- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
- Konu Sahibi MiSS_GoTHiC
-
gothic kaç kilo olduğunu ve yaşını yazar mısın? menün çok güzel görünüyor, yanlız meyveyi gün içine yayarsan daha iyi olur sanki, vitamine gün içinde daha çok ihtiyacın var, hem kan şekerini dengeler, tatlı isteğini azaltır diye biliyorum.
yapıyorsundur belki ama salatana bol elma sirkesi dök, hem tadı çok güzel oluyor hem tuz istemiyor.
şimdilik benden bu kadar:) kolay gelsin, benim günlüğe de beklerim:)birbirimize dur diyelim arada, alkış yapalım fazlalar gittikçe
slm, gördüm canım da 100 mesaj sınırı varya yazdım ama gönderemedim. Samsunluyum ben, 09 elanın yani kızımın doğum yılı:)
biz okulda üşüyoruz baya ya termos alıp okula çorba götürmeyi düşünüyorum. etütüm var 4 te geliyorum eve, acıkıyorum haliyle. bi arkadaş getirdi bugün öyle. sıcak kalıyor dedi bakalım.
yaza kadar gitsin göbüşler, popolar yağlar, hadi bakalım, gözüm üzerinde, sıfırcıyımdır affetmem:) sen de beni takip et, verelim şu fazlaları olur mu?
Merhabalar gothic :) ben de 25 yaşında 97 kg bir bayanım ve diyet yapmaya değil zayıflamaya karar verdim. Birazdan günlüğümü açmak istiyorum ben de. :) Gazamız mübarek olsun diyorum. :))
canım kaç kilosun boyun kaçSevgili günlük..Bugün çok önemli bir ınav verdim.Çikolata sınavı ve başarıyla geçtim,kendimi tebrik ediyorum :) Bugün malesef çok geç uyandım ve okula geç kalmamk için kahvaltı yapamadım ve okulda simit yedim.Öğlen ise bir kase sebze çorbası ve büyük bir kase salata yedim.Ara öğünde bir elma ve akşam yemeğinde ise bir tabak ekmeksiz ıspanak yedim.Bikaç saat önce bir portakal yedim ve menümü sonlandırdım.Pazartesi günü tartılıcam bakalım ne kadar vermişim.Gerçi bu hafta hiç spor yapmadım ama belki vermişimdir,bir umut işte :) Bu hafta spora da başlıcam..Yaza daha formda girmek istiyorum herkes gibi :)))
canım kaç kilosun boyun kaç
gothic dolabına diyet bisküvi filan koy simit beni çok acıktırıyor... öğle akşam gayet başarılı. spor napacaksın? salon mu düşünüyosun?
gothic ödev veriyorum sana örtmenim, ticker koy profiline bi de foto ekle önce sonra yapalım. benim sayfaya da beklerim
Hoşgeldin aramıza arkadaşım,
Her yaştan, her yerden bir sürü kişi zayıflarken birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.
Mümkün olduğunca hergün neler yediğini yaz. Uydugun bir sistem varsa (Karatay, Monti, taş devri gibi) onu da paylaş. Elimden geldiği kadar yardım ederim.
Kolay gelsin.
Başlamak başarmanın yarısıdır...
Eki Görüntüle 345208
Bu geçen seneki diyetimin sonucuydu.Tabi şimdi geri aldım ama artık o ilaçları kullanmıyorum.Tekrar verip geri almıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?