Görüstüğüm kişinin benden sakladıgı sır

Yeter ki evlenelim hemen alırım yanımıza Hüsnü’yü falan diyeceğini düşünmüyor inşallah

Neyse ne kendini naza çekip sonra size kabullendirmeye çalışacaktır.
Küçük pipi, erken boşalma, belli fanteziler olmadan erekte olamama, kendisiyle alakalı özgüvensizmiş gibi görünüp size kabullendireceği bir şey işte.

Merhaba herkese iki hafta biriyle görüşüyorum buluştuk falan her şey güzel ama benden sakladığı bir şey varmış ve bunu bana söyleyemiyor utanıyormuş benden soğuyacağını düşündüm korkuyorum söyleyemem Sonuçta elimde olan bişey değil diyor aştıgım bir şeydi ama senden sonra depreşti takıntı gibi bir şey oldu demiş evli misin dedim hayır çocuğun mu var hayır gay mısın hayır hepsine hayır dedi söylemiyor ne olduğunu baska tahminde bulunamıyorum sizin aklınıza Birşeyler geliyor mu 😔😔
Bahanesi var bacım bahanesi 👍🏻

Evet. Aynen bildiniz evlendiğimizde benim baskalarıyla birlikte olmamı istiyormuş

Başka ne istiyormuş ? Konularınız iyice, "anlat anlat, heyecanlı oluyor vb" kıvamına geldi.

Tüm konularınıza bakarak: gerçekten bir Eğitim Fakültesinin, Öğretmenlik bölümünden mezun oldunuz mu ? Gerçekten öğretmen misiniz ?

Es degistirme partisine de götürmek ister bu adam seni.Yazıs tarzi ayni 18 yasında benimle yatmak isteyen eski sevgilime benziyor o da böyle yılış yılış yazardı alttan alttan yalvartarak söylerdi söyleyecegini

Kavasmış iyi madem ahahhasdfjk

Ona şey desene, ben de seni balta sapıyla düşünüyorum :D

Bunların fantezileri de hep kadınla ilgili yalnız. O kısım önemli 😉

Hala engellemedin mi sapığı?

Ayak yapıyor ya . Bosverin. Ya yaşını yanlış söyledi ya işini ya eğitimini evli değilse. Nazlanacak öyle söyleyecek. Düzenbaz adamın teki belli

Back
X