- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
- Konu Sahibi MiSS_GoTHiC
-
merhaba canım
daha önce çok güzel kilo vermişsin.bundan sonra da rahatlıkla verebilirsin tabiki.başarılar diliyorum sana :)
Teşekkür ederim canım.Ah bir de spora başlasam..
canım bende 10 kilo verdm 2 gün sonra 2 ay olcak ama şuan durduneler yapıosn sen
sporla desteklersen tabi çok daha güzel sonuçlar alırsın.görüşmek üzere canım.
Günlüküüüüüüüümmmmm çok mutluyum beeeennn :))) Geçen cuma akşamı çekildiğimde 97.7 dim,azönce tartıldım 94.6 olmuşum :)))) Zaten anlamıştım kıyafetlerimden felan ama bu kadarını tahmin etmemiştim :))) Normalde de kolay kilo veren bi yapım vardır ama ne bilim bu sefer çok şaşırdım.Aynen devam,fazlalıklardan kurtulucam inşallaaaahhh :)))
Günlüküüüüüüüümmmmm çok mutluyum beeeennn :))) Geçen cuma akşamı çekildiğimde 97.7 dim,azönce tartıldım 94.6 olmuşum :)))) Zaten anlamıştım kıyafetlerimden felan ama bu kadarını tahmin etmemiştim :))) Normalde de kolay kilo veren bi yapım vardır ama ne bilim bu sefer çok şaşırdım.Aynen devam,fazlalıklardan kurtulucam inşallaaaahhh :)))
tebrikler canım
çok güzel kilo vermişsin, devamını dilerim. yukarıda bir özel formülden bahsediyorsun bu arada, eğer bana da gönderirsen sevinirim. bir de hazır sana yorum yazarken sorayım, kilo çizelgelerimiz nereye gitti acaba?
bu arada "çekilmek" fiiline gerçekten güldüm.
çok güzel kilo vermişsin, devamını dilerim. yukarıda bir özel formülden bahsediyorsun bu arada, eğer bana da gönderirsen sevinirim. bir de hazır sana yorum yazarken sorayım, kilo çizelgelerimiz nereye gitti acaba?
bu arada "çekilmek" fiiline gerçekten güldüm.
kilo çizelgelerimizin neden kaybolduğunu bende anlamadım :44:inşallah bir an önce düzeltirler.
bravooooooo. 100 puan
Günlüküm ben az önce brokoli yediiiiiiiiimmmm böööğğğkkk tadı hoş değildi ama tok tutuyor diye yedim mecburen
brokoli için tavsiye
brokoliyi haşla içine biraz mısırunu koy, lahana çorbasına benziyor tatı, mısırununun kalorisi 362 bu arada, boca etmemek lazım yani... onun dışında gereksiz ağaçcıklar onlar, facialar...
ee sen yeni foto koymadın, önce sonra yapcaz ya, eskilerde fark ne kadar belli oluyor ya, 10 kilo mu var şimdi o iki resimin arasında?
ben de 81 ile başladım geçen yıl, 12 kilo vermiştim, 69 kiloydum yani ama 5ini geri almıştım, şimdi 69um yine. yani bu akşamki abanmadan sonra umarım hala öyleyimdir
canım çok güzel kilo vermeye başlamışsın tebrikler bende senin gibi kilolarımla ugraşıyorum ve günlük açtım göz atmak istersen diye linki gönderiyorum bol bol kilo vermeli günlerTeşekkürler canım :)
Günlüküm çok uykum var ama bugünkü menümü yazmadan yatmak istemedim.Sabah haşlanmış yumurta,bitki çayı,peynir,1 dilim ekmek.Öğlen bir tabak kabak yemeği,1 dilim ekmek ve çok az yoğurt.Ara bir kase salata.Akşam bir kase çorba,bir dilim ekmek ve bir tabak kabak yemeği.2 litre kadar su içtim.10 gibi yarım elma ve yarım portakal yedim.Akşam yemeğinden sonra yeşil çay içtim ve okulda öğlen arası form çayı içtim.Bu kadar :) ( Daha ne olsun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?