Hıc gorusemedıkten sonrasını okumadım evet
Peki teşekkürler yardımınız için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıc gorusemedıkten sonrasını okumadım evet
Sana ayıracak her an vakit bulmasından anlarsın ama ayırmamış ki burdasın. Rica ediyorum biriyle konuşunca gözünü aşk bürümesin. Dışardan bakın olaya.
Geç oldu ama ben benu öyle güzel anladım ki. Ağlaya ağlaya öğrendim statüsü görünüşü mesleği iyi olup karaktersiz olanları gördükten sonra.Çok şükür benim gibi düşünenlerde varmış. Darısı diğer kızlarımızın başınaKizlarimiz neden boyle? Sevgiye bu kadar mi aç? Bu yuzden mi sevgi kirintidilariyla avunuyorsunuz? 5 para etmeyen adamlara kendinizi altin tepside sunmaya hazir bir sekilde..
Hayattan ogrendigimntek sey kimse o kadar mesgul degil...mesguliyet kisiye bagli..deger verdigi biri icin insan iki eli kanda olsa yine vakit buluyor. Eger ugrasmak istemiyorsa da yorgunum, yogunum gibi bahanelere sığıniyor.
Eger bir iliskide icine oturmayan birseyler varsa oldurmaya ugrasma. Ite kaka, soyleye soyleye olmaz bazi seyler. Hele ki kocaman kazik kadsr adamlara. Kisiligi bu saate kadar coktan oturmus adami bu saatten sonra degistiremezsin. Ancak degismis gibi yapar degismez. Olmuyorsa oldurma. Belli ki onun gozunde senin degerin geceleri ve is cikislari. Aralarda baskalari icin mesgul belki de.
Kizlarimiz neden boyle? Sevgiye bu kadar mi aç? Bu yuzden mi sevgi kirintidilariyla avunuyorsunuz? 5 para etmeyen adamlara kendinizi altin tepside sunmaya hazir bir sekilde..
Hayattan ogrendigimntek sey kimse o kadar mesgul degil...mesguliyet kisiye bagli..deger verdigi biri icin insan iki eli kanda olsa yine vakit buluyor. Eger ugrasmak istemiyorsa da yorgunum, yogunum gibi bahanelere sığıniyor.
Eger bir iliskide icine oturmayan birseyler varsa oldurmaya ugrasma. Ite kaka, soyleye soyleye olmaz bazi seyler. Hele ki kocaman kazik kadsr adamlara. Kisiligi bu saate kadar coktan oturmus adami bu saatten sonra degistiremezsin. Ancak degismis gibi yapar degismez. Olmuyorsa oldurma. Belli ki onun gozunde senin degerin geceleri ve is cikislari. Aralarda baskalari icin mesgul belki de.
Iyi bir insansa hemen cope atmayin derim, belki bu donemde o da bunaliyordur. Duzgun erkek biraz nadir cikiyor. Ote yandan size karsi ilgisi su noktada zayif duruyor. Ama belki de gorunce daha farkli seyler hissedilebilir. Gorustukten sonra karar vermek daha saglikli bence.Belkide yok nasıl emin olabilirim ki? Direk sorunca seni çok seviyorum diyor böyle diyecek tabi
Iyi bir insansa hemen cope atmayin derim, belki bu donemde o da bunaliyordur. Duzgun erkek biraz nadir cikiyor. Ote yandan size karsi ilgisi su noktada zayif duruyor. Ama belki de gorunce daha farkli seyler hissedilebilir. Gorustukten sonra karar vermek daha saglikli bence.
Bu Konuya,gereken cevap olmuşKizlarimiz neden boyle? Sevgiye bu kadar mi aç? Bu yuzden mi sevgi kirintilariyla avunuyorsunuz? 5 para etmeyen adamlara kendinizi altin tepside sunmaya hazir bir sekilde..
Hayattan ogrendigim tek sey kimse o kadar mesgul degil...mesguliyet kisiye bagli..deger verdigi biri icin insan iki eli kanda olsa yine vakit buluyor. Eger ugrasmak istemiyorsa da yorgunum, yogunum gibi bahanelere sığıniyor.
Eger bir iliskide icine oturmayan birseyler varsa oldurmaya ugrasma. Ite kaka, soyleye soyleye olmaz bazi seyler. Hele ki kocaman kazik kadar adamlara. Kisiligi bu saate kadar coktan oturmus adami bu saatten sonra degistiremezsin. Ancak degismis gibi yapar degismez. Olmuyorsa oldurma. Belli ki onun gozunde senin degerin geceleri ve is cikislari. Aralarda baskalari icin mesgul belki de.
Iyi bir hamle yapmissiniz bence. Birakin bu sekilde o, sizi kovalasin. Erkegin dogasi bu. Hem gorusmeden yol verirseniz icinizde acaba olur muydu diye soru isareti kalabilir. Su anda degisik bir donemden geciyoruz, belirsizlikler var gelecegimizde, bu da iliskileri cok etkiliyor. Normal kosullar altinda olsaydi belki siz de coktan es gecmistiniz. Yine de siz bilirsiniz tabi.. :)Belkide iyi bir insan ama tabi tanıycam daha belki görüşünce daha farklı olur dediğiniz gibi. Bugün cevap yazmadım mesajına normalde aramayan insan aradı az önce mesela. Evet yoğun çalıştığı belli seslerden ama demekki istese arayabilir bir dk lığına da olsa.
Bu Konuya,gereken cevap olmuş
Bir de bir şeyler paylaşmadan,görüşmeden nasıl seviyorum diyorsunuz o kısmını anlayamadım konu sahibi. Daha başında böyleyse gittikçe daha da ilgisi azalır. Belli ki adam özgürlüğüne düşkün biri
Iyi bir hamle yapmissiniz bence. Birakin bu sekilde o, sizi kovalasin. Erkegin dogasi bu. Hem gorusmeden yol verirseniz icinizde acaba olur muydu diye soru isareti kalabilir. Su anda degisik bir donemden geciyoruz, belirsizlikler var gelecegimizde, bu da iliskileri cok etkiliyor. Normal kosullar altinda olsaydi belki siz de coktan es gecmistiniz. Yine de siz bilirsiniz tabi.. :)
3 hafta boyunca görüştüğünüz ve ilgisiz olduğunu söylediğiniz bir adamı mı seviyorsunuz?
Balık burcu musunuz? Daha önceden cevap vermiştiniz bana. Seviyorsanız size mutluluklar dilerimKonu açtığıma göre evet seviyorum demekki öncesinde tanıyordum
Balık burcu musunuz? Daha önceden cevap vermiştiniz bana. Seviyorsanız size mutluluklar dilerim![]()
Herjes sevgi ve ilgi ister. Bu dogal bir ihtiyac. Sınırinı asmamak kaydiyla ilgi beklemek dogal. Gun icinde aramak sormak bunlar normal. Ben 48 yasindayim. Annemi bile hergun ne yapiyorsun diye ariyorum. Ancak sizin durumda ters giden birseyler var. Her ne kadsr onceden de tanidigini soylesen de sevgili olarak 3 haftadir berabersiniz ve sevgili olarak daha hic yuzyuze gelmemissiniz. Ve sen simdiden kendini cok kaptirmissin. Sanki ayrilmaktan da korkar gibisin. Ben oyle sezinledim. 3 haftada oturup hic cay bile icmedigin adam icin tam bana gore birini buldum diyebiliyorsun. Bu adamla yuzyuze gorustugunuzde de ya da evlendiginizde de bu adam degismeyecek sana karsi. Simdiden sana agir gelen bu durum ileride daha da agir gelecek. Kimse ilgisizligi kaldiramaz. Hele ki sevgililikte bu kadar ilgisizse evlenince bu artmiyor daha da azaliyor. Sadece tekefonla gorusmussunuz yani daha flort donemindesiniz. Ve bu adamin sana ayiracak vakti yok. Bu ne kadar normal olabilir ki? Sadece hafta sonkari o da etrafinda kimse olmadiginda, geceleri yalniz kaldiginda aklina geliyorsun. Yani yalnizligini dolduruyorsun o kadar. Bunu soyleye soyleye duzeltenezsin. Adam icin ederin bu kadar cunku. Ha bunu ilk yasayan sen degilsin. Son da olmayacaksin. Sadece 3 haftada bu kadar uzuluyorsan bu adsmla daha cok vakit gecirdiginde daha cok uzuleceksin. Cunku iliskide duygusal anlamda alacakli konuma gectikce kopma daha da zorlasiyor. Iliski dengedir. Denge olmazsa yurumuyor malesef. Umarim anlatabilmisimdir.Olabilir tabiki bilemem, meslektaşız bende yoğunum mesela evet bende sürekli arasın istemem asla ama gün içerisinde bi kez ararım mesela yada ne bileyim gün içerisinde mesajlaşma olmalı. Böyle dediğim bi gün sende aramıyosun diyor yani bana 4-5 saat cevap yazmayan adamı niye arayayım. Olmuyorsa oldurma olayında değilim öyle olsa 3. haftadan bunu sorun olarak görmezdim sanki. Sevgi kırıntılarıyla avunmak değil kimş kadında bu şekilde olabilir yukarıda yazmış birisi bende istemem diye. Her kadın ilgi isteyecek diye bişeyde yok ama benim için ilgi ilişkiden beklentilerim arasında ilk sıralarda bu yüzden evet bu adam benim için doğru insan değil gibi
Herjes sevgi ve ilgi ister. Bu dogal bir ihtiyac. Sınırinı asmamak kaydiyla ilgi beklemek dogal. Gun icinde aramak sormak bunlar normal. Ben 48 yasindayim. Annemi bile hergun ne yapiyorsun diye ariyorum. Ancak sizin durumda ters giden birseyler var. Her ne kadsr onceden de tanidigini soylesen de sevgili olarak 3 haftadir berabersiniz ve sevgili olarak daha hic yuzyuze gelmemissiniz. Ve sen simdiden kendini cok kaptirmissin. Sanki ayrilmaktan da korkar gibisin. Ben oyle sezinledim. 3 haftada oturup hic cay bile icmedigin adam icin tam bana gore birini buldum diyebiliyorsun. Bu adamla yuzyuze gorustugunuzde de ya da evlendiginizde de bu adam degismeyecek sana karsi. Simdiden sana agir gelen bu durum ileride daha da agir gelecek. Kimse ilgisizligi kaldiramaz. Hele ki sevgililikte bu kadar ilgisizse evlenince bu artmiyor daha da azaliyor. Sadece tekefonla gorusmussunuz yani daha flort donemindesiniz. Ve bu adamin sana ayiracak vakti yok. Bu ne kadar normal olabilir ki? Sadece hafta sonkari o da etrafinda kimse olmadiginda, geceleri yalniz kaldiginda aklina geliyorsun. Yani yalnizligini dolduruyorsun o kadar. Bunu soyleye soyleye duzeltenezsin. Adam icin ederin bu kadar cunku. Ha bunu ilk yasayan sen degilsin. Son da olmayacaksin. Sadece 3 haftada bu kadar uzuluyorsan bu adsmla daha cok vakit gecirdiginde daha cok uzuleceksin. Cunku iliskide duygusal anlamda alacakli konuma gectikce kopma daha da zorlasiyor. Iliski dengedir. Denge olmazsa yurumuyor malesef. Umarim anlatabilmisimdir.
Bazi seyler hatalar evet soyleyerek duzeltilir ancak kisilik karakter degismez. Neyse sen bildigini yap. Mutluluklar dilerim.Öncesinde tanıdığım aile yapısını bildiğim için bana göre diyorum. Aksine daha çok vakit geçirip ilgisizliğini gördükçe soğuyorum başlardaki isteğim yok azaldı benimde. Ben alacaklı konuma geçince tam tersi daha çabuk kopuyorum yani bu konularda genel geçer doğrular var diyem yanılır. Her kişinin huyu suyu tarzı tavrı farklıdır öyle değil mi? Söyleye söyleye düzeltemem ama söylemem gerekmez mi yine de ? Yani mesela bende 31 yaşındayım ama arkadaş ilişkisinde bile 1 yıl öncesine kadar yaptığım hatalar varmış düzelttim bunları yani ben istenirse değişilebilir en azından ben kendimi değiştirebiliyorum. İşin uzmanıyla da görüştük bir ilişki koçundan yardım aldım bakalım onun sözlerini dinleyeceğim teşekkür ederim yardımınız için. Uzak mesafe en azından dediğiniz gibi bir kere görüşmek gerekiyor bence sevgili oldıktan sonra.
Bazi seyler hatalar evet soyleyerek duzeltilir ancak kisilik karakter degismez. Neyse sen bildigini yap. Mutluluklar dilerim.
İsteyince bal gibi yazar,yoğundum olayları işin bahanesi.Ya konuşası yoktur ya başka bir kız daha vardır ama sizi de kaybetmek istemiyordur ne olur ne olmaz diye.Şu yogunum triplerindeki insanlara bitiyorum.Yemek de mi yemiyorsun tuvalete de mi gitmiyorsun.Sanırsın Cern’de bilim adamı