Konumda yazdım konuştum zaten yaptır dedi ama risk grubunda olarak gitmemiz doğru mu bunu sordum korkuyorum bulaşır diyeAşı konusunu doktora danışmanız en doğrusu.
Bende ondan korkuyorumBüyük risk.
İstanbuldayım korkumun nedeni de bu aslındaBende hamileyim, aşı ve test yapılması gerekiyor. En son kontrole 2 ay önce gittim. Doktora sorduğumda gelme dedi. Fakat haftaya gitmeyi düşünüyorum. Çünkü şuan benim bulunduğum şehirde 11 vaka var. Vaka sayısı artmadan en azından aşıyı olayım diyorum. Sizde salgının fazla olmadığı sehirdeyseniz düşünün derim
O zaman bir sey diyemeyeceğim.İstanbuldayım korkumun nedeni de bu aslında
Bende bilmiyorum ki yaptırılması gerekiyormş sabah cok erken gel dedi ama durumda riskli aşıya tepki verirse napıcam?kızamık salgın var diye 9. Aya aşı koydular şimdi okullar kapanınca salgın durulmuş.Aşıların zamanı önemli diye biliyorum. Hemşireyi arayın kaçta gelelim diye. Gidin yaptırın çıkın. Bekleme yapmamış olursunuz. Bu salgından korkarken bebeğinizi başka bi salgın olabilecek hastalığa yakalanmasına sebep olmayın. Ne kadar süreceği belli değil bu durumun.eğer ertelenebilir bi aşıysa beklersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?