesi mi modernlik oluyor tam olarak mesela?
hiçte değil. bu kişi bana aynı sizin dediğiniz farklı kültürler zenginlik katar hayata deyip, roman bir arkadaşımı görünce de "roman olsaydın seninle evlenmezdim" diyecek kadar ırkçı ve iğrenç biri işte.
Konuyu okursanız denk gelmiş olursunuz desem? Konu sahibi ağzıyla söylemiş ailenin yapısını.Buna hiç ama hiç denk gelmedim desem?
Kimse ayrımcılık yapmıyor konu sahibinin bahsettiği aile yapısına yorum yapıyoruz. Gereksiz duyar kasıp tartışma yaratmayın.Bunun doguyla ilgisi yok, bugün İstanbulun bazı semtlerinde de böyle. Ayrımcılık yapmayın.
Sizin gibi kafalar olduğu sürece bu ülkeden bi b... olmaz kaç defa gidip gördün Doğuyuda yorum yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?