Gothic'in Diyet Günlüğü

canım bende 10 kilo verdm 2 gün sonra 2 ay olcak ama şuan durdu neler yapıosn sen

Canım sakın kilo vermem durdu diye pes etme.Ben da bikaç sene önce 2 ada 12 kilo vermiştim,2 ay sonra durdu diye bırakmıştım ama durma aşamasından sonra diyete devam edilirse daha çok kilo veriliyormuş.Ben bu hafta sadece diyet yaptım,spor yapmadım.Ama özel bi formülüm de var,eğer istersen msj olarak atabilirim çünkü sitede yazmam yasakmış :)

sporla desteklersen tabi çok daha güzel sonuçlar alırsın.görüşmek üzere canım.

Evet canım bugün başlıcam spora inş :) Görüşürüz :)

Günlüküüüüüüüümmmmm çok mutluyum beeeennn :))) Geçen cuma akşamı çekildiğimde 97.7 dim,azönce tartıldım 94.6 olmuşum :)))) Zaten anlamıştım kıyafetlerimden felan ama bu kadarını tahmin etmemiştim :))) Normalde de kolay kilo veren bi yapım vardır ama ne bilim bu sefer çok şaşırdım.Aynen devam,fazlalıklardan kurtulucam inşallaaaahhh :)))

tebrikler canım

çok güzel kilo vermişsin, devamını dilerim. yukarıda bir özel formülden bahsediyorsun bu arada, eğer bana da gönderirsen sevinirim. bir de hazır sana yorum yazarken sorayım, kilo çizelgelerimiz nereye gitti acaba?

bu arada "çekilmek" fiiline gerçekten güldüm.

Son düzenleme:
tebrikler canım

Teşekkür ederim canımmmm

Teşekkürler.Tamam canım şimdi msj olarak atayım sana.Kilo çizelgesi derken neyi kastettiğini anlamadım canım.Haklısın, çekilmek yerine tartılmak demeliydim.Bir eğitimci olarak utandım şimdi kendimden. Halbuki çok dikkat ederim yazım ve noktalamaya.

kilo çizelgelerimizin neden kaybolduğunu bende anlamadım :44:inşallah bir an önce düzeltirler.

Günlüküm ben az önce brokoli yediiiiiiiiimmmm böööğğğkkk tadı hoş değildi ama tok tutuyor diye yedim mecburen

brokoli için tavsiye

brokoliyi haşla içine biraz mısırunu koy, lahana çorbasına benziyor tatı, mısırununun kalorisi 362 bu arada, boca etmemek lazım yani... onun dışında gereksiz ağaçcıklar onlar, facialar...

ee sen yeni foto koymadın, önce sonra yapcaz ya, eskilerde fark ne kadar belli oluyor ya, 10 kilo mu var şimdi o iki resimin arasında?

ben de 81 ile başladım geçen yıl, 12 kilo vermiştim, 69 kiloydum yani ama 5ini geri almıştım, şimdi 69um yine. yani bu akşamki abanmadan sonra umarım hala öyleyimdir

Tavsiyen için teşekkürler canım.Evet yeni foto koyucaktım,unuttum hemen ekliyim.O iki foto arasında 10 kilo var,fark çok belli dimi..Başarıcaz biz bu işi :))

tamamdır, hadi bakalım, kilolar gittikçe resimleri yan yana getirip önce sonra yapcaz. son foto için üniversiteden kalma bi elbisem var kaldırmaya kıyamadığım, onun içine girmeyi planlıyorum yani bi 18 kilocuk sonra. 52 kiloyken tam oturuyodu üstüme... yaparız be yapmadığımız şey mi, daha önce de verdik gene veririz...

Teşekkürler canım :)

Günlüküm çok uykum var ama bugünkü menümü yazmadan yatmak istemedim.Sabah haşlanmış yumurta,bitki çayı,peynir,1 dilim ekmek.Öğlen bir tabak kabak yemeği,1 dilim ekmek ve çok az yoğurt.Ara bir kase salata.Akşam bir kase çorba,bir dilim ekmek ve bir tabak kabak yemeği.2 litre kadar su içtim.10 gibi yarım elma ve yarım portakal yedim.Akşam yemeğinden sonra yeşil çay içtim ve okulda öğlen arası form çayı içtim.Bu kadar :) ( Daha ne olsun )

canım çok güzel kilo vermeye başlamışsın tebrikler bende senin gibi kilolarımla ugraşıyorum ve günlük açtım göz atmak istersen diye linki gönderiyorum bol bol kilo vermeli günler

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/503716-suskunprensesin-diyet-gunlugu.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…