Arkadaşlar, 25 Şubat Cumartesi burun amelyatı ve beraberinde göz altı ve elmacık kemiği üstü yağ enjeksiyonu + cene yag enjeksiyonu yaptırdım.ilk 48 saat gözlerimin altı ve üstü bildiğiniz siyahtı.Ama gram ağrım olmadı.Sadece 48 saat şiş surat, şiş ve acılmayan gözler, buna bağlı moral bozuklugu ile geçti.Suratımın her yeri bandajlıydı.2 gün sonra tamponlarım alındı, 4 gün sonra alcım, tamponlar alınırken hiç acımadı-korkmayın , burun delikleri düzgün kaynasın diye sonrasında silikon takıldı, 7 gunde oyle kaldım, bir zararı olmadı.Burnum hala sargılı.Cuma günü acılacak.
Gelelim yag enjeksiyonlarına. Yüzümdeki bantları açtırdım.O halde işe gelemezdim.
Zayıf yüzlü, göz altları oldukça çökük biriydim.Şimdi ise değilim. Elmacık kemiklerim dolu dolu ve yüksek.Bu da göz altımı kaybetmiş.Göz altım yok yüzüm dolgun gözküyor.Şişliklerde var ya. Bir kere cok yakışmış diyor herkes ve bakışım + tipim %100 değişmiş,bende kendimi tanıyamıyorum.Artık eski ben yokum.
Dişlektim , gülümseyince agzım epey acılıyordu, ceneme yapılan dolgu ile dudaklarım buzustu, agzım kuculdu, dişlekliğim neredeyse yok oldu.Cok ilginç deneyimler bunlar kızlar.
Ama gel gelelim 10. günümdeyiz ve göz altı yani elmacık kemiği (burun yanı) bölgemde acaip ödem ve sarılık var.Sarılık herhalde morların iyileşme dönemi.Cok korkuyorum genede, yag enejskiyonu ile ilgisi varmı bilmyorum, acaba diorum hatamı yapıldı (gerçi herkes olurmu oyle sey diyor ama!) Su anda tek dileğim o ödemlerin ve sarılıgın (ceviz gibi bir şişkinlik göz altımda) gecmesi.
Bu konuda fikri olan varmı?Ne kadar zamanda tamamen bu söylediğim şiş ve sarılık geçecektir?Cuma kontrolum var.Her sabah gecti diye kalkıyorum ve gecmemiş oluyor

Cok canım sıkıldı bu işe...