Ben inanmıyorum yoğundum arayamadım yazamadım falan.Insan wc ye gidince bile arar sorar.Sizde üstüne düşmeyin.
Üstüne düşme
Çok sevdiğini düşünmüyorum bu tavrı ile.
Sen de onu şişirme
Bu adamin gozu kapiya bakiyor kuzum
Yüzyüze gorusmemissin bile. Neden bu çaba?
Beni ayrilikta tehtid edeni yaklastirmam.yanima evlilik ciddi birsey hevesli durmuyorpeki bana ne tavsiye edersin?
Haftaiçi yoğun çalışıyorsa ve haftasonu daha çok ilgileniyorsa gerçekten yorgunluktan yazamıyor olabilir. Ama gece görüp hiç cevap yazmayıp sabah da yazmayınca en azından akşam size geri döndüğünde özür dilemesi gerekir diye düşünüyorum. Bir iyi geceler denilir çünkü zor değil. Belki uyuyakalmıştır sabah da acele çıkmıştır. Bu durumda akşam kusura bakma deyip bunu telafi etmesi gerek etmiyorsa gerçekten ilgisiz.
Ben böyle adamların kadın versiyonuyum.
Az yazmayı severim, günde bir iki kez konuşsam yeter fazlasında daralırım.
Ama bir iyi geceler olsun bir günaydın olsun derim, denilmesi gerekir.
Kendimden de pay biçerek bir tık ilgisiz diye düşünüyorum, sen de geri çekilip üzerine düşmezsen ne olduğunu daha net görebilirsin.
Bir süre kendi haline bırak. Ne oldu deyince söylersin, bakarsın düzeliyor mu.
Beni ayrilikta tehtid edeni yaklastirmam.yanima evlilik ciddi birsey hevesli durmuyor
Görüşmeden nasıl sevgili oldunuz ki? Ortada bir ilişki yok bence.
evlenince msjlar
-ekmek,patates,domates,
rahat rahat görüldü de atılabıliyor.
yorgunsa meşgulse sende bırak tamam de kafi.
zamanla ya düzelir ya gider.
bence resti çekmene bile gerek yok. inanki o canım sinir sistemine zarar vermeye değmez. ne kadar umursamazsan o kadar peşinde olur(seviyorsa)Görüldü olayına takılan biri değilim ama aynını ben yapınca hemen niye yazmadın oluyor e sende yapıyosun sallamıyorum artık. Zaten bıraktım 2 gündür 15 güne tamamlayıp bakıcam hala aynıysa resti çekicem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?