Göz Çevresi Bakımı göz altı morluklarında lazerli tadavi..(yardım)

lostsun

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
1.227
5
681
47
İstanbul
arkadaşlar ben dün gece tv8 yayınlanan ebruli programının tekrarında bir estetik cerrehi dr.nun açıklamalarını dinledim.göz altlarındaki morlukları lazerle tek seansta düzeltebildiğini ve o bölgede ki ince deriyi kalınlaştırabildiğini anlattı.ama ben dr.ismini unuttumfisfisfis.izleyip adını hatırlayan varsa lütfen yazsın.a.s.

ya arkadaşım bole bişi unutulurnu internette araştırıyorum onun sitesinde ama çok zor çünku tekrar programmış gerçi kaç tane doktor bana lazerle olmaz kandırıyolar dedi ya baklaımbuylabilirsem mutlaka yazzcam sende haberdar edermisin

bu gün tekerar çıktı o dr.derya baykal'a hatta şuan programda...adı op.Dr.Nuri Battal....
kıvırkıvırcık :) o kadar geç bir satti ki izlediğimde sabah 4 falandı sanırım unutmuşum:))

bu gün tekerar çıktı o dr.derya baykal'a hatta şuan programda...adı op.Dr.Nuri Battal....
kıvırkıvırcık :) o kadar geç bir satti ki izlediğimde sabah 4 falandı sanırım unutmuşum:))

sağol canım baya sıkı takipçisin nurı beyi biliyorum mail atmıştım bana 2-3 seans dedi fiyatı da 2milyar;(((

seans ücreti mi o kadar.:1shok:.uff epey pahalıymış.beni aşıyor yani boşuna umutlanmışımbenneyaptımki saol canım.......

bana solediği mutlaka görmem gerekir kişiye göre seans ve fiyat değişir en fazla iki üç seansta gecer dedi tam fitay veremezmiş anmcak ortalama 2 milyar oluır dedi maleswef bu yuzden bende görüşmeye gitmekten vazgeçç.tım bir de cesaret edemiyorum bazı doktorlarda lazer hiç bi işe yaramaz dediler dolgu için de bir doktor var nacı çelik ona resim yolladım eğer dolgu yaptırırsan seda sayan gibi olursun dedi
malesef benimöde hiç umudum kalmadı ne dünyanın parası kremker işe yarıyo ne de operasyonlar ama bizim morluklar gittikçe belirginleşip yayılıyo m alesef;(((

kremler işe yaramıyor malesef dediğin gibi..kapatıcılarla gezicez malesef.bir de ilk girdiğimiz ortatamlarda hastamısın yorgun gözüküyorsun sorularına cevap vericez :((

kremler işe yaramıyor malesef dediğin gibi..kapatıcılarla gezicez malesef.bir de ilk girdiğimiz ortatamlarda hastamısın yorgun gözüküyorsun sorularına cevap vericez :((

bana direk gözünün altı neden mor senin diye soruyorlar kapatıcı sürüldüğü çok belli oluyo ve sanırım çok kuru olduğu için pıtır pıtır oluyo onda bile bir dünya şey denedim zaten hiçbiride göz çukurluğunu kapatmıyo sürekli kremlere bağlı kalmak çok kotu bişi ya lazere kesin dese herkes güv ensem hadi bir sekilde ayrlanır belki diyecem ama onund kesin sonucu yokkı;(((

dediğin doğru kesin deseler ayarlanır o para çünkü bizim durumumuzda olan anlar bizi.sürekli bu durumu yaşamak zor.

dediğin doğru kesin deseler ayarlanır o para çünkü bizim durumumuzda olan anlar bizi.sürekli bu durumu yaşamak zor.

canım boğaziçi hastanesine mail attım beşiktaştakı bugun aradılar beni yüz mezosu yapılıyor bunun için o bolgeye vitamın enjekte ediliyor dediler çok memnun olan müşterileri varmış ben 2-3 hafta sonra görüşmeye gidecem görüşme ücretsizmiş ne kaybederiz ki yuz yuze konuşalım aylık seans ücreti 150 liraymış duruma göre seans sayısı değişiyormuş

kıvırkıvırcık
bak bu fiyat çok uçuk değil gidilebilirkaydirigubbakcemile4.bende ilk fırsatta gitmeye çalışırım.bu aralar biraz zor ama:1no2: neyse.teşekkür ederim bilgilendirdiğin için inşallah işine yarar bir tedavi olur.
a.s.

canım ben yaptoracam ama şu ana değil temmuzda düğünüm var ne olır ne olmaz aha kotu olur diyee krkuyorum temmuz sonrası yaptıracam

selam.goz mezosu bende yaptiricam yalniz kucuk kucuk sadece o gune mahsus minik siskinlikler goruluyormus ama 4seans en idealiymiss utaniyorum yaaa bende:( ha bide dr. muradin kremlerini ebru salli cok methetti bilemiycem artik....

anacım saglık/güzellik için paranın lafı olmaz da ahan da Seda Sayan ne oldu gözaltı torbaları parçalandı körlük tehlikesi atlattı laser yerine napaj denilen bir teknık var onu yaptırın risk almayın derim

slm kıslar bende seda sayanda ıbrahım askarı dınlemıstım tam tarıhını hstırlamıom ama aralık ayı ıdı dr askar telde benı bayagı dınledı acıklamaları yaptı en fazla 3 seans surer dedı acı yk 15 sn lık bı tedawı 3 hafta aralıklarla yapılıo seans ucretıde 200euro dedı nse canlarım bende bu dertten muzdarıp oldugum ıcın bu zmana kadar cesıtlı kozmetık urunlerı kullnadım en son awonun clear serısını kullanıodum
nse dr muayenesıne gıttık lazerı uygulattık dedıgım gıbı 15 sn surdu gunese cıkmamak gerekıomus ondan yaz aylarında yapılmıomus tedawı arkasında bakım kremı werdı walla bende deısıklık olmadı dıe ben bı daaa denemedım ılgılenler ıcın ınternette sıtesı war yerıdr saskınbakkalda:enbuyukkk:

slm panter,
anlamadım bir kere yaptırdın lazeri hiç geçmedi mi!!!
teknigin adı ne fraksiyonel lazer mi?
yani işe yaramıyor mu:(

slm panter,
anlamadım bir kere yaptırdın lazeri hiç geçmedi mi!!!
teknigin adı ne fraksiyonel lazer mi?
yani işe yaramıyor mu:(
slm jnm benım gecmedı jnm adınıda bılmıom dedıgım gıbı ıbrahım askar googledan taratırsan cıkıo dr ılk yapısta renkte acılma olacak dedı ama benım olmadı :1no2:

Back
X