arkadaşlar neden görülen her mesaja cevap verilmesi lazım algısı var, ben bunu anlamıyorum.
ben de bazen okurum - ki gece 2de insan görür ama uykulu olabilir vs..
oluyor yani..
ayrıca daha 3 hafta içerisinde, hem de yüzyüze gelmeden neden bunca ilgi ve beklenti ?
bence resti çekmene bile gerek yok. inanki o canım sinir sistemine zarar vermeye değmez. ne kadar umursamazsan o kadar peşinde olur(seviyorsa)
En azından açıklama yapıyormuş, yani görüldü atıp uzun süre yazmaması normalmiş gibi davranmıyor. Eh bu da bir şey.Özür dilemiyor ama izah ediyor şöyle oldu şu yüzden yazamadım diye. Ama istese yazar yani yaptığı kabalık. Günaydın demez ama gece konuşuruz. Bencede ilgisiz ve uzak mesafe. Akşam aradığında konuşacak birini bulamayacak:))
En azından açıklama yapıyormuş, yani görüldü atıp uzun süre yazmaması normalmiş gibi davranmıyor. Eh bu da bir şey.
İşi olmadığında, boş kaldığında istediğiniz gibi ilgili davranıyor mu yoksa boşken de mi pek sallamıyor?
Boş zamanlarını size ayırıyorsa işteyken gerçekten yoruluyordur yetişemiyordur.
Boş zamanlarını da ayırmıyorsa yol ver gitsin.
Haklı olabilirsin bak farklı bi bakış açısı hoşuma gitti. Bende bazen abartıyormuyum diyorum. Bi de görüşmek istiyor sürekli gelme muhabbeti ama çıkıp gelmiyor boş haftasonu varken istede gelirdi. Bende hata ki sevgili oldum hemen. Görüldü olayına takılmıyorım ama saatlerce cevapsız kalmak istemiyorum
biz sevgilimle tanıştığımızda 2 gün yazmadığımız olurdu. yada sadece arada naber nasılsın falan.
ki tanıştığımızdan beri de çok sık görüştük yüzyüze. ama bazen işi olurdu annelerinin yanına yazlığa giderdi, yazışmazdık.
zaman içinde bu durum oturdu.
ama ben de beklentiye girmedim ve onu sıkmamamın getirdiği rahatlıkla, beni merak ederek o aramaya başladı daha çok. ben hiç trip atmadım..
+1ama ben de beklentiye girmedim ve onu sıkmamamın getirdiği rahatlıkla, beni merak ederek o aramaya başladı daha çok. ben hiç trip atmadım..
Biz yüzyüze görüşemiyoruzya o yüzden belkide fazla ilgi istiyorum. Zamanla oturur diyende var aynen. Şu an günaydın mesajı attı sanki yazdıklarımı duydu. Ama cevap vermeyeceğim merak etsin biraz
iyi de zaten yüz yüze gelmeden fazla ilgi anormal, yani en azından bence. sanırım önceden tanışıyormuşsunuz ama sonuçta sevgili olarak ilk kez yanyana geleceksiniz.
biz internet üzerinden tanıştığımız halde, buluşana kadar birkaç gün geçmişti, günde 2-3 mesajlaşmıştık anca. o da mesela sabah işe giderken trafik fotosu, karikatür vs gönderirdik. o kadar.
haklısın belkide ben fazla ilgi istiyorum ama böye çok hevesli bi şekilde açıldı.Belki de o da hata etti biraz başta soğuk olmak lazımdı. Direk açıldı evleneceğim kişisin modunda hiç görüşmeden yanlıştı. Belki görüşünce farklı olacak evet tanışıyoruz ama. Bi de görüşünce ben onu beğenmeyeceğim diye çok korkuyor
soğuk değil ama çok kaptırmamak iyidir bence :)
samimi ama çok üzerine düşer vaziyette değil. bi de bu aralar retrolar var çok ya, herkesin kafası karışık. iyi düşünün..
Milletle konuşup seni anlatacağına az seni arasın senle konuşsunda ilişki yaşadığını bil sen de... Hafta içi arayamamak ya da yoğunluk diye bir şeyi asla kabul etme. Canı isteyen emin ol arar da sorar da. Ve daha çok çok başındadınız her şeyin. Bu böyle gitmez.Seviyorum sanırım ondan belkide ne yapayım peki yani boşmu vereyim direk ayrılayım mı.? Ben böyle söyleyince de ben sana hemen açıldım şunları dedim bunları söyledim çevreme söyledim. İşte şu gün sabaha kadar konuştuk filan böyle diyor
Belki de gerçekten yoğundur ya da gerçekten siz çok ilgi bekliyosunuzdur, olabilir ama mesele o değil bence. Sorun şu ki beklentiler karşılanmayınca sorun çıkar. Pek uyumlu bir çift değilsiniz demek ki bu konuda. Ben de aynı sizin gibiyim en sevmediğim şeydir böyle gec cevap atılması ya da atılmaması. Hatta aynı durumu yaşadım. Ama karşı taraf değişmeye çabalamayınca, inatla devam edince beklentileriniz karşılanmıyor ve kavga çıkıyor. Sonuçta yürümüyor yani. Tamam belki gerçekten hoşlanıyo, gerçekten yoğun ama karakterler, tavırlar farklı. Çünkü ben de ne kadar yoğun olursam olayım cevap atmadan ya da mesaja bakmadan duramam. E bana öyle davranılmayınca önemsenmediğimi düşünüyorum. Konuşuyosun anlatıyosun tamam deniyo ama her seferinde al baştan. Biraz da ben değişeyim umursamayım diyosun ama insan bi yere kadar böyle rol yapabiliyo takılmıyomuş gibi, sonunda patlıyosun. Yani bence sinir harbinden başka bi şey değil, fazla yıpratıcı oluyo dolayısıyla uzun ömürlü olmuyo.Haklı olabilirsin bak farklı bi bakış açısı hoşuma gitti. Bende bazen abartıyormuyum diyorum. Bi de görüşmek istiyor sürekli gelme muhabbeti ama çıkıp gelmiyor boş haftasonu varken istede gelirdi. Bende hata ki sevgili oldum hemen. Görüldü olayına takılmıyorım ama saatlerce cevapsız kalmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?