- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Bence deKonu sahibi bu ilişkiye tutunmak için bulmuş bi şey. Ne desek biz kötü olurız. Zamanla bakar o da.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence deKonu sahibi bu ilişkiye tutunmak için bulmuş bi şey. Ne desek biz kötü olurız. Zamanla bakar o da.
Siz bilirsiniz ama karakteri de böyleyse sıkıntı bence karşındaki insanın seni önemsemesi ilgi göstermesi her an yanında olduğunu hissettirmesi o kadar güzel bir duygu ki inan yazmasa eşim yazmazdı bir de doktormuş istediği gibi yazarYani Hayatında başka biri olduğunu düşünmüyorum ben ama kimden emin olabiliriz ki tabi. Ama ilgisizlik var kesinlikle 8 saat yazmadığı oluyor gerçekten arada. Mesleği gereği çok yoğun sürekli çalışıyor haftasonu da gece de ama sebep değil tabi karakteri ilgisiz. Haftasonları mesela boşsa devamlı arar gece sabaha kadar konuşuruz. hafta içi ama gün içerisinde bi kaç mesaj iş çıkışı arar mutlaka ve gece de arar. Biraz daha takip etmeyi düşünüyorum bakalım.
Ya adam böyleyse, ne diye ayrılıyorsunuz ki? Demek ki gerçekten yoğun.
Çalışmıyorken de aynı olsaydı neyse,
Kaldı ki, ayrılmakta istemiyormuş sizden, yani ilgisizlikte ki amacı farklı olsaydı, ayrılmayı da kabul ederdi.
Belki virüs süreci olmasaydı, çalışırken de ilgisiz olmayacaktı kim bilir..
Bence haksızlık ediyorsunuz.. :)
Siz bilirsiniz ama karakteri de böyleyse sıkıntı bence karşındaki insanın seni önemsemesi ilgi göstermesi her an yanında olduğunu hissettirmesi o kadar güzel bir duygu ki inan yazmasa eşim yazmazdı bir de doktormuş istediği gibi yazar
E siz de bunu biliyor muşşunuz , “Doktor olunca nasıl istediği gibi yazsın” diyebiliyorsanız neden ilgi göremiyorum diye buraya konu açtınız? Ben doktor olan adamdan bile ilgi beklerim orası ayrı ama siz bunu kendiniz söylüyorsunuz.Doktor olunca nasıl istediği gibi yazsın aniden ameliyatı çıkıyor aniden hasta kötüleşiyor kolay meslek mi gözünüzde. Haftasonları hissettiriyor zaten sürekli böyle olsa imkansız bunu kabul etmem boşken 10 kez aradığı bile oluyor haftasonu boşsa mesela. O duyguyu hissettirdiği zamanlar oluyor yani boşken sıkıntı yok.
E siz de bunu biliyor muşşunuz , “Doktor olunca nasıl istediği gibi yazsın” diyebiliyorsanız neden ilgi göremiyorum diye buraya konu açtınız? Ben doktor olan adamdan bile ilgi beklerim orası ayrı ama siz bunu kendiniz söylüyorsunuz.
Estafurullah, hesap vermek ne demek? Kendi kendinizle çelişmişsiniz bunu söylemek istedim.Hanımefendi doktor olunca rahat yazar dedi ona cevaben dedim bende doktorum biliyorum yoğunluğu rahat yazamayacağını da biliyorum. Çok bişey istemiyorum gün içerisinde biraz haberdar olmak istiyorum. BaZı günler işten çıkana kadar mesela hiç yazmadığı oldu ondan şikayetçiyim. Yoksa sürekli arasın yazsın istemem bende çalışıyorum çünkü.
neden konu açtım diye hesapmı vereceğim size hak vermiyorsanız saçma bulduysanız geçebilirsiniz efendim konumu
Estafurullah, hesap vermek ne demek? Kendi kendinizle çelişmişsiniz bunu söylemek istedim.
Bizim yaptığımız haftaiçi aynen son cümleleriniz gibi. Haklısınız bende gün içeriisnde sürekli mesajlaşmak istemiyorum. Sadece yine de bi kez konuşma biraz mesajlaşma olmalı diyorum çoğu zaman oluyor ama bazı günler hiçbirşey yazmıyor akşama kadar. O zaman yeterli gelmiyor.
Adam büyük ihtimalle sizi yedeklemiş.Yaşınız 31 miş.cidden bu Adamın keyfini beklemek istediğinize emin misiniz ?Dün ciddi bi şekilde konuştum senin bu ilgisizliğinle ilişkiyi devam ettirebileceğimden emin değilim dedim ayrılıcam diye çok korktu. Onun fikrine göre de gün içerisinde sürekli konuşmak sıkıcı olur diğer türlü daha heyecanlı diyor. Akşam söylüyorum ne yaptığımı diyor. Bugünde yazıyor bakalım
Sanki aramayan kadın gibi kadına neden yükseliyorsunuz ki ? çelişkiyi bulmuş ve sormuş. Bu enerjinizi dr a atsanız mesela sizi terkeder değil miHanımefendi doktor olunca rahat yazar dedi ona cevaben dedim bende doktorum biliyorum yoğunluğu rahat yazamayacağını da biliyorum. Çok bişey istemiyorum gün içerisinde biraz haberdar olmak istiyorum. BaZı günler işten çıkana kadar mesela hiç yazmadığı oldu ondan şikayetçiyim. Yoksa sürekli arasın yazsın istemem bende çalışıyorum çünkü.
neden konu açtım diye hesapmı vereceğim size hak vermiyorsanız saçma bulduysanız geçebilirsiniz efendim konumu
Sanki aramayan kadın gibi kadına neden yükseliyorsunuz ki ? çelişkiyi bulmuş ve sormuş. Bu enerjinizi dr a atsanız mesela sizi terkeder değil miAramıyor işte adam sağasola çekmeye gerek yok aramıyor. Bu mantığa göre tıp dünyasından kimse aşk yaşamazdı kimse kız tavlamazdı flört etmezdi . isteyen arar sorar peşine düşer dümdüz mantık.
Adam büyük ihtimalle sizi yedeklemiş.Yaşınız 31 miş.cidden bu Adamın keyfini beklemek istediğinize emin misiniz ?
Ayrıca enerjimi attım sevgilime terkedicem diye çok korktu hiç aramayan biri Değil sorumu okumamışsınız sanırım tekrar bi bakın isterseniz. Ben hiç aramam hep o arar mesela. Yani detay bilmiyorsunuz tam okumamışsınız ahkam kesiyor gibi bir havanız var anlam veremedimSanki aramayan kadın gibi kadına neden yükseliyorsunuz ki ? çelişkiyi bulmuş ve sormuş. Bu enerjinizi dr a atsanız mesela sizi terkeder değil miAramıyor işte adam sağasola çekmeye gerek yok aramıyor. Bu mantığa göre tıp dünyasından kimse aşk yaşamazdı kimse kız tavlamazdı flört etmezdi . isteyen arar sorar peşine düşer dümdüz mantık.
Boyle ilgisiz bi insanin onemsenecek tarafi yok ki. Ben olsam 2 gunde unutmustum icimden bu kimdi yav demistim bile. İlk gunler en heyecanli en mutlu en yogun hissedilen konusulan gorusulen zamanlar. Neden ilgi gostermiyor diye sorgulama zamanlari degil.
Ee adam arıyor yazıyor size pervane terkedeceksiniz diye aklı çıktı. Sorun ne o halde ? Ahkam kesmek ile ne demek istediniz anlamadım. Sadece yorum yapıyorum, ahkam kesmek olarak algılıyorsanız bence konu açarken karşılacağınız yorumları hesaba katmamış oluyorsunuz.
Sorun çözüldüyse ne güzel , hemencik çözmüşsünüz. Adam delidivaneymiş siz alınganlık yapmışsınız.Evet sizin gibi yorum yapanları başkasına yaptığım yorumu eleştirenleri hesaba katmamış olabilirim neyseki azınlık bu şekilde sıkıntı olmuyor o yüzden. Siz benim sorunumla ilgilenmeyin boşverin ben detaylıca yazdım cevaplarda da mevcut soruyu okumadan cevap yazıyorsunuz sanırım.