Gothic'in Diyet Günlüğü

MiSS_GoTHiC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
806
320
108
Merhaba arkadaşlar.Ben de diyet günlüğü oluşturmaya karar verdim.Çok çok bol bol destek istiyorum :))) Hemen başlıyorum öyleyse bugün ne yediğime..

Sabah : Henüz alışverişe gidememiştim kahvaltılık almaya,malum tatilden döndük, o yüzden kahvaltı yapmadım,okulda bir tane simit yedim.

Öğlen : Dün akşamdan kalan sadece haşlanmış,yağsız tuzsuz 2 kaşık makarna.

Akşam : Yarım porsiyon tavuk haşlaması, koca bir kase salata.

2 saat kadar önce : yarım elma,yarım portakal ve 2 tane de kuru incir.

Birazdan da bir bardak süt içip yatıcam.Olmuş mu kızlar? Dün ve bugün kahvaltı problemim olduğu için simit yemiştim ama bugün herşeyimi aldım,yarın sabah kahvaltı yapıcam :)) Destek bekliyorum hanımlaaaarrrr
 
gothic kaç kilo olduğunu ve yaşını yazar mısın? menün çok güzel görünüyor, yanlız meyveyi gün içine yayarsan daha iyi olur sanki, vitamine gün içinde daha çok ihtiyacın var, hem kan şekerini dengeler, tatlı isteğini azaltır diye biliyorum.

yapıyorsundur belki ama salatana bol elma sirkesi dök, hem tadı çok güzel oluyor hem tuz istemiyor.

şimdilik benden bu kadar:) kolay gelsin, benim günlüğe de beklerim:) birbirimize dur diyelim arada, alkış yapalım fazlalar gittikçe
 

26 yaşındayım canım ve 97 kiloyum Geçen sene bu zamanlar 84tüm ama 1 senedir antidepresan kullanıyordum çok fena kilo aldırdı.1 ay önce bıraktım ve bir daha kullanmıcam Ama azimliyim,vericem,vericeksin,vericez :))

Canım dün ve bugün okula meyve götürmeyi unuttum o yüzden gece yedim..Ama yarından itibaren okula meyve de götürücem.Bu arada sana özel mesaj atmıştım, bi bakar mısın? :)
 
Merhaba sevgili günlüğüm :)
Bugün diyetimin 3. günü ve şimdilik gidişatım iyi.Eh ilk hafta hep öyle olur cuma bırakırsın derler hep ama ben çok kararlı ve azimliyim.Her neyse.Bugün yediklerime gelince..

Sabah : Yarım haşlanmış patates,bir haşlanmış yumurta,domates,bir dilim kepek ekmeği ve bitki çayı.
Öğlen : Dünden kalan yarım porsiyon tavuk ve 1 dilim kepek ekmeği.
Ara : 1 havuç
Akşam : Bir kase sebze çorbası ve 1 tabak kapuska
Yemekten 2 saat sonra 1 elma ve 1 portakal.Birazdan da 1 bardak süt içip yatıcam.Yaklaşık 2 litre de su içtim.İyi gidiyorum menü konusunda sanırım :) Yarın görüşmek üzereee
 
slm, gördüm canım da 100 mesaj sınırı varya yazdım ama gönderemedim. Samsunluyum ben, 09 elanın yani kızımın doğum yılı:)

biz okulda üşüyoruz baya ya termos alıp okula çorba götürmeyi düşünüyorum. etütüm var 4 te geliyorum eve, acıkıyorum haliyle. bi arkadaş getirdi bugün öyle. sıcak kalıyor dedi bakalım.

yaza kadar gitsin göbüşler, popolar yağlar, hadi bakalım, gözüm üzerinde, sıfırcıyımdır affetmem:) sen de beni takip et, verelim şu fazlaları olur mu?
 
Merhabalar gothic :) ben de 25 yaşında 97 kg bir bayanım ve diyet yapmaya değil zayıflamaya karar verdim. Birazdan günlüğümü açmak istiyorum ben de. :) Gazamız mübarek olsun diyorum. :))
 

Ben de 09 görünce hemşo dedim tamam örtmenim merak etme bozmuyorum diyeti ama ben de sıfırcıyım sen de dikkat et

Merhabalar gothic :) ben de 25 yaşında 97 kg bir bayanım ve diyet yapmaya değil zayıflamaya karar verdim. Birazdan günlüğümü açmak istiyorum ben de. :) Gazamız mübarek olsun diyorum. :))

Hadi o zaman elele verip halledelim şu işi :)
 
Sevgili günlük..Bugün çok önemli bir ınav verdim.Çikolata sınavı ve başarıyla geçtim,kendimi tebrik ediyorum :) Bugün malesef çok geç uyandım ve okula geç kalmamk için kahvaltı yapamadım ve okulda simit yedim.Öğlen ise bir kase sebze çorbası ve büyük bir kase salata yedim.Ara öğünde bir elma ve akşam yemeğinde ise bir tabak ekmeksiz ıspanak yedim.Bikaç saat önce bir portakal yedim ve menümü sonlandırdım.Pazartesi günü tartılıcam bakalım ne kadar vermişim.Gerçi bu hafta hiç spor yapmadım ama belki vermişimdir,bir umut işte :) Bu hafta spora da başlıcam..Yaza daha formda girmek istiyorum herkes gibi :)))
 
canım kaç kilosun boyun kaç
 
gothic dolabına diyet bisküvi filan koy simit beni çok acıktırıyor... öğle akşam gayet başarılı. spor napacaksın? salon mu düşünüyosun?
 
gothic ödev veriyorum sana örtmenim, ticker koy profiline bi de foto ekle önce sonra yapalım. benim sayfaya da beklerim
 
canım kaç kilosun boyun kaç

Boyum 1.70 kilom 97
gothic dolabına diyet bisküvi filan koy simit beni çok acıktırıyor... öğle akşam gayet başarılı. spor napacaksın? salon mu düşünüyosun?

Evet canım az önce diyet bisküvi aldım bikaç tane,okula onları götürücem.Spor için bulunduğum yerde salon yok.Zaten belim sakat öyle ağır spor yapamıyorum ben.Evde egzersiz yapıyorum ve Ebru Şallı'nın topsuz plates videosu var bende,onu yapıyorum.Geçen sene aynı böyle yaparak 3 ayda 10 kilo vermiştim,bu yıl da vericem :)
 
gothic ödev veriyorum sana örtmenim, ticker koy profiline bi de foto ekle önce sonra yapalım. benim sayfaya da beklerim

Canım ticker ı imzama mı eklicem? Evet önce sonra yapalım :) Hatta ben önce geçen senenin önce sonrasını ekliyim de motive olayım.Geçen sene 10 kilo vermeden önceki halimle verdikten sonraki halimi ekliyim,bir de yenilerde çekildiğimi ekliyim :)
 
canım profilinde çizelge yazan bir yer var ya oraya 2 img arasını kopyalıyosun.

bekliyorum fotoları:)
 
bu arada zumbaya başladım tavsiye ederim:) indirdim bilgisayara çok eğlenceli. ebruyu görünce sinir oluyorum ben, uzaylı o ya insan hiç mi kilo almaz
 
ya eklentiyi yükle diyorum ama eklemiyor bugün bi sorun var sanırım..Zumba ne kız Ebru'ya bayılıyorum ben,müthiş bi kadın :))
 
Hoşgeldin aramıza arkadaşım,
Her yaştan, her yerden bir sürü kişi zayıflarken birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.

Mümkün olduğunca hergün neler yediğini yaz. Uydugun bir sistem varsa (Karatay, Monti, taş devri gibi) onu da paylaş. Elimden geldiği kadar yardım ederim.

Kolay gelsin.

Başlamak başarmanın yarısıdır...
 

Desteğin için çok teşekkürler canım,hoşbulduk :) Uyguldığım bi sistem yok,kendi kendime yapıyorum ben.Daha önce de başardım,şimdi de başarıcam :)

Eveeett günlüküm bugün yediklerime gelince..Sabah yarım dilim kepek ekmeği,biraz peynir ve domates yedim.Öğlen 1 dilim kepek ekmeğiyle biraz yoğurt ve ıspanak,akşam da öğlenin aynısı.Çok yorgundum yemek yapmadım da Bikaç saat önce de bir tane elma yedim.2 litre kadar su ve 2 fincan da form çayı içtim.Yarın görüşürüz :)
 


Bu geçen seneki diyetimin sonucuydu.Tabi şimdi geri aldım ama artık o ilaçları kullanmıyorum.Tekrar verip geri almıcam :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…