• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüştüğüm kişinin ilgisizliği?

hanımefendi hesap sorar gibi sormuş bende cevabımı verdim siz neden rahatsız oldunuz anlayamadım gerçekten başkasına verilen cevaptan yani ben başkasının cevabıyla ilgilenmezdimde komik geldi. Hayır bi de aramayan oymuş gibi demişsiniz çok komik cidden kimseye tepki göstermeyeyim o zaman yanlış gördüğüm şeyi söylemeyeyim hiçbir konuyla alakalı bu nasıl mantık yahu. Aynen öyle katılıyorum size isteyen arar sorar bende aynı şeyi söylüyorum farklı birşey söylemedim siz neden yükseldiniz bana anlamadım
Yoo ben yükselmedim, siz diğer hanıma yükselmişsiniz. ona da üzüldüm hata yapmış gibi mahçup olmuş ondan müdahil oldum galiba. haksızlığa gelemiyorum , ama beni ilgilendirmemesi lazım o hususta haklısınız.

Yoo ben yükselmedim, siz diğer hanıma yükselmişsiniz. ona da üzüldüm hata yapmış gibi mahçup olmuş ondan müdahil oldum galiba. haksızlığa gelemiyorum , ama beni ilgilendirmemesi lazım o hususta haklısınız.

Sizin düşünceniz ben de bana haksızlık yapıldığını düşünüyorum tam tersi, ben de gelemiyorum haksızlığa aynen

Cok naziksiniz🙏🏼 Tesekkur ederim hanimefendi
Haddim olmayaraktan bir yorum getireyim doktor hanim icin;
Benim bundan onceki flortum de doktordu. O da bana surekli sizin bahsettiginiz gibi “bahaneler” (beim icin) sunuyordu hatta ben de sizin gibi dusunuyordum cok yogun vs. diye onu burda cok hakli cikarmaya calistim ama simdi goruyorum ki simdi ki de doktor olmasina ragmen cok rahat konusuyoruz.konusmak isteyen emin olun bir sekilde kendini belli ediyor iki eli kanda olsa bile whatsupp i gectim email den size ulasiyir :) yani kisacasi bu isin doktoru muhendisi ogretmeni yok bu isin ilgili sevgili kismi var. Ben bunu size ima etmeye calistim Ben de yasadim bunlari sizi tanimiyorum durduk yere neden size saldirayim? haddim olmayarak kusura bakmayin.eger siz saniye saniye rapor istemiyorsaniz tabiki, adamin ilgisizliginden dert yakinir olmazdiniz. Ve adam size yeterince ilgi gosterseydi ilgi eksikligi hissetmezdiniz. sevgiler
Yazim hatasi icin hanimlar taslamayin beni 😂

Cok naziksiniz🙏🏼 Tesekkur ederim hanimefendi
Haddim olmayaraktan bir yorum getireyim doktor hanim icin;
Benim bundan onceki flortum de doktordu. O da bana surekli sizin bahsettiginiz gibi “bahaneler” (beim icin) sunuyordu hatta ben de sizin gibi dusunuyordum cok yogun vs. diye onu burda cok hakli cikarmaya calistim ama simdi goruyorum ki simdi ki de doktor olmasina ragmen cok rahat konusuyoruz.konusmak isteyen emin olun bir sekilde kendini belli ediyor iki eli kanda olsa bile whatsupp i gectim email den size ulasiyir :) yani kisacasi bu isin doktoru muhendisi ogretmeni yok bu isin ilgili sevgili kismi var. Ben bunu size ima etmeye calistim Ben de yasadim bunlari sizi tanimiyorum durduk yere neden size saldirayim? haddim olmayarak kusura bakmayin.eger siz saniye saniye rapor istemiyorsaniz tabiki, adamin ilgisizliginden dert yakinir olmazdiniz. Ve adam size yeterince ilgi gosterseydi ilgi eksikligi hissetmezdiniz. sevgiler
Yazim hatasi icin hanimlar taslamayin beni 😂

Sorumda da dile getirdiğim gibi ilgi eksikliğini çalışırken hissediyorum boşken ve akşamları sıkıntı yok. Defalarca söyledim haftasonu arar devamlı bir yere gittiyse sürekli yazar fotoğraf atar yani bu başından beri böyle geç saatlere kadar konuşuruz haftasonu. Hafta içi akşamları da görüntülü konuşuruz hatta boşsa nöbette bile internet çekmediği halde görüntülü konuşmaya çalışırız. Bunlarda var bahsetmedim detaylı hepsinden. Ben çalışırkenki eksiklikten bahsediyorum mesai saatleri içindeki.
Onu da dün dile getirdim ciddi bir şekilde ona göre de gün içerisinde sürekli yazmak sıkıcı olabilirmiş. Belkide bahanedir bilmiyorum. Ben sizin yaptığınız gibi haklı çıkarmaya çalışmıyorum bence. Çok yoğun yazamaz diyen arkadaşlara istediğim çok bişey değil biraz haberdar olmak diye cevap vermişim bakarsanız görürsünüz. Sizin diğer ilişkinizde ilgi eksillği ne seviyedebilmiyorum.

Bugün benim istediğim gibi yazıyor sürekli. ayrılıcam diye de ciddi mana da korktu. O yüzden ben devam etme kararı aldım devamlı ilgi eksikliği olsa zaten ayrılırdım buraya konu bile açmadan. Tanımadan bir sürü insan herkese saldırabiliyor netiece de internet ortamı.
umarım anlatabilmişimdir

Sizede Sevgiler.

Arkadaşlar 3 haftadır konuşuyoruz, uzağız daha hiç görüşmedik. Önceden tanışıyoruZ. başlarda da ilgisizliği vardı. Evet yoğun çalışıyor haftasonlarıda çalışıyor bazen ve çalışırken çoğu zaman ne arıyor ne soruyor. Akşam işten çıkınca arar gece arar. Haftasonu ilgili. Ama mesela dün bende yoğundum o da akrabasındaydı ben özellikle geç yazıyorum. Sonra en son 1 de birşey yazdım 2 de gördü ve hiçbirşey yazmadı. Sabahta yazmadı işten çıkınca arar muhtemelen. akrabasındaydı eve geldi mi orda mı kaldı bilmiyorum. Ve 3 kez söyledim hatta sonuncusunda trip attım ayrılmak mı istiyosun diyor o zaman istemiyordum seviyorumda. Yani ben mi çok ilgi istiyorum. Sizce bekleyeyim mi yoksa direk böyle olmuyor diye resti çekeyim mi? ya da yüzyüze görüşünce mi resti çekeyiM? Çok seviyorum aradığım kişiyi buldum evlenicem herkese söylüyorum diyor ama ilgisiz çoğu zaman ilgilenince de fazla ilgili
Şimdi şöyle bir örnek vereyim:Yıllar önce bir arkadaşım biriyle tanışmışti.Adam sabah günaydın,akşam iyi geceler..bu kadar başka şey yokmuş.Arladasim çok sinir oluyordu silecem onu görür gününü dedi.Silme dedim acelen ne bekle sessizce bakalım altından ne çıkacak.Belki şöyledir belki böyledir vs ihtimaller sıraladım.Ark silmedi evlendiler çok da mutlular.Gordugum en mutlu çift.Sormus kendisine neden öyleydin,benim saydığım ihtimaller birebir çıkmış.Sen olmasan biz ayrılmış olacaktık der.
Şimdi siz de kenara çekilip beklemeye alın kendinizi,15 gün süre tanıyın illa ki netleşecek.Bos kaldıkça niye aramıyor niye yazmıyor diye takarsınız,meşgul edin kendinizi..

Şimdi şöyle bir örnek vereyim:Yıllar önce bir arkadaşım biriyle tanışmışti.Adam sabah günaydın,akşam iyi geceler..bu kadar başka şey yokmuş.Arladasim çok sinir oluyordu silecem onu görür gününü dedi.Silme dedim acelen ne bekle sessizce bakalım altından ne çıkacak.Belki şöyledir belki böyledir vs ihtimaller sıraladım.Ark silmedi evlendiler çok da mutlular.Gordugum en mutlu çift.Sormus kendisine neden öyleydin,benim saydığım ihtimaller birebir çıkmış.Sen olmasan biz ayrılmış olacaktık der.
Şimdi siz de kenara çekilip beklemeye alın kendinizi,15 gün süre tanıyın illa ki netleşecek.Bos kaldıkça niye aramıyor niye yazmıyor diye takarsınız,meşgul edin kendinizi..
İhtimaller nelerdi peki ? Valla yazmayan erkek için benim ihtimallerim yedekçi olması,aldatması,umursamaz olması

İhtimaller nelerdi peki ? Valla yazmayan erkek için benim ihtimallerim yedekçi olması,aldatması,umursamaz olması
Geçmişte birine çok ilgi gösterdiği halde ters tepmis ve hata ettiğini düşünüp bu yüzden sana tersini uyguluyor olabilir,seni tanımadığı için ilkten agirdan alıp ilgiden hoslanip hoşlanmadığini anlamak için zaman kazanmaya çalışıyor olabilir,ailevi sorunları vardır bir aksilik olmuştur sen ikinci plandasindir istemeden o yüzden belki henüz yeni olduğun için sana sorunlardan bahsetmek için erken okdugunu düşünüp yanlış anlamadan korkuyor olabilir,ilişkiler konusunda tecrübeli olmayabilir gibi gibi..empati kurmaya çalıştım yani..

Ama burada konu sahibi derdini sevgilisiyle paylaşmış,bilemedim

O kadar ilgisizlik yok aslında akşam konuşuruz görüntülü konuşuruz. İlgisizlik mesai saatlerinde oluyor. Bende zaman tanımaya karar verdim aşırı bi ilgisizlik yok çünkü.

Son durumu haber vermek istedim konuştuktan sonra epey bir değişiklik oldu zaten direk ilgisiz diyemezdim mesai saatlerinde öyleydi şu an mesai saatlerinde de yazıyor konuştuğum günden beri. Akşamları da konuşuyoruz. Sevgisini de ilgisini de hissettiriyor. Zaten konuşuyorduk akşamları normalde. Şimdilik iyi gidiyor bakalım böyle devam eder inş. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim kızlar🥰🥰🥰

Back
X