- Konu Sahibi neslihansu
-
Canım tabiki derin yerine oturur çünkü çok gençsin ,senin operasyonla işin olmaz .Ayrıca göz altı koyuluğu operasyonla geçmez ama bazı gözaltları çukur olduğu için koyu görünür . Geçici dolgularla bu çukurluk azaltılabiliyor Deri katlanması her insanda gülünce olur ,önemli olan kat kat kırış kırş olmaması .İleri yaşlarda bile hafif deri katlanması sorun edilip ameliyat olununca göz aşağı çekiyor yuvarlak şekil alıyor ,yani göz normal şeklini kaybedebiliyor .Göz altı operasyonlarında istenildiği kadar deri alınamıyor bu nedenle göz çevresi operasyonu yaptıran ünlülere bile bakarsan yinede göz altları yeterince gergin değildir .Çünkü milimetrik bir hata bile gözün şeklini değiştirebiliyor .Canım senin yaşında çocukları olan biri olarak ve bu konularda da bir hayli bigisi olan birinin sözün dinlersen bu göz çevresi koyuluğunu dert etme derim dertsiz başına dert açma . Ayrıca göz altı kapatıcısını da fazla kullanma göz çevrene zara verme .Göz çevresi koyuluğunun çaresi yok ancak çukurluktan kaynaklanıyorsa geçici dolgu yapılabilir ,bence sen biraz yaşlanmayı bekle öptüm .Şeniz
bursada kime yaptırdın peki?Ben 4 hafta önce göz altı torbalarımı ve göz üstü yağlarımı ameliyat ile aldırdım. Kaç yıldır yaptırmak istiyordum, bir türlü sıra gelmemişti ve sonunda tak etti ve yaptırdım. Şu anda çok mutluyum, iyiki yaptırmışım...tabii doktor da çok önemli. Ameliyatım 3 saat sürdü ve inanın sonrasında hiç acı, ağrı vs çekmedim. 1 hafta sonra da dikişler alındı ve herşey bitti. Biraz morarma ve sararma oluyor 10 gün kadar. Bence hiç durmayın iyi bir doktor bulup yaptırın :) Ben Bursa'da yaptırdım. İsteyenlere daha detaylı bilgi veririm.... İnanın 10 yaş gençleştim, eskiden neydim öyle sanki her gece içiciymişim gibi torbalar, yorgun bakışlar...şimdi ise süper!!!!
bende göz altından ve üstünden ameliyat oldum 9. günüm ama bir gözüm büyük diğeri küçük şişlerim inmedi. biri bana normal düzlecek desin nolur arkadaşlar delirmek üzereyim yardımmm
bende gözlerimden ameliyat oldum ve dr. bana sormadan göz şeklini değiştirmiş sözde çekik göz yani onun tabiriyle badem göz yapmış halbuki bana sorsaydı asla istemezdim. Seni korkutmak istemem ama seninde şekliyle oynadıysa maalesef düzelmiyor bendede aynı sorun var.
heli doktorun neden serum fizyolojik enjeksiyonu yapmıyor o bölgeye? serum fizyolojik enjeksiyonu ile fazla olan dolguyu eritebilir
tabi gözaltında uygun mu bilemem ama yüzde kullanılan bir şeydir serum fizyolojik
eger dolgun hyaluronic acid bazlı ise doktoruna bunu hatırlat
yalnız çok çok az vermesi lazım
Kızlar benimde gözaltlarım çok kötü kilo verdim iyice çukur oldu çöktü resmen amlytla falan çözümü yokmu bunun birisi yardımcı olsun :S insan içine çıkamyorum artık millet hortlak görmüş gibi bakıyor yüzüme
Canım tabiki derin yerine oturur çünkü çok gençsin ,senin operasyonla işin olmaz .Ayrıca göz altı koyuluğu operasyonla geçmez ama bazı gözaltları çukur olduğu için koyu görünür . Geçici dolgularla bu çukurluk azaltılabiliyor Deri katlanması her insanda gülünce olur ,önemli olan kat kat kırış kırş olmaması .İleri yaşlarda bile hafif deri katlanması sorun edilip ameliyat olununca göz aşağı çekiyor yuvarlak şekil alıyor ,yani göz normal şeklini kaybedebiliyor .Göz altı operasyonlarında istenildiği kadar deri alınamıyor bu nedenle göz çevresi operasyonu yaptıran ünlülere bile bakarsan yinede göz altları yeterince gergin değildir .Çünkü milimetrik bir hata bile gözün şeklini değiştirebiliyor .Canım senin yaşında çocukları olan biri olarak ve bu konularda da bir hayli bigisi olan birinin sözün dinlersen bu göz çevresi koyuluğunu dert etme derim dertsiz başına dert açma . Ayrıca göz altı kapatıcısını da fazla kullanma göz çevrene zara verme .Göz çevresi koyuluğunun çaresi yok ancak çukurluktan kaynaklanıyorsa geçici dolgu yapılabilir ,bence sen biraz yaşlanmayı bekle öptüm .Şeniz
canım merhaba bende de var aynı sorum göz altlarım cukur cukur nefret edıorum bı de mor damarlar var koyu koyu napıcamı sasırdım bende. arastırdım bı arkadasla maıllestım saolsun bana cok yardımcı oldu. ankarada bı daktora dolgu yaptırmıs ve memnun kalmıs bende ıstanbulda onerebıleceğı bırı varmı dıe maıl attım ondan haber beklıorum sana da yazarım sen nerde oturuosun canım...
cnm nerede amlyt oldun sen??? gözün şeklinde bir değişiklik olmadı dimi... netten araştırdım birazda bazısında göz arkaya doğru çökmüş yamuk yumuk bişe olmuş tabiri caizse böyle bişey oladı diyorsun son olarak yaşın kaç =OKonuya cevap yazan onca kişiyi okudum; hepsi havada kalıyor. Yani, hiç yaptıran yok. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Ben yaptırdım geçen yıl. Gözaltındaki torbalanmalar için.
Şunu söylemeliyim bu ameliyatı olduktan sonra. Umarım buradaki herkes okur bu yazımı. Göz altında, içerde yağ tabakası oluşuyor. Bu yağ tabakası yer çekimi etkisiyle aşağı düşüyor ve torbalanma oluşuyor. Bu yağ tabakasını vücut yapıyor ve anne babada varsa; bunun da etkisi var. Uykusuzluk; yorgunluk; alkol... Hepsi ayrı bir etki.
Ama şunu bilin kesinlikle. Bu yağ tabakasını dünyadaki hiçbir krem geçirmez. Mantıken dışardan sürülen bir madde geçiremez. Çünkü doktor orayı açıp, bu yağ tabakasını elektrikle yakıp eritiyor ve yok ediyor. Ve alt tabakadan biraz alıyor ve oranın daha gergin olmasını sağlıyor.
Ameliyat izi.. Kirğiklerin tam altında ince bir çizgi olabiliyor. Bu da her hastada görülmüyor. Teni-derisi çok hassas durumlarda oluyor. Bu da insanlar tarafından çok dikkat çekmiyor açıkcası. Bende de var ama eskiye nazaran aynalarla daha barışığım.
Ve daha dün yeni bir ameliyat oldum. Yine gözümden. Bir gözüm; diğerinden daha büyüktü. Doktor onu da küçülttü.
Bu arada, FaceRoller kullanıyorum. Doktorun bana dediği... Bu tür masaj aletleri; yüze uygulandığında yüz doğal olarak şişiyor ve anlık olarak geriliyor. Kırışıklıklar da yok oluyor. Ama bir süre sonra tekrar eskiye dönüyor. Doktorun dediğine aynen katılıyorum, kullanan bir kişi olarak.
TriPollar Stop cihazını merak ediyorum.
cnm bende istanbuldayım ama dolgu falan geçici şeyler kesin çözüm gerekli :s çok fazla kafayı taktım sırf bu yüzden sevgilimden ayarıldım kendimi iyi hissetmiyorumki onu mutlu edeyim... :s sen amlyt düşünmyrsun glb
cnm bende istanbuldayım ama dolgu falan geçici şeyler kesin çözüm gerekli :s çok fazla kafayı taktım sırf bu yüzden sevgilimden ayarıldım kendimi iyi hissetmiyorumki onu mutlu edeyim... :s sen amlyt düşünmyrsun glb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?