Göz Ağrısı

MIRA_26

A.Ş.K
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
245
115
Günaydın Herkese..

Aslında benim ki bir dert değil sadece birşey yapamadığım için üzülüyorum. Eşim'in sık sık sol gözü ağrıyor ve ağrıdığında acı çekiyor buda beni üzüyor. Nörolog, göz doktoru ve kulak burun boğaz'a gittik sinütiz dahi çıkmadı Oruçlu, ve son 2 gündür göz ağrısı iyice arttı sebebini bilmiyorum hangi doktora gitmeliyiz onuda bilmiyorum. Bu sebeple sizce hangi doktora gitmeliyiz. Buna benzer durum yaşayan belki biri vardır içinizde ve banada yardımcı olur..

geçmiş olsun...bence farklı hastahaneye farklı doktorlara gidin...sürekli bilgisayar başındaysa ve ramazandada uykusuz kalıyoruz biraz bunlarda etki edebilir..

Teşekür ederim. Arkadaşım hepsinde farklı hastane farklı doktorlara gittik ama yine arayış içinde olmalıyız sanırım. Çünkü normaldede zaman zaman böyle şiddetli ağrılar çekiyor.

Maddi durumunuz nedir bilmiyorum ama bursada cok iyi iki doktor var biri genel cerrah digeri de goz doktoru ikisine de gorunmenizi tavsiye ederim pahalidir ama en azindan derdine care bulabilirler canim cok gecmis olsun istersen ozelden doktorlarin ismini verebilirim

Günaydın Herkese..

Aslında benim ki bir dert değil sadece birşey yapamadığım için üzülüyorum. Eşim'in sık sık sol gözü ağrıyor ve ağrıdığında acı çekiyor buda beni üzüyor. Nörolog, göz doktoru ve kulak burun boğaz'a gittik sinütiz dahi çıkmadı Oruçlu, ve son 2 gündür göz ağrısı iyice arttı sebebini bilmiyorum hangi doktora gitmeliyiz onuda bilmiyorum. Bu sebeple sizce hangi doktora gitmeliyiz. Buna benzer durum yaşayan belki biri vardır içinizde ve banada yardımcı olur..
canım aynı sey basımdan gecti mr lar hersey ne zaman pskıyatrıye gttım duzeldım sıddetlı goz agrım vardı bıcak saplanır gıbı şakaktan gozumu cevıremezdım esmax 210 mg kullandım sadece ve tum agrılar gttı benım farklı yerlerimde agrıyodu seyırmeler uyusmalar..neler neler...hepsı yogun stres uzuntudendı.

psikolojik bir durumdan olabilir benimde sık sık sol kolum ağrır hiçbir sıkıntısı olmadığı halde doktorlar birşey demediyse birde psikiyatriye gidin

ramazan oruç stres hepsi olabilir
ihmal etmemek gerek bir üni hastanesine ya da araştırma hastanesine başvurabilirsiniz
psikiyatriste gidin en sonunda.
geçmiş olsun

X