Sayfayı açan herkese selamlar
Bundan birkaç ay önce babaannem vefat etmiş onun sonrasında ölüm döşeğinde görüntülerinin paylaşılması konusunda kuzenimle bir problem yaşamıştık
Bugün halamda karşılaştım kuzenle
Gergin bir ortam bana abla derdi ismimle çağırdı annesine mutfakta benim için ne işi var burada diye bağırıyor
Odaya döndüğünde bir problemin varsa benimle hallet halamı karıştırma dedim
Halam araya girdi lütfen benim hatırım için susun dedi halam hasta zaten uzatmadan kestim 5 dakika sonrada çıktım
Sonra olaylara şahit olan bir başka kuzenim beni aradı sosyal medyada
Kişiye göre davranacaksın, küçükle küçük olacaksın hatta; ama seviyesizin seviyesine inecek kadar düşmeyeceksin hayatta.
Böyle bir paylaşımda bulunmuş
Sen bu kadar aptalsın işte diyesim var ama arada halam babam var canımı çok sıktı bu olay
GÜNCEL
Yeni gelişmeler yaşıyorum konuyu güncelleyip fikrinizi almak isterim
Bu olaylardan sonra bir daha bir araya gelmedik bahsi geçen kişiyle ama sürekli hakkımda konuştuğunu duyuyordum
Halamın bana dargın olduğunu nankör ve soğuk olduğumu söylediler bana
Amcam ile karşılaştık bir yerde bana
Neden görünmüyorsun gelmiyorsun dedi
Bende amca yengemi yormak istemiyorum ama seni ve yengemi ağırlamak isterim birgün dedim
Allah allah sen bizi ağırlamak mı istiyorsun git işine
Hani tıkanmak varya işte öyle birşeydi bu sözler üzerine yaşadıklarım hiçbir şey diyemedim gözlerim doldu
Bu kız nasıl bir mamüpülatörse bütün aileyi bana karşı doldurmuş
Evine gidip içimde ne varsa dökmek istiyorum şiddete karşıyım ama saçını başını yolmak istiyorum
Tabi yaparmıyım yapmam ama böylede sesiz kalamam
Bunlara nasıl engel olabilirim?
Bundan birkaç ay önce babaannem vefat etmiş onun sonrasında ölüm döşeğinde görüntülerinin paylaşılması konusunda kuzenimle bir problem yaşamıştık
Bugün halamda karşılaştım kuzenle
Gergin bir ortam bana abla derdi ismimle çağırdı annesine mutfakta benim için ne işi var burada diye bağırıyor
Odaya döndüğünde bir problemin varsa benimle hallet halamı karıştırma dedim
Halam araya girdi lütfen benim hatırım için susun dedi halam hasta zaten uzatmadan kestim 5 dakika sonrada çıktım
Sonra olaylara şahit olan bir başka kuzenim beni aradı sosyal medyada
Kişiye göre davranacaksın, küçükle küçük olacaksın hatta; ama seviyesizin seviyesine inecek kadar düşmeyeceksin hayatta.
Böyle bir paylaşımda bulunmuş
Sen bu kadar aptalsın işte diyesim var ama arada halam babam var canımı çok sıktı bu olay
GÜNCEL
Yeni gelişmeler yaşıyorum konuyu güncelleyip fikrinizi almak isterim
Bu olaylardan sonra bir daha bir araya gelmedik bahsi geçen kişiyle ama sürekli hakkımda konuştuğunu duyuyordum
Halamın bana dargın olduğunu nankör ve soğuk olduğumu söylediler bana
Amcam ile karşılaştık bir yerde bana
Neden görünmüyorsun gelmiyorsun dedi
Bende amca yengemi yormak istemiyorum ama seni ve yengemi ağırlamak isterim birgün dedim
Allah allah sen bizi ağırlamak mı istiyorsun git işine
Hani tıkanmak varya işte öyle birşeydi bu sözler üzerine yaşadıklarım hiçbir şey diyemedim gözlerim doldu
Bu kız nasıl bir mamüpülatörse bütün aileyi bana karşı doldurmuş
Evine gidip içimde ne varsa dökmek istiyorum şiddete karşıyım ama saçını başını yolmak istiyorum
Tabi yaparmıyım yapmam ama böylede sesiz kalamam
Bunlara nasıl engel olabilirim?
Son düzenleme: