Göz altı ameliyatı/resimli

Uyanık olup da yardım edebilecek var mı ? Tuvalet problemi yaşıyorum ameliyattan çıktığımdan beri , az önce bir ilaç aldım, tuvalette zorlanınca gözümün içi kan doldu 😭😭😭 herşey iyiye gidiyor derken bunu yaşıyorum şu an , çok çok üzgünüm. Lavman yapsam rahatlatır mi acaba?

Bugün 5. Gün , dün gözümün biri kanadigi için mi bilmiyorum ama sanki bugün daha kötü uyandım. Morluklar ve şişlikler aynı duruyor. Sanırım 15 günden önce bariz şişlik ve morluklar gitmeyecek 😓

Eklentiler

• IMG_20210602_111119.webp
    IMG_20210602_111119.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 1.432
Bugün 5. Gün , dün gözümün biri kanadigi için mi bilmiyorum ama sanki bugün daha kötü uyandım. Morluklar ve şişlikler aynı duruyor. Sanırım 15 günden önce bariz şişlik ve morluklar gitmeyecek 😓
Daha çok erken. Tam düzelme 1 ayı bulur.15 günde morluk şişlik geçer. Ama net sonucu bir kaç ay sonra görürsün. Merak etme gözde kan oturma normal.

Daha çok erken. Tam düzelme 1 ayı bulur.15 günde morluk şişlik geçer. Ama net sonucu bir kaç ay sonra görürsün. Merak etme gözde kan oturma normal.
Kan oturma değil, bildiğin göz yaşı gibi kan sızdı gözümden. Ama çok şükür sonra sıkıntı olmadı. Ben biraz acele ediyorum hemen düzelsin istiyorum ama sanırım 15 günü bulur

6. Gün ..

Alçı çıktı, dikişler alındı..

Göz altlarim balon gibi şiş..

Gözlerim hala bulanık..

Bundan sonra 2-3 gün beklesem daha iyi olacak resim koymak için , çünkü sanki fazla değişiklik olmuyor...

Eklentiler

• IMG_20210603_142025.webp
    IMG_20210603_142025.webp
    16 KB · Görüntüleme: 1.524
6. Gün ..

Alçı çıktı, dikişler alındı..

Göz altlarim balon gibi şiş..

Gözlerim hala bulanık..

Bundan sonra 2-3 gün beklesem daha iyi olacak resim koymak için , çünkü sanki fazla değişiklik olmuyor...
Masallah harika gorunuyor cok cabuk iyilesiyorsunuz :)

12. Gün
contractubex sürdüm iki gün kaşıntı yaptı ve dikiş yerlerimde şişmeye sebep oldu sanırım alerjik reaksiyon gösterdim.

Sarı ile işaretledigim gözümün hareketleri çok zor , tam kapanmıyor hala, yeşil ile.isaretledigim yerdeki kabuk baya kasıyor. Ve 2-3 gün önce daha iyiydi.
Artık morlukların geçmesini ve şişliklerin inmesini,göz hareketlerimin rahatlamasını istiyorum ve bekliyorum

Sizce de beklentim doğru mu?

Eklentiler

• IMG_20210610_184103.webp
    IMG_20210610_184103.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 1.392
12. Gün
contractubex sürdüm iki gün kaşıntı yaptı ve dikiş yerlerimde şişmeye sebep oldu sanırım alerjik reaksiyon gösterdim.

Sarı ile işaretledigim gözümün hareketleri çok zor , tam kapanmıyor hala, yeşil ile.isaretledigim yerdeki kabuk baya kasıyor. Ve 2-3 gün önce daha iyiydi.
Artık morlukların geçmesini ve şişliklerin inmesini,göz hareketlerimin rahatlamasını istiyorum ve bekliyorum

Ameliyat
12. Gün

Her şey yolunda ve güzel. Bence çok mutlu olmalısın. İlk halinle müthiş fark var. Dr çok başarılı canım.

Ilk resimi ve son resimi görünce vaoov dedim aşırı güzel olmuş genclesmissiniz çok beğendim 😊

12. Gün

Masallah harika gorunuyorsunuz konu hakkinda bilgim yok ama inanin ben botoks dolgu yaptirdigimda bile sislikler morluklar on onbes gunde gecmiyor birazdaha sabir bence harikasiniz

Ayyy asıl siz harikasınız, evet gerçekten göz çevrem inanılmaz genclesti.. çok güzel moral oldunuz bana , inşallah daha iyi olacak ve acele etmeyi bırakıyorum iyileşmek için ✌️✌️✌️

17.gun ve gercekten göz kapaklarım çok hızlı iyileşti. Fakat hala sağ biraz kasıyor ve tam kapanmıyor. Göz altlarim hala şiş ve mor , göz altı operasyonu olmak olursa ozelden resim iletirim.

Eklentiler

• Screenshot_2021-06-15-10-19-30-76.webp
    Screenshot_2021-06-15-10-19-30-76.webp
    12 KB · Görüntüleme: 1.518
haha 25 yaşındayım, resimleri görünce gidip ameliyat olmak istedim.. çok başarılı, acayip güzel, doktorun ellerine sağlık, size geçmiş olsun. güle güle bakın güzelliklere

Herkese merhaba, ameliyatın üstünden neredeyse 1 ay geçti. Fakat ben hiç ama hiç mutlu değilim. Bazen çok acele ediyorum diyorum. Kaç operasyon oldu. Bazen de neden iyilesmiyorum 1 ay oldu diye isyan ediyorum. Göz üstü dikislerim hala kırmızı ve kabarık. Cumartesi Ersin bey kontrolü vardı. Herşey yolunda dedi ama nedense benim içim rahat değil. En az 1 ay daha sürer dedi şişliklerin. Ben çok yıprandım. Yaz geldi ve ben maskeye mahkûm kendi verandamda bile , ne güzel açık havaya çıkıp oturulacak zaman hem de pandemiden çıkmışken. Ama ben utanıyorum yüzümden. Burnumla ilgili de aaaa yamuk olmuş, düzelecek mi diyor bazı dangalaklar. Alabora olmuş haldeyim. Umarım bu günler geçer ve herşeyi unuturum

Back
X