Göz altı ameliyatı/resimli

Ben hala gidemedim gorusmeyeama.odemler geçmiyor maalesef hala.. insallahhaftaya gidecegim. Bir de sanki birkaç yerde toparlanma oldu

Çoğu kişi belli olmuyor dese de biraz takıyorum, bir ilaç varmış eritiyor diyorlar , ben doktoruma söylesem sanki normal, Daha ödem var diyecek gibi geliyor ama 14 ay oldu

Eklentiler

• Screenshot_20220717-002423_Gallery.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 820
Çoğu kişi belli olmuyor dese de biraz takıyorum, bir ilaç varmış eritiyor diyorlar , ben doktoruma söylesem sanki normal, Daha ödem var diyecek gibi geliyor ama 14 ay oldu
Merhaba benim göz altlarımda daha fazla halka var☺eskiye oranla bir tık daha iyi ama çok mutlu etmedi beni..8 ay oldu..

Merhaba. Sen göz kapağı ve göz altı ameliyatı olmuştun sanırım. Göz altında dolgu mu yaptırdın anlayamadım

Evet torbalar alındıktan sonra , karnımdan yağ alınıp enjekte edildi
Çukurluk mu vardı . Keşke yağ enjekte edilmeseydi. Göz altına yağ enjekte edilmez. Çünkü topaklanma yapıyor. Bana dr öyle demişti. İlaçla yağ erimez. Hyaloronik asit değil bu . Ancak kortizon verirler dokunu eritir. Tavsiye etmem.

Maalesef, ama bunu yapan bir cerrah , topaklasma olacağını bile bile niye yapıyorlar ki? Kontrole de gidemedim, belki bir çözüm üretir. Çok kötü değil ama beni rahatsız ediyor

40 yaşında nasıl bu hale geldi
Biraz irsi, biraz da kurdeşenin etkisi , kurdesen dökünce gözlerim balon gibi sisler benim
yanlış anlamayin ama önceki fotoda yaşinizi 60 üzeri sandım. Şuan ki fotoda genç birini görüyorum. Iyi ki yaptirmissiniz.
Evet zaten o yüzden oldum ameliyatı, şu an memnunum gerçekten.. Bir de goz altı yağ topaklanmas iolmasaydi

Bakın bir adet daha buldum gözlerimin gerçekten çok kötü olduğu fotoğraf, evet normalde bu kadar kötü değil resimlerde nedense daha kötü çıkıyor ama göz altlarım ne kaşar cokuk görebilirsiniz. Şu an göz altlarimdaki topaklasmalar umurumda değil, bu görüntüye göre bin kat iyi

Merhaba. Ödem 8 ay sürmez. Süreci başından atmak için demiş. Bence göz altında yağ bırakmış torbaları düzeltememiş. Ama tabiki öncesi ve sonrası resimlerinizi görmeden yorumda çok doğru olmaz. Ama bir gerçek var ki ödem 8 ay mümkün değil göz altında sürmez.

Z zgan seni merak ettim nasıl oldu odemler ?
Merhaba ben de öyle düşünüyorum,ama bir kaç doktora sordum 1 yılı beklememi söylediler ama çok ümitli diğilim malesef☺

Eklentiler

• 1932670E-F8EB-46E4-9032-998078264109.webp
    7 KB · Görüntüleme: 872
Merhaba ben de öyle düşünüyorum,ama bir kaç doktora sordum 1 yılı beklememi söylediler ama çok ümitli diğilim malesef☺
Canım öncesinde bayağı şişlik varmış. Aslında güzel olmuş. Bana şişlik var gibi gelmedi. Sadece halka var. Alınan ya da dağıtılan yağın yerinde hafif çukurluk olabilir mi ? Sence şişlik mi çukurluk mu ? Bak hayatım göz altı ameliyatı çok risklidir. Üst göz kapağı ameliyatı daha basittir. Bence hiç kafaya takma. Çok güzel olmuş. Uğraşırsan başına iş alırsın. Çünkü küçücük bir hata bile alt kapakta çok kötü durur. Göz aşağı çeker.

Evt eskiye oranla daha iyi ama,yine de halkalar var şişlikmi ödem mi anlayamadım ki amaliyat çok iyi geçti aslında dikiş izleri bile yok artık,kesi yapılarak düzeltildi torbalar..ama sanki yağlarda az alım olmuş..gerçi almadığını söylemişti doktorum lazerle yakıp düzeşleştirdik dedi…belkide çukurluk oluştu..bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…