Görüştüğüm kişinin ilgisizliği?

rest de çekme aynı ilgisizlikle yanıt ver. ama soğuk da cevap verme... bırak o düşsün peşine. eğer yapmıyorsa zaten o kadar ilgili değildir sizinle. o zman da herkes kendi yoluna dersiniz. rest çekmek kale almak demektir. hepten coşarlar.

3 haftadır tanıstıgın HİÇ görüşmediğin bırının ılgısızlıgınden yakınmak uzucu degıl mı?

Hanı, üf senınle mı ugrasıcam sanal fare dıyıp gitmek varken?

Biraz kendinizi onemseyın ya. Valla.

3 haftada nasıl seviyorsunuz? Onun sizi sevmesini de bekliyorsunuz üstelik. 3 haftada en fazla hoşlantı olur ya ne biliyim.
Ayrıca daha bu kadar zamanda bu kadar ilgisizse, uzun vadeyi siz düşünün. En mıç mıç olmanız gereken zamanlarda adam sizi yok sayıyor, görmezden geliyor. Açıkçası ben bunu kendime yapmazdım.

Bu erkeklerde de yalanın bini bir para yemin ederim. İlşkinin başında heyecanlanmayan adam yarın bir gün evlenince ne yapar düşünemedim.

Seninle konuşmak için heyecanlanacak adamlara layıksın. Boşver bu hırt herifi.

Salla gitsin bi cacık olmaz ondan

Haklısını kesinlikle de bi akıl almak için sormak istemiştim:)

Reactions: JES
3 hafta boyunca görüştüğünüz ve ilgisiz olduğunu söylediğiniz bir adamı mı seviyorsunuz?

Mantıklı yaptığınıZ şu an mesaj atmış cevap yazmadım nerelerdesin yazmış peşine de. E kendi hep böyle halbuki. Dediğiniz gibi bende biraz göZlemlemek yada rest çekmek arasındayım

Çok mantıklı rest çekmekten kastımda istemiyorum bu ilişkiyi ara vermek istiyorum demekti

Farkındaysanız zaten yüzleşmişiö bu gerçekle bence ne yapayım diye soruyorum
Burda sürekli okuyoruz çok yoğun mesaj atamadı aramadi gibi sitemleri.Bu yazıyı okuyunca hoşuma gitti.Sizin şahsınıza değil genel olarak burayı okuyanlarda sebeplensin dedim çözüme gelince,siz sorunu bulmuşsunuz zaten gerisi sizin atacağınız adıma bağlı.
Adam sizin kadar istekli değilse görüşmeye konuşmaya uzatmanın gereği yok bence..

Öncesinden tanışıyoruz o dönemde hoşlanmışız yazmıştım aslında ama gözden kaçmış. Evet ilerisi beni de korkutuyor yani şöyle çalışırken ilgisiz boşken de ilgi fazla. İleri de ne olur bilmiyorum ona göre yakın olunxa farklı olaxakmış

Anladım daha önce gördüğüm bir yazıydı benimde:)

Neden sevemesin platonik aşk diye birşey bile yok mu?
Platonik "aşk", sevmekle aynı şey değil işte. Kavram farklılığı var aramızda sizinle demek ki.

İlgisizlik konusuna tekrar dönecek olursam ben flört ettiğim kişiyle her gün yazışıp kontakta olmak isterim. Eğer ilgisiz hissedersem trip mrip atmadan uzaklaşırım zaten. İlgilenmek isteyen ilgileniyor bir şekilde. Daha flört aşamasında yoğunluğu bahane etmek bana göre değil mesela.
Haklı olabilir adam ama benlik değil.

3 haftada aradigin kisiyi buldugunu nasil anladin? Yuzyuze bile gorusme yok daha. Adamla bir cay bile icmemissin..Cok kaptirmissin kendini. Yuzyuze gorusmedigin birini nasil sevdin 3 haftada?
Kisi isterse istedigine vakit bulur ayrica. Bahanesi olmaz. Iki taşın arasinda bile iki kelam yazar. Sana ayiracak vakti yok. Bosta kalinca, yalnizlikta anca seni hatirliyor bence. Daha simdiden boyleyse yandın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…