arkadaşlar bugün gittiğim doktor endopeel yöntemini önerdi nedeni de dolgu sadece nazolabial çizgilerde boşluğu doldurmayı sağlıyor, bu gerçek anlamda lifting etkisi yapıyor ve yaşlanmayı 6 ay kadar önlüyotmuş.
ciddi ciddi düşünmeye başladım ama türkiyede yeni uygulanan bir yötemmiş. bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
bununla ilgili youtube da bir video buldum videonun sonunda aradaki farkı gösteriyor. müthiş bence
endopeel cervicofacial lifting - YouTube
bu arada fda onaylı bir uygulamaymış. benim çok hoşuma gitti çünkü doktor da illa sana şunu bunu yapalım diye satış yapmaya çalışmadı sadece bilgi verdi doktoru beğendim açıkçası. taha mehmetoğlu'na gittim
arkadaşlar bugün gittiğim doktor endopeel yöntemini önerdi nedeni de dolgu sadece nazolabial çizgilerde boşluğu doldurmayı sağlıyor, bu gerçek anlamda lifting etkisi yapıyor ve yaşlanmayı 6 ay kadar önlüyotmuş.
ciddi ciddi düşünmeye başladım ama türkiyede yeni uygulanan bir yötemmiş. bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
bununla ilgili youtube da bir video buldum videonun sonunda aradaki farkı gösteriyor. müthiş bence
endopeel cervicofacial lifting - YouTube
bu arada fda onaylı bir uygulamaymış. benim çok hoşuma gitti çünkü doktor da illa sana şunu bunu yapalım diye satış yapmaya çalışmadı sadece bilgi verdi doktoru beğendim açıkçası. taha mehmetoğlu'na gittim
slm arkadaşlar takip eden vardır diye yazaayım dedim doktorla görüştüm fakat iki ay sonrasına attık çünkü sağ gözümün altında hafif ödem varmış onun geömesini bkliycez ama olumlu sonuçlar alacağımı söyledi yaptırdığımda sonuçları yazarım size
yaptırmadım yaptırıp da memnun kalan veya kalmayan varsa yazabilir mi?? çok merak ediyoum hiçbiyerde bulamadım bilgi
ben bundan 2 ay önce endopeel yaptırdım.Doktorum bana endopeel, prp, botox önerdi.Önce tereddüt ettim yüzümün şekli değişir çok çabuk anlaşılır gibi düşüncelere kapıldım.Doktorum Nüket eroğlu sağ olsun içime su serpti yüzümün şeklinin değişmeyeceğini söyledi. Ve inanııııır mısıııınııız şuan çok memnunum iyi ki yaptırmışım diyorum. yüzüme dokunmaya bile kıyamıyorum. Botoxun etkisiyle artık kızamıyorum bileçizgiler yok yüzümde. endopeel deseniz zaten yüzü yukarı kaldırıyor. prp de cildime ışıl ışıl bir görünüm verdi. Teşekkürler Nüket Eroğlu.. Gitmek isteyenlere duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?