Cilt Bakımı Ürünleri göz altı kremi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

gokceayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2012
392
140
73
merhaba kızlar yaşım 26 göz altlarımda hafif kırışıklar başladı bende önlem olarak krem almak istiyorum birde almışken yüzüm içinde alıcam(cildim karma) krem markası olarak ne önerirsiniz?la roche iyi diye duydum birde amway in kremleride iyiymiş çok kararsızım...

özellikle amway artistry serisini önerdiler kullanıp memnun kalan varmı?
amway kullandım iyi doğal oldugunu söyluyo satanlar kullanabilirsin. ben dr.spieler kullanıyrm şimdi ama amwaydan ve spielerden önce herballife kullanmıştım ve ikisindende cok hoşuma gitmişti bi araştırabilirsin.ben herballife satan bulamadıgım icin alamadım tekrardan:(

Turkiye'de satiliyor yanlis bilmiyorsam: Clinique: all about eyes'i kesinlikle tavsiye ediyorum. Cok hafif ve rahat bir goz kremi. Goz kapaklarina surmemeye ozen goster, ister istemez krem agirlastiriyor goz kapaklarini ve o yuzden ileride daha erken 'cokmus' goz kapaklarin olabiliyormus. Ayrica masaj yaparak az kullandigin parmaklarla (yuzuk parmaginla) icerden disari dogru hafif hafif minik minik vurarak surmeni tavsiye ediyorlar.

Turkiye'de satiliyor yanlis bilmiyorsam: Clinique: all about eyes'i kesinlikle tavsiye ediyorum. Cok hafif ve rahat bir goz kremi. Goz kapaklarina surmemeye ozen goster, ister istemez krem agirlastiriyor goz kapaklarini ve o yuzden ileride daha erken 'cokmus' goz kapaklarin olabiliyormus. Ayrica masaj yaparak az kullandigin parmaklarla (yuzuk parmaginla) icerden disari dogru hafif hafif minik minik vurarak surmeni tavsiye ediyorlar.
clinique düşündüm ama fiyatı çok geldi yinede araştırayım çok teşekkürler

amway kullandım iyi doğal oldugunu söyluyo satanlar kullanabilirsin. ben dr.spieler kullanıyrm şimdi ama amwaydan ve spielerden önce herballife kullanmıştım ve ikisindende cok hoşuma gitmişti bi araştırabilirsin.ben herballife satan bulamadıgım icin alamadım tekrardan:KK43:
teşekkürler araştırayım ikisinide :)

merhaba kızlar yaşım 26 göz altlarımda hafif kırışıklar başladı bende önlem olarak krem almak istiyorum birde almışken yüzüm içinde alıcam(cildim karma) krem markası olarak ne önerirsiniz?la roche iyi diye duydum birde amway in kremleride iyiymiş çok kararsızım...
eczaneden al bence bende almayı düşünüyorum artık gözaltı kremi biraz pahalı ama eczaneden almayı düşünüyorum.

Lencomun goz kremini tavsiye ederim
Biraz pahali ama

Daha önceden shiseido ürünlerini kullanıyordum ancak kozmetik ürünleri olduğu için eczane ürünlerine yöneldim. Şu an Nuxe kullanıyorum oldukça memnunum. Cildim karma hatta yağlıya dönük diyebilirim ve her ürünü kullanamıyorum. Nuxe siyah nokta kızarıklık vb. etkiler yaratmadı.

Ben l'occitane'nın ürünlerini kullanıyorum serum, göz altı ve nemlendirici olarak. Memnunum.

Estee lauder kullaniyorum.27 yasindayim memnunum.ince cizgilerimi yok etti ve goz altimda herhangi morluk vs yok maşallah diyeyim kendime.

Türkiyeye yeni giren bir marka var bu konuda çok iddialı imiş banada bir arkadaşım tavsiye etti.
ürünler %100 organik ve internetten satış var.
Ausganica

Selam, medical park ta bir dermatoloğa gitmişken, göz kremi önermesini söyledim... 28 yaşındayım, şu an gerek yok ne kadar erken başlarsan o kadar cildin alışır dedi..Ancak makyajdan ve kışın özellikle cildim çok kuru olduğundan nemlendirmek istediğimi söyledim. Bana bir krem verdi ki şok oldum küçük parmağım kadar tüpte, 350 tl di fiyatı!!! Tamam 6-7 ay gider krem ancak fiyatı çok uçuk. Almadım, eski tanıdığım ve prof olan bir cildiyeciyi aradım, kendisi "sebamed Q10" göz kremini önerdi. 1 senedir o kremi kullanıyorum ve göz altlarımı nemlendirip, çok rahatlatıyor. Sabah ve akşam kullanıyorum, makyajdan önce kullanmaya özen gösteriyorum...daha 2. tüpü aldım 1 senedir. Fiyatıda çok uygun 28-35 arası watsons ve gratislerde değişiyor..İndirim zamanı 14 TL ye bile düşüyor...Bu kadar ucuz olması şüphe yaratmasın benim cildim çok hassastır hiçbir yan etkisini görmedim...

Ben ürünlerimi değiştirdim. Yaşım 4o. Regenyal nemlendirici, Activar gözaltı kremini kullanıyorum şu an.
Benim de 39.regenyalı ilk defa duydum.memnun musun?nerden aldın? Activarı biliyordum ayşe nur yazıcıdan.ama pahali diye düşünmemiştim hiç.kırışıklıgın yoğun mu?memnun musun activardan?teşekkür ederim canım :))

la roshe nin yoğun göz altı kreminden kullanıyorum. göz altı şişliklere iyi geliyor. kırışıklıklar konusunda emin değilim. kırışıklığım yok çünkü. ama net bir görüntü ve aydınlık sağlıyor.

Benim de 39.regenyalı ilk defa duydum.memnun musun?nerden aldın? Activarı biliyordum ayşe nur yazıcıdan.ama pahali diye düşünmemiştim hiç.kırışıklıgın yoğun mu?memnun musun activardan?teşekkür ederim canım :))
Regenyal'dan memnunum. Yoğun bir nemlendirici. Doktorum tavsiye etti ve kendisi satıyor.Kozmetik gibi değil, Internette de satılıyor bildiğim kadarıyla. Activar'dan memnunum. Benim göz çevremde çok kırışıklık yok, yaşımdan dolayı başladım. Zaten ben botoks yaptıyorum göz çevreme ve alnıma :)

Back
X