- 3 Ekim 2007
- 3.601
- 958
- 688
- Konu Sahibi hidennisko
-
Canım bak estetik konusunda çok tecrübeli bir ablan olarak söylüyorum. Sakın dokundurma. Göz altı risklidir. Senin hem göz üstün hem göz altın gayet güzel olmuş. Mükemmeli aradıkça yüzümüzü bozuyoruz. Yeminle çok güzel olmuş göz estetiğin.Evt eskiye oranla daha iyi ama,yine de halkalar var şişlikmi ödem mi anlayamadım kiamaliyat çok iyi geçti aslında dikiş izleri bile yok artık,kesi yapılarak düzeltildi torbalar..ama sanki yağlarda az alım olmuş..gerçi almadığını söylemişti doktorum lazerle yakıp düzeşleştirdik dedi…belkide çukurluk oluştu..bilemedim
Yaptığınız yorumlar çok kıymetli çok teşekkür ederim biraz içim rahatladı.yeni bir işlem yaptırmayı asla düşünmüyorum zaten.belki ilerde ışık dolgusu olabilir o kadar..Canım bak estetik konusunda çok tecrübeli bir ablan olarak söylüyorum. Sakın dokundurma. Göz altı risklidir. Senin hem göz üstün hem göz altın gayet güzel olmuş. Mükemmeli aradıkça yüzümüzü bozuyoruz. Yeminle çok güzel olmuş göz estetiğin.
Gerçekten 40 yaşından çok çok yaşlı görünüyormuş gözleriniz, şuan çok daha iyi olmuşBakın bir adet daha buldum gözlerimin gerçekten çok kötü olduğu fotoğraf, evet normalde bu kadar kötü değil resimlerde nedense daha kötü çıkıyor ama göz altlarım ne kaşar cokuk görebilirsiniz. Şu an göz altlarimdaki topaklasmalar umurumda değil, bu görüntüye göre bin kat iyi
Eki Görüntüle 3117527
Şuan nasıl gözaltınEvt eskiye oranla daha iyi ama,yine de halkalar var şişlikmi ödem mi anlayamadım kiamaliyat çok iyi geçti aslında dikiş izleri bile yok artık,kesi yapılarak düzeltildi torbalar..ama sanki yağlarda az alım olmuş..gerçi almadığını söylemişti doktorum lazerle yakıp düzeşleştirdik dedi…belkide çukurluk oluştu..bilemedim
Şu aynı bi değişiklik yok..Şuan nasıl gözaltın
Şu an aynı bi değişiklik yok..Şu aynı bi değişiklik yok..
Bugun 16.günüm gözaltım halkalı ödemmi çözemedim.kafayı sıyırıcamŞu an aynı bi değişiklik yok..
Ne oldu ödemlerÇoğu kişi belli olmuyor dese de biraz takıyorum, bir ilaç varmış eritiyor diyorlar , ben doktoruma söylesem sanki normal, Daha ödem var diyecek gibi geliyor ama 14 ay oldu
Bana yağ enjekte edilmedi sadece alındı ve birazda yayıldı fakat halen halkalı duruyor bu benı üzüyor
Daha çok erken iyileşme süreci 3 ay sürebiliyo..Bugun 16.günüm gözaltım halkalı ödemmi çözemedim.kafayı sıyırıcam
Hidennisko aynen benimde ışığın durumuna göre deşişiyo…evet sanırım 16. Ayda artık ödem diğildir.. benimde öyle 8. Ay ama ödem değil bencede…artık ben kabullenmeye başladım.
Bana da yağ enjekte edilmedi ama bende de halka var,ya da alınan yağın çukurluğu..Bana yağ enjekte edilmedi sadece alındı ve birazda yayıldı fakat halen halkalı duruyor bu benı üzüyor
Merhaba yanak bölgesine yağ enjeksiyonu tavsiye eder misiniz gittiğim doktorlar dermal dolgu çok sisirir diye normal dolguyu yapmadilar sadece elmacık kemiği üstü için yapalım diyorlar bikac yerde de yağ enjeksiyonunun en kalıcı etkisinin yanak boşluklarında olduğunu duymustum kararsız kaldımCanım bak estetik konusunda çok tecrübeli bir ablan olarak söylüyorum. Sakın dokundurma. Göz altı risklidir. Senin hem göz üstün hem göz altın gayet güzel olmuş. Mükemmeli aradıkça yüzümüzü bozuyoruz. Yeminle çok güzel olmuş göz estetiğin.
Merhaba özelde bı kaç soru sormak istiyorum ama kapalı herhaldeCanım bak estetik konusunda çok tecrübeli bir ablan olarak söylüyorum. Sakın dokundurma. Göz altı risklidir. Senin hem göz üstün hem göz altın gayet güzel olmuş. Mükemmeli aradıkça yüzümüzü bozuyoruz. Yeminle çok güzel olmuş göz estetiğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?