- 20 Haziran 2020
- 869
- 1.604
- 63
- 34
- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
Başkalarıyla sevişceksem senle niye evlenim de noğlur skskskksls
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bu muymuşArkadaslar söyledi biz evliyken benim başkalarıyla birlikte olduğumu hayal edip tahrik oluyormuş bunu istiyormuş bu bir hastalık mı
Kızı başkalarıyla hayal edip tahrik oluyormus, evlenince boyle seyler yapmak istiyomusAilesel problemlerim var diyip her an seni terk edecek gibi
Ya herkes ne kadar tatlı ve nahif düşünmüşKız bu muymuşkaç bacım
![]()
Canım meslekle eğitimle olmuyor vallahi olmuyorArkadaşlar nasıl böyle biri çıktı ben de bilmiyorum dışardan baksan adam dersin çok saygında bir mesleği var aslında bilmiyorum ben de şok oldum yani hayatımda ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum
İşte ambalaja aldanmamak lazım bazıları(kadın -erkek) böyledir parlak güzel şık ambalajla defolu yönlerini gizlerlerArkadaşlar nasıl böyle biri çıktı ben de bilmiyorum dışardan baksan adam dersin çok saygında bir mesleği var aslında bilmiyorum ben de şok oldum yani hayatımda ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum
Sonuç olarak ne yaptınız bunu öğrenmemiz mümkün müArkadaşlar nasıl böyle biri çıktı ben de bilmiyorum dışardan baksan adam dersin çok saygında bir mesleği var aslında bilmiyorum ben de şok oldum yani hayatımda ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum
Bana çok yıllar oncesını hatılattınız. Üniversite donemınde bır arkadasım bırısyle tanısmıstı ve yıllarca sevgılılerdı. En son okul bıtmesıne 2 ay kala senden sakladıgım bır sır var. Konuşmam lazım demıstı. Kızın ıcı ıcını yemıstı. En son konuşmuşlar kıza yıllarca buyuksehırlerden bırınden olduğunu soylemıstı. Aılesının orda yasadıgını vs. Neyse en son sakladıgının oralı olmadıgını o şehre yakın küçük bır sehrın köyünde yasadıgını ve onu yıllarca sır olarak sakladıgını anlatmıştı. Anlam verememıstık çünkü herkese öyle demısMerhaba herkese iki hafta biriyle görüşüyorum buluştuk falan her şey güzel ama benden sakladığı bir şey varmış ve bunu bana söyleyemiyor utanıyormuş benden soğuyacağını düşündüm korkuyorum söyleyemem Sonuçta elimde olan bişey değil diyor aştıgım bir şeydi ama senden sonra depreşti takıntı gibi bir şey oldu demiş evli misin dedim hayır çocuğun mu var hayır gay mısın hayır hepsine hayır dedi söylemiyor ne olduğunu baska tahminde bulunamıyorum sizin aklınıza Birşeyler geliyor mu![]()
Bu yoruma sonuna kadar katılıyorum elini eteğini çek arama sorma hiç evlilik anlaşmak net olmak demek müneccim misin sen aklı sıra dalga geciyor herife baksadece ayrılmak için bahane arıyor bence
Ben buradaki sır için saygı duruşuna geçmek istiyorumBana çok yıllar oncesını hatılattınız. Üniversite donemınde bır arkadasım bırısyle tanısmıstı ve yıllarca sevgılılerdı. En son okul bıtmesıne 2 ay kala senden sakladıgım bır sır var. Konuşmam lazım demıstı. Kızın ıcı ıcını yemıstı. En son konuşmuşlar kıza yıllarca buyuksehırlerden bırınden olduğunu soylemıstı. Aılesının orda yasadıgını vs. Neyse en son sakladıgının oralı olmadıgını o şehre yakın küçük bır sehrın köyünde yasadıgını ve onu yıllarca sır olarak sakladıgını anlatmıştı. Anlam verememıstık çünkü herkese öyle demısvel hâsıl tahmınlerınız yanlıs da olabılır
O yoruma yazarken bu kadarını düşünmemiştim assdfkEvet. Aynen bildiniz evlendiğimizde benim baskalarıyla birlikte olmamı istiyormuş
Klasik ıssız ve ilgi çekmeye meraklı erkek tipi. Sorunu gerçekten var mı yokmu bilemem ama bu tipler den uzak durmak en mantıklısı ve en güzeli der susarımMerhaba herkese iki hafta biriyle görüşüyorum buluştuk falan her şey güzel ama benden sakladığı bir şey varmış ve bunu bana söyleyemiyor utanıyormuş benden soğuyacağını düşündüm korkuyorum söyleyemem Sonuçta elimde olan bişey değil diyor aştıgım bir şeydi ama senden sonra depreşti takıntı gibi bir şey oldu demiş evli misin dedim hayır çocuğun mu var hayır gay mısın hayır hepsine hayır dedi söylemiyor ne olduğunu baska tahminde bulunamıyorum sizin aklınıza Birşeyler geliyor mu![]()