- Konu Sahibi hidennisko
-
Ben hala gidemedim gorusmeyeama.odemler geçmiyor maalesef hala.. insallahhaftaya gidecegim. Bir de sanki birkaç yerde toparlanma olduArkadaşlar ben bugün nihayet kontrole gidebildim,sonuç ödemin devam ettiğini söyledi doktorum 1 yıl sürebilirmişgöz altlarından bir miktar yağ yaktığını ve orayı düzlediğini söyledi. Daha kızarıklıklar var dedi ve doku kendini iyileştiriyo dedi,o nedenle ödem oluyomuş bakalım inşallah öyledir…Bilgilendirmek istedim…Bu arada arkadışımda mayıs 28 de üst göz kapağı olucak Fatih atmaca ya onun görüşünü de almak istiyorum..
Merhaba benim göz altlarımda daha fazla halka var☺eskiye oranla bir tık daha iyi ama çok mutlu etmedi beni..8 ay oldu..Çoğu kişi belli olmuyor dese de biraz takıyorum, bir ilaç varmış eritiyor diyorlar , ben doktoruma söylesem sanki normal, Daha ödem var diyecek gibi geliyor ama 14 ay oldu
Merhaba. Sen göz kapağı ve göz altı ameliyatı olmuştun sanırım. Göz altında dolgu mu yaptırdın anlayamadımÇoğu kişi belli olmuyor dese de biraz takıyorum, bir ilaç varmış eritiyor diyorlar , ben doktoruma söylesem sanki normal, Daha ödem var diyecek gibi geliyor ama 14 ay oldu
40 yaşında nasıl bu hale geldiBu şekilde gözlerim
8. Aydan merhaba. Artık iyice dogallasti herşey
Çukurluk mu vardı . Keşke yağ enjekte edilmeseydi. Göz altına yağ enjekte edilmez. Çünkü topaklanma yapıyor. Bana dr öyle demişti. İlaçla yağ erimez. Hyaloronik asit değil bu . Ancak kortizon verirler dokunu eritir. Tavsiye etmem.Evet torbalar alındıktan sonra , karnımdan yağ alınıp enjekte edildi
Biraz irsi, biraz da kurdeşenin etkisi , kurdesen dökünce gözlerim balon gibi sisler benim40 yaşında nasıl bu hale geldi
Evet zaten o yüzden oldum ameliyatı, şu an memnunum gerçekten.. Bir de goz altı yağ topaklanmas iolmasaydiyanlış anlamayin ama önceki fotoda yaşinizi 60 üzeri sandım. Şuan ki fotoda genç birini görüyorum. Iyi ki yaptirmissiniz.
Merhaba. Ödem 8 ay sürmez. Süreci başından atmak için demiş. Bence göz altında yağ bırakmış torbaları düzeltememiş. Ama tabiki öncesi ve sonrası resimlerinizi görmeden yorumda çok doğru olmaz. Ama bir gerçek var ki ödem 8 ay mümkün değil göz altında sürmez.hidennisko slm.eskiye göre iyi ama geçmedi hala ödemler eğer tabii bunlar ödemse bilemiyorum..şişlikleri görüyorum aynaya bakınca bu da can sıkıcı sende düzelme oldumu acaba?olduysa çok sevinirim zamamanla geçiyo olsa keşke.. benim 8 ay oldu artık…
Merhaba ben de öyle düşünüyorum,ama bir kaç doktora sordum 1 yılı beklememi söylediler ama çok ümitli diğilim malesef☺Merhaba. Ödem 8 ay sürmez. Süreci başından atmak için demiş. Bence göz altında yağ bırakmış torbaları düzeltememiş. Ama tabiki öncesi ve sonrası resimlerinizi görmeden yorumda çok doğru olmaz. Ama bir gerçek var ki ödem 8 ay mümkün değil göz altında sürmez.
Öncesi ve sonrası fotoğrafMerhaba ben de öyle düşünüyorum,ama bir kaç doktora sordum 1 yılı beklememi söylediler ama çok ümitli diğilim malesef☺
Canım öncesinde bayağı şişlik varmış. Aslında güzel olmuş. Bana şişlik var gibi gelmedi. Sadece halka var. Alınan ya da dağıtılan yağın yerinde hafif çukurluk olabilir mi ? Sence şişlik mi çukurluk mu ? Bak hayatım göz altı ameliyatı çok risklidir. Üst göz kapağı ameliyatı daha basittir. Bence hiç kafaya takma. Çok güzel olmuş. Uğraşırsan başına iş alırsın. Çünkü küçücük bir hata bile alt kapakta çok kötü durur. Göz aşağı çeker.Merhaba ben de öyle düşünüyorum,ama bir kaç doktora sordum 1 yılı beklememi söylediler ama çok ümitli diğilim malesef☺
Evt eskiye oranla daha iyi ama,yine de halkalar var şişlikmi ödem mi anlayamadım kiCanım öncesinde bayağı şişlik varmış. Aslında güzel olmuş. Bana şişlik var gibi gelmedi. Sadece halka var. Alınan ya da dağıtılan yağın yerinde hafif çukurluk olabilir mi ? Sence şişlik mi çukurluk mu ? Bak hayatım göz altı ameliyatı çok risklidir. Üst göz kapağı ameliyatı daha basittir. Bence hiç kafaya takma. Çok güzel olmuş. Uğraşırsan başına iş alırsın. Çünkü küçücük bir hata bile alt kapakta çok kötü durur. Göz aşağı çeker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?