Wcye giderken aklı çişte olur. Eksik kalsın, hatırlamasın benceBen inanmıyorum yoğundum arayamadım yazamadım falan.Insan wc ye gidince bile arar sorar.Sizde üstüne düşmeyin.
rest de çekme aynı ilgisizlikle yanıt ver. ama soğuk da cevap verme... bırak o düşsün peşine. eğer yapmıyorsa zaten o kadar ilgili değildir sizinle. o zman da herkes kendi yoluna dersiniz. rest çekmek kale almak demektir. hepten coşarlar.Arkadaşlar 3 haftadır konuşuyoruz, uzağız daha hiç görüşmedik. Önceden tanışıyoruZ. başlarda da ilgisizliği vardı. Evet yoğun çalışıyor haftasonlarıda çalışıyor bazen ve çalışırken çoğu zaman ne arıyor ne soruyor. Akşam işten çıkınca arar gece arar. Haftasonu ilgili. Ama mesela dün bende yoğundum o da akrabasındaydı ben özellikle geç yazıyorum. Sonra en son 1 de birşey yazdım 2 de gördü ve hiçbirşey yazmadı. Sabahta yazmadı işten çıkınca arar muhtemelen. akrabasındaydı eve geldi mi orda mı kaldı bilmiyorum. Ve 3 kez söyledim hatta sonuncusunda trip attım ayrılmak mı istiyosun diyor o zaman istemiyordum seviyorumda. Yani ben mi çok ilgi istiyorum. Sizce bekleyeyim mi yoksa direk böyle olmuyor diye resti çekeyim mi? ya da yüzyüze görüşünce mi resti çekeyiM? Çok seviyorum aradığım kişiyi buldum evlenicem herkese söylüyorum diyor ama ilgisiz çoğu zaman ilgilenince de fazla ilgili
Salla gitsin bi cacık olmaz ondanArkadaşlar 3 haftadır konuşuyoruz, uzağız daha hiç görüşmedik. Önceden tanışıyoruZ. başlarda da ilgisizliği vardı. Evet yoğun çalışıyor haftasonlarıda çalışıyor bazen ve çalışırken çoğu zaman ne arıyor ne soruyor. Akşam işten çıkınca arar gece arar. Haftasonu ilgili. Ama mesela dün bende yoğundum o da akrabasındaydı ben özellikle geç yazıyorum. Sonra en son 1 de birşey yazdım 2 de gördü ve hiçbirşey yazmadı. Sabahta yazmadı işten çıkınca arar muhtemelen. akrabasındaydı eve geldi mi orda mı kaldı bilmiyorum. Ve 3 kez söyledim hatta sonuncusunda trip attım ayrılmak mı istiyosun diyor o zaman istemiyordum seviyorumda. Yani ben mi çok ilgi istiyorum. Sizce bekleyeyim mi yoksa direk böyle olmuyor diye resti çekeyim mi? ya da yüzyüze görüşünce mi resti çekeyiM? Çok seviyorum aradığım kişiyi buldum evlenicem herkese söylüyorum diyor ama ilgisiz çoğu zaman ilgilenince de fazla ilgili
Çok afedersiniz eşimin sırtından poposuna ter akar işten stresten yoğunluktan, adam arar sorar mesaj atar ben cevap vermesem de yazar, bazen uzatır kapat yoğunsun derim artık. Bu adam hangi bostanın hıyarı acaba böyle kelek kalmış. Bu adam sevgiliyken böyle evlenince artık ne olur bilemiyorum ki 3 haftalık ilişkiyi de nikah masasına kadar yorumlatan sizlere de kızıyorum. Ben ilgi alaka isteyen bir tipim bunu vermeyenle de ayrılırdım hiç düşünmezdim. Tanımadığımız bir adama ve huyunu bilmediğimiz size yaptığımız yorum ne kadar sağlıklı yol gösterecek ki
3 hafta boyunca görüştüğünüz ve ilgisiz olduğunu söylediğiniz bir adamı mı seviyorsunuz?
Ya ben trip atmadan zamana bırakmıştım, her aradığında da inanılmaz enerjik açıyordum telefonu şen şakrak konuşuyordum,uygun olduğunu düşündüğüm zamanlarda arıyordum, üç saat aramadı mesela hesap sormuyordum huzur veren sevgili rolünü oynamıştım taa ki bana bağlandığından bana alıştığından emin olana kadar
İlk neden az arıyorsun tribini yaptığımda üç ay olmuş olabilir ve defalarca görüşmüştük o sürede, ben çok aşıktım harcamak istememiştim o yüzden şans vermiştim ilk aylar. Bizimki her geçen gün daha çok aramıştı böylece
Sevmek öyle bir şey değil bence. Tutulursunuz, vurulursunuz, çok çekilirsiniz, aşık olursunuz ama bir paylaşım olmadan sevemez insan.Dikkat ederseniz adamı öncesinde tanıyorum demiştim yani insan tanıdığı birini sevemez mi?
rest de çekme aynı ilgisizlikle yanıt ver. ama soğuk da cevap verme... bırak o düşsün peşine. eğer yapmıyorsa zaten o kadar ilgili değildir sizinle. o zman da herkes kendi yoluna dersiniz. rest çekmek kale almak demektir. hepten coşarlar.
Sevmek öyle bir şey değil bence. Tutulursunuz, vurulursunuz, çok çekilirsiniz, aşık olursunuz ama bir paylaşım olmadan sevemez insan.
Burda sürekli okuyoruz çok yoğun mesaj atamadı aramadi gibi sitemleri.Bu yazıyı okuyunca hoşuma gitti.Sizin şahsınıza değil genel olarak burayı okuyanlarda sebeplensin dedimFarkındaysanız zaten yüzleşmişiö bu gerçekle bence ne yapayım diye soruyorum
3 haftada nasıl seviyorsunuz? Onun sizi sevmesini de bekliyorsunuz üstelik. 3 haftada en fazla hoşlantı olur ya ne biliyim.
Ayrıca daha bu kadar zamanda bu kadar ilgisizse, uzun vadeyi siz düşünün. En mıç mıç olmanız gereken zamanlarda adam sizi yok sayıyor, görmezden geliyor. Açıkçası ben bunu kendime yapmazdım.
Burda sürekli okuyoruz çok yoğun mesaj atamadı aramadi gibi sitemleri.Bu yazıyı okuyunca hoşuma gitti.Sizin şahsınıza değil genel olarak burayı okuyanlarda sebeplensin dedimçözüme gelince,siz sorunu bulmuşsunuz zaten gerisi sizin atacağınız adıma bağlı.
Adam sizin kadar istekli değilse görüşmeye konuşmaya uzatmanın gereği yok bence..
Platonik "aşk", sevmekle aynı şey değil işte. Kavram farklılığı var aramızda sizinle demek ki.Neden sevemesin platonik aşk diye birşey bile yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?