Götürüp kapılarına bırakmalı mıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Queenkingg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
290
380
53
Kv,kp kişisiyle bende eşimde asla görüşmüyoruz. Asla affedemeyeceğim şeyler yaşattılar ve hala her fırsatta gerek namusum gerek ailem hakkında akla zarar iftiralarına maruz kalıyorum. Ama umursamıyorum kapımı örtüyorum ne halleri varsa görsünler modunda takılıyorum. Eşimle hala uğraşmaya devam ediyorlar ve o dayanamıyor çoğu kez tartışıyor gördüğü yerde soruyor. Hala altlı üstlüyüz fakat artık bedava oturmuyoruz . Onca şeyden sonra hala evimizde oturuyorlar demesinler diye kira şeklinde aydan aya para yatırıyor onlara. Hala bu evden çıkmamız biraz zor o yüzden bu şekilde idare ediyoruz.

Şimdi asıl sorum şu, bu bana türlü kötülükler yapan adam kızılay da sözde gönüllü çalışan. Ama oraya gelen etiketli temiz ne varsa alıp evine getiriyor , torbalarca elbise ayalkabı getirmişliği var, karı koca gidip seçip geliyorlar. Daha önce vermeye calıstılar bize, eşimde bende ; yetimin öksüzün hakkına ihtiyacımız yok günahına girmeyiz dedik almadık. ( kurbanlık kavurma , erzak kolilerini de aynı şekilde çekip getiriyor).
Geçen gün sabah bir yerde geliyordum beni apartmanda gördü. Bu aylar sonra ilk karşılaşmamız kp le. Görünce görmezden geliyor cevap vermeden gitmeye devam ediyorum ben. Sanki arada hiç i şey olmamış gibi

- kızılaydan çok güzel bebe kıyafetleri getirdim buna göre ( buna dediği kucagımdaki oğlum) getiriyim size dedi , ihtiyacımız yok kıyafeti çok fazla getirme istemiyoruz dedim . Ben eve cıktım iki dudagımın arasında soylene soylene o da evine girdi. Bi kaç dk sonra kapı çaldı ,eşim açtı elinde poşete basmış getirmiş. Eşim kızdı bi daha getirme dedi o poşeti lapı arasınam içeri atıp gitti. Uzamasın diye geri götürmedim o an en azından ihtiyaç sahiplerine veririm dedim. Ve bu arada aynı üstten 4 tane falan bildiğiniz dağıtmalık için gönderilen kıyafetler. Etiketliler diye bize hediye geldi yalanı atıyorlar.

Huylarını çok iyi tanıyorum, bana aylarca cehennemi yaşattı bu insanlar , daha önveki konularımda da var yapıştımı çıkmayan herkesle düşman , adete yürüyen yalancılar. Eşim dahi sildim artık diye tek çırpıda söyleyebiliyor.

Su an bu kıyafetler hala evde duruyor ve benim içim içimi yiyor, götürüp kapılarının önüne koyasım var,çünkü queenkingg bunları kabul etti demekki bizimle iyi diyip bir sonraki hamle gelecek , tekrar aynı şeyler yaşanacak.
Ne yapmalıyım götürüp ayakkabılığın üstüne bırakıyım mı ? Hayrıma birine veriyim desem su an etrafımda küçük cocugu olan kimse yok öyle, galiba başıma bela olmaları fikrinden aşırı bıktığım için size danışmak istedim.

yazıklar olsun ne pis insanlar var bee. hayır kurumlarına yapılan hayırları ne hakla eve getiriyorlar bunlar yaa şikayet falan edinsene. benim bir tanıdığım yapacak acımam anında şikayet ederim valla. insanlar kayınpederiniz orasına burasına sıvasın diye mi ihtiyaç sahiplerine yardım ediyor ya. hayret bi şey.

Lyanna Mormont Lyanna Mormont inanın bunu düşündüm ve konu uzun olmasın diye çabalamaktan yazmayı unuttum. Daha önce de çok yapıyım dedim ama benim yaptığımı öğrenirlerse gelir yine başıma bela olurlar dedim . Bimere vs yazsam illaki telefon falan paylaşmak zorundayım. Diğer gelinlerine bu konuyu açtığımda aynısını bana da yapıyolardı ben sizi şikayet edecem dedim , dedi. Bu seferde ondan bilirler gider onla uğraşırlar dedim . Bir de yemin etmeleri var, bize bunlar hediye geliyor, hem dahıtmalık geliyo hemde bize de temizleri gönderiyorlar diye nasıl. Ama bunlar her şeye yemin eden insanlar asla inanmıyorum.

kimlerin hakları var onlarda sizi de alet etmelerine musaade etmeyin. kızılay ı arayıp bildirin siz çekiniyorsanız bana yazın bilgielrini ben şikayet ederim.

Kapılarının önüne bırakın.
Torbanın fotoğraflarını çekip durumu Kızılay'a bildirin.

Siz yanlış yere takiliyorsunuz.. gidin kapısına bırakın evet ve o eve ayak basmayın haram dolu ev dizinde boğazından geçmesin...yazık değil mi insanlar çocuklarından ayırıp yardım ediyor ve o akbabalar çalıyor ...lütfen şikayet edin aksi halde sizde aynı vebale giriyorsunuz ..onca aç kiyafetsiz cocuklarin hakkını odeyemezsiniz ömür boyu namaz kilsaniz dahi...sonra sizin cocugunuzdan çıkar... çünkü susuyorsunuz aynı suça ortak oluyorsunuz..

Yazıklar olsun bu aç gözlü insanlara..hepsinin Allah belasını versin

Önce çalıştıkları kızılay birimine şikayet edin.
O Bir poşet kıyafeti de oraya götürün, bunları bize getirdi, ihtiyacımız yok diyin.
Insanlar nasıl kul hakkindan korkmuyor anlamıyorum
Her şeye direkt inanmak doğru değil Aslında . Bu şekilde bir şey yapmaları uzun vadede kızılayda imkansıza yakın.

Kv kp resmen rezalete imza atmışlar. Ben olsam giysilerle birlikte Kızılaya gider ifşa ederdim onları. Onca fakir fukaranın hakkı var orda. Nasıl yaparlar böyle bi şeyi vicdansızlar

Mune Mune
Bende kızılayda çalıştım , bu hanımefendinin dediğinin doğru olduğuna inanmıyorum .
Ekstra olarak derdinden ziyade kızılayı kotuluyor, belki buradaki insanlar yardım yapacak ama buna engel oluyor bir bakıma.
Bu konunun kapatılmasını talep ediyorum ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X