- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.682
- 88
Evet iyiydi kendi başıma iş aştım. Gençlik alışı iyi geliyormuş diye duydum. Bir hafta daha geçsin o yöntemi deneyeceğimÖnceki hali iyiymiş aslında, anladım şimdi neyi kastettiğinizi. Umarım düzelir...
Sakın bulaşma göz altı ışık dolgusuna. En büyük pişmanlığın olacaktır. Yaptırıpta mutlu olan çok çok az kişi var. Sakın sakın sakın.Ankara'da kime yaptırdınız acaba, bana mesajla bildirebilir misiniz? Düzgün duruyor, ben de düşünüyorum.
Maalesef ben de 1 ay önce gözaltı ışık dolgusu yaptırma gafletinde bulundum. Eritme için doktoruma sordum eski dolgularda kendi dokunun erime ihtilali olduğunu söyledi. Çok kararsız kaldım. Şubata kadar bekleyeceğim. Dolgu kendi kendine erimeye başlarsa dokunmayacağım. Sizin sonucunuzu merak ediyorum. Bilgi verir misiniz görüştükten sonra.Eritme denedim bi ara bi başka yerde erimedi bileyarın başka bir doktora gidecem ama o da doku ölebiliyor diyor eritmek için geç mi kaldım acaba hep belki eriri diye yıllardır bu göz torbası şeklindeki iğrenç halle dolaştım yarın gittiğim doktor ne karar verir bilmiyorum. Eski halime dönmeyi o kadar çok özledim ki lütfen dua edin de o çökük ama düzgün gözaltlarıma kavuşayım. eritmeye çalışırken bi de doku kaybı yaşarsam ne yaparım ben yaaa
Bu yorum şaka olsun lütfenEritme denedim bi ara bi başka yerde erimedi bileyarın başka bir doktora gidecem ama o da doku ölebiliyor diyor eritmek için geç mi kaldım acaba hep belki eriri diye yıllardır bu göz torbası şeklindeki iğrenç halle dolaştım yarın gittiğim doktor ne karar verir bilmiyorum. Eski halime dönmeyi o kadar çok özledim ki lütfen dua edin de o çökük ama düzgün gözaltlarıma kavuşayım. eritmeye çalışırken bi de doku kaybı yaşarsam ne yaparım ben yaaa
Benim göz altım baya çukur buradakileri görünce ne var ki diyorum gerçekten de görüntüler kötü değil bende yaptırdım iki tüp mü demeliyim bilmiyorum yani tel dolgu yetmedi yaptılar baktım çokta değişiklik yok tekrar da gidemedim uzak yerden gitmiştim ödem falan olmadı ama bşr farklılıkta olmadı olan parama oldu bir sene de az da olsa olan dolgular eridi gittiBu yorum şaka olsun lütfençok üzüldüm kardeşim yaptıralı 1 sene olacak erimedi ve hala diyorki erimesin nolacak
Bence şanslıymışsınız erimiş çünkü erimeme problemi çok fazla bu dolguda anladıgım kadarıylaBenim göz altım baya çukur buradakileri görünce ne var ki diyorum gerçekten de görüntüler kötü değil bende yaptırdım iki tüp mü demeliyim bilmiyorum yani tel dolgu yetmedi yaptılar baktım çokta değişiklik yok tekrar da gidemedim uzak yerden gitmiştim ödem falan olmadı ama bşr farklılıkta olmadı olan parama oldu bir sene de az da olsa olan dolgular eridi gitti
Vallahi çok bayılmadım açıkçası böyle elimi sürünce tümsekli geliyordu ama düşünün öyle mor öyle çukur ki o bile gözüme batmadı zaten kimse de anlamadı öyle ki aman aman fark yoktu hala ara ara bakıyorum cerrahi olur mu acabaBence şanslıymışsınız erimiş çünkü erimeme problemi çok fazla bu dolguda anladıgım kadarıyla
İşte olmuyor cerrahi keşke olsa yani öyle biliyorum ben siz çöküklük için yapmışsınız benim kardeşim torba için yaptırdı malesefVallahi çok bayılmadım açıkçası böyle elimi sürünce tümsekli geliyordu ama düşünün öyle mor öyle çukur ki o bile gözüme batmadı zaten kimse de anlamadı öyle ki aman aman fark yoktu hala ara ara bakıyorum cerrahi olur mu acaba
Hiç bişey kalmadı bşr sene de sürmedi tam iki cc kullanılmıştı dedim ya aman aman da fark olmamıştıİşte olmuyor cerrahi keşke olsa yani öyle biliyorum ben siz çöküklük için yapmışsınız benim kardeşim torba için yaptırdı malesef1 sene olcak erimedi korkuyorum bu durumdan peki hala dalgalı geliyor mu erinize kalan kısım yani topaklımı
Size hangi dolgu uygulandı acaba ben de erimesi için bekliyorumHiç bişey kalmadı bşr sene de sürmedi tam iki cc kullanılmıştı dedim ya aman aman da fark olmamıştı
Açıkçası ışık dolgu istiyorum dedim Pervin Dinçer’e yaptırmıştım memnun da kalmadım iki cc ama ona rağmen dolmadı göz altlarımSize hangi dolgu uygulandı acaba ben de erimesi için bekliyorum
Neden erimesini istiyorsunuz olmadı mıAçıkçası ışık dolgu istiyorum dedim Pervin Dinçer’e yaptırmıştım memnun da kalmadım iki cc ama ona rağmen dolmadı göz altlarım
Çirkin bir görüntü oluştu göz kenarından aşağı doğru oluk gibi inen bir şişlik var sanki göz altına değil de göz kemiğinin üstüne yapmış hatta yanağa bile iniyor bir taraftan. Garip bir şişlik var. Keşke hiç yaptırmasaydım aşırı bir çukurluk yoktu şimdi göz kenarlarımda özellikle güldüğümde kabarıklık oluşuyorNeden erimesini istiyorsunuz olmadı mı
Şahsen ciddi bşr sorunum olmasa yaptırmazdım benim cidden çok çökük genetik bizde siz de üzülmeyin illa ki erir az daha zaman geçsinÇirkin bir görüntü oluştu göz kenarından aşağı doğru oluk gibi inen bir şişlik var sanki göz altına değil de göz kemiğinin üstüne yapmış hatta yanağa bile iniyor bir taraftan. Garip bir şişlik var. Keşke hiç yaptırmasaydım aşırı bir çukurluk yoktu şimdi göz kenarlarımda özellikle güldüğümde kabarıklık oluşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?