- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
Kınadığım her şeyi yaşamaya ömrüm vefa etmez.![]()
Ama herkes boyle diyor. Demek ki kinamak omru uzatiyor anladim ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kınadığım her şeyi yaşamaya ömrüm vefa etmez.![]()
Evlenilecek kız olduğunu düşünmesi olumlu bi notArkadaslar söyledi biz evliyken benim başkalarıyla birlikte olduğumu hayal edip tahrik oluyormuş bunu istiyormuş bu bir hastalık mı
Gidip biraz daha birilerini kınıyım o zaman.Ama herkes boyle diyor. Demek ki kinamak omru uzatiyor anladim ben![]()
Vallahi bir şey diktiği kesin de dikey mi dikmiş, yanal mı dikmiş, elle mi makine ile mi dikmiş onu ben de bilemiyorum.Kılıç canım fıstık istedi ama galiba burada midemin almayacağı bir ironi var agshsh şu tüy dikme ile ilgili olan bişey değil inşallah avshdj
Konu sahibini görünce çok etkilenmiş, ufff tam başka erkeklerle paylaşılacak kadın demiş.yalnız komik olan tarafı şu başka erkeklerle paylaşma fantezisi neden sizinle tanışınca depreşmiş? Oysaki çok namuslu bir erkekti hep senin yüzünden sapıklaştı bu adam![]()
Cem Karaca üstad der ki; Ben eskiden uslu idim seni görünce azdım.Böyle bir şarkısı var bilir misin?yalnız komik olan tarafı şu başka erkeklerle paylaşma fantezisi neden sizinle tanışınca depreşmiş? Oysaki çok namuslu bir erkekti hep senin yüzünden sapıklaştı bu adam![]()
Gidip biraz daha birilerini kınıyım o zaman.![]()
Yok artik daha neler .valla diyecek sAdam g.vat çıktı rıza babakonu sahibini başkasıyla sevişirken görmek istiyormuş.
Konu sahibi de ne demiş. Asssla olmaz öyle şey![]()
Ögrenmişindir :) insanlar iyicene sapitti ya ne deyim bu kadarinida gercekten hic duşunmemistimNeymiş peki açıkladı mi
Bazilari yargilamaya ne kadder merakli yaff hayrettin bisi. Kimse kinadigini yasamadan olmeyecek. Hihhh.
iyi haber evlenmek istiyormuş hem de paylaşmayı seven biri ..kötü haber 8 sayfa oku1 sayfadan 8 ışınlandım.
Neymiş![]()
nEEvet. Aynen bildiniz evlendiğimizde benim baskalarıyla birlikte olmamı istiyormuş
iyi yönden bak düğün salonunda baklava dağıtmak istemiyor
Keşke baklava dağıtmak isteseymişiyi yönden bak düğün salonunda baklava dağıtmak istemiyor
Bence de.sadece ayrılmak için bahane arıyor bence
Bunları görmeden yazmıştım önceki yorumumu, ne kadar gariban ve masum bi insanımArkadaslar söyledi biz evliyken benim başkalarıyla birlikte olduğumu hayal edip tahrik oluyormuş bunu istiyormuş bu bir hastalık mı