Göz altı ışık dolgusu

Kullanilan dolgu malzemesi ile alakalı, bazılarında erımesini engelleyici madde var mesela. Ben de eritirdim erimedi. Hala sizin sorunuzun cevabını arıyorum. İstanbul’da iseniz Dr Aslıhan gürbüze görünün derim. Ben yurtdışındayım gelince ve doğurunca :) ona gideceğim

Hafif şişlik farkedeliyor ama kötü durmuyor bide eski fotonuza da baktım sanki hiç ihtiyaç yokmuş

Ankara'da kime yaptırdınız acaba, bana mesajla bildirebilir misiniz? Düzgün duruyor, ben de düşünüyorum.
Sakın bulaşma göz altı ışık dolgusuna. En büyük pişmanlığın olacaktır. Yaptırıpta mutlu olan çok çok az kişi var. Sakın sakın sakın.

Arkadaşlar ben Ankarada dr Özgür KOLDAŞ diye birine yaptırdım. Adam tv kanallarına çıkıp reklam yapan biri. neyse gözaltı dolgumu yapalı yıllar geçti ne eridi ne ödeminden kurtuldum.. o kadar kötü duruyorki gözaltı torbası gibi duruyor bi fazlalık olduğu o kadar bellikiii botoks yaptı orda da yine işlemi çok kötüydü. gülemiyordum. çok garip burnum gülerken engel oluyordu çok garip bir hal almıştım. bi kaşım havada bir diğeri aşağıda sahte kabadayı gibi ortalıkta dolaştım. botoksun etkisi gidince bi daha ASLAAAA yanına gitmedim hep başka yerlerde yaptım, ama gözaltına ne yaptıysa 5 yıldır her geçen gün daha da kötüye gidiyor. NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM ... ben yaşadım siz yaşamayın.

Eritme denedim bi ara bi başka yerde erimedi bile yarın başka bir doktora gidecem ama o da doku ölebiliyor diyor eritmek için geç mi kaldım acaba hep belki eriri diye yıllardır bu göz torbası şeklindeki iğrenç halle dolaştım yarın gittiğim doktor ne karar verir bilmiyorum. Eski halime dönmeyi o kadar çok özledim kilütfen dua edin de o çökük ama düzgün gözaltlarıma kavuşayım. eritmeye çalışırken bi de doku kaybı yaşarsam ne yaparım ben yaaa

Maalesef ben de 1 ay önce gözaltı ışık dolgusu yaptırma gafletinde bulundum. Eritme için doktoruma sordum eski dolgularda kendi dokunun erime ihtilali olduğunu söyledi. Çok kararsız kaldım. Şubata kadar bekleyeceğim. Dolgu kendi kendine erimeye başlarsa dokunmayacağım. Sizin sonucunuzu merak ediyorum. Bilgi verir misiniz görüştükten sonra.

Bu yorum şaka olsun lütfen çok üzüldüm kardeşim yaptıralı 1 sene olacak erimedi ve hala diyorki erimesin nolacak

Bu yorum şaka olsun lütfen çok üzüldüm kardeşim yaptıralı 1 sene olacak erimedi ve hala diyorki erimesin nolacak
Benim göz altım baya çukur buradakileri görünce ne var ki diyorum gerçekten de görüntüler kötü değil bende yaptırdım iki tüp mü demeliyim bilmiyorum yani tel dolgu yetmedi yaptılar baktım çokta değişiklik yok tekrar da gidemedim uzak yerden gitmiştim ödem falan olmadı ama bşr farklılıkta olmadı olan parama oldu bir sene de az da olsa olan dolgular eridi gitti

Bence şanslıymışsınız erimiş çünkü erimeme problemi çok fazla bu dolguda anladıgım kadarıyla

Bence şanslıymışsınız erimiş çünkü erimeme problemi çok fazla bu dolguda anladıgım kadarıyla
Vallahi çok bayılmadım açıkçası böyle elimi sürünce tümsekli geliyordu ama düşünün öyle mor öyle çukur ki o bile gözüme batmadı zaten kimse de anlamadı öyle ki aman aman fark yoktu hala ara ara bakıyorum cerrahi olur mu acaba

İşte olmuyor cerrahi keşke olsa yani öyle biliyorum ben siz çöküklük için yapmışsınız benim kardeşim torba için yaptırdı malesef 1 sene olcak erimedi korkuyorum bu durumdan peki hala dalgalı geliyor mu erinize kalan kısım yani topaklımı

Hiç bişey kalmadı bşr sene de sürmedi tam iki cc kullanılmıştı dedim ya aman aman da fark olmamıştı

Neden erimesini istiyorsunuz olmadı mı
Çirkin bir görüntü oluştu göz kenarından aşağı doğru oluk gibi inen bir şişlik var sanki göz altına değil de göz kemiğinin üstüne yapmış hatta yanağa bile iniyor bir taraftan. Garip bir şişlik var. Keşke hiç yaptırmasaydım aşırı bir çukurluk yoktu şimdi göz kenarlarımda özellikle güldüğümde kabarıklık oluşuyor

Şahsen ciddi bşr sorunum olmasa yaptırmazdım benim cidden çok çökük genetik bizde siz de üzülmeyin illa ki erir az daha zaman geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…