• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göz altındaki kırışıklkılar için endopeel etkili midiir?

sarex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
15
2
86
Ankara
Merhaba, 34 yaşındayım göz altlarımda kırışılık oluştu. Daha önce botoks yaptırdım ama memnun kalmadım şimdi endopeel yaptırmak istiyorum. sizce göz altları için uygunmudur. yan etkileri varmıdır.

endopeel dolgu yapıcı kırış giderici değil ki.hem niye vücuda zehir yada toksin alıyorsunuz ki.radyofrekans deneyin derim. önemli olan boşluğu doldurmak değil tembelleşmiş kolejeni hakerekete geçirmek.

arkadaşlar bugün gittiğim doktor endopeel yöntemini önerdi nedeni de dolgu sadece nazolabial çizgilerde boşluğu doldurmayı sağlıyor, bu gerçek anlamda lifting etkisi yapıyor ve yaşlanmayı 6 ay kadar önlüyotmuş.

ciddi ciddi düşünmeye başladım ama türkiyede yeni uygulanan bir yötemmiş. bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

bununla ilgili youtube da bir video buldum videonun sonunda aradaki farkı gösteriyor. müthiş bence

endopeel cervicofacial lifting - YouTube

bu arada fda onaylı bir uygulamaymış. benim çok hoşuma gitti çünkü doktor da illa sana şunu bunu yapalım diye satış yapmaya çalışmadı sadece bilgi verdi doktoru beğendim açıkçası. taha mehmetoğlu'na gittim

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bugün gittiğim doktor endopeel yöntemini önerdi nedeni de dolgu sadece nazolabial çizgilerde boşluğu doldurmayı sağlıyor, bu gerçek anlamda lifting etkisi yapıyor ve yaşlanmayı 6 ay kadar önlüyotmuş.

ciddi ciddi düşünmeye başladım ama türkiyede yeni uygulanan bir yötemmiş. bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

bununla ilgili youtube da bir video buldum videonun sonunda aradaki farkı gösteriyor. müthiş bence

bu arada fda onaylı bir uygulamaymış. benim çok hoşuma gitti çünkü doktor da illa sana şunu bunu yapalım diye satış yapmaya çalışmadı sadece bilgi verdi doktoru beğendim açıkçası. taha mehmetoğlu'na gittim

selam arkadaşlar bende yarın bu uygulama için doktorla görüşcem bu gün telden konuştuk benimde sorunum göz çevresinde doktora telde sordum göz çevresi için uygunmudur harika iş çıkartıyor dedi ve çok heycanlandım daha önce botox yaptırmıştım zaten çizgilerimin artmasıda botoxtan oldu gözün yan tarafını açarken alt kısmını resmen mübaala etmiyorum torbaya çevirdi bilğiniz kocaman bir boşet gibi büzüştürdü dahada botoxa töbe ettim bu yöntemi fazla bilen yok netten araştırdım arkadaşında dediği gibi yaşlanmayı durduruyormuş bu müthiş bişey velhasıl fazla uzatmayım yarın görüşmeden sonra size yazarım yarın yatırmıycam çünkü ilaç öncesi hazırlıkları var bir gün önceden açılıp hazırlanıyormuş tabi bizde sigara ve çay tüketimini bir süreliğinebırakmalıymışız

slm arkadaşlar takip eden vardır diye yazaayım dedim doktorla görüştüm fakat iki ay sonrasına attık çünkü sağ gözümün altında hafif ödem varmış onun geömesini bkliycez ama olumlu sonuçlar alacağımı söyledi yaptırdığımda sonuçları yazarım size

Selam yaptirdiniz mi endopeel, memnun kaldiniz mi, fiyat konusunda bilgi alabilir miyim, sevgiler

slm arkadaşlar takip eden vardır diye yazaayım dedim doktorla görüştüm fakat iki ay sonrasına attık çünkü sağ gözümün altında hafif ödem varmış onun geömesini bkliycez ama olumlu sonuçlar alacağımı söyledi yaptırdığımda sonuçları yazarım size

Yaptirdiniz mi endopeel?

yaptırmadım yaptırıp da memnun kalan veya kalmayan varsa yazabilir mi?? çok merak ediyoum hiçbiyerde bulamadım bilgi

yaptırmadım yaptırıp da memnun kalan veya kalmayan varsa yazabilir mi?? çok merak ediyoum hiçbiyerde bulamadım bilgi

ben bundan 2 ay önce endopeel yaptırdım.Doktorum bana endopeel, prp, botox önerdi.Önce tereddüt ettim yüzümün şekli değişir çok çabuk anlaşılır gibi düşüncelere kapıldım.Doktorum Nüket eroğlu sağ olsun içime su serpti yüzümün şeklinin değişmeyeceğini söyledi. Ve inanııııır mısıııınııız şuan çok memnunum iyi ki yaptırmışım diyorum. yüzüme dokunmaya bile kıyamıyorum. Botoxun etkisiyle artık kızamıyorum bile :KK76: çizgiler yok yüzümde. endopeel deseniz zaten yüzü yukarı kaldırıyor. prp de cildime ışıl ışıl bir görünüm verdi. Teşekkürler Nüket Eroğlu.. Gitmek isteyenlere duyurulur:21::21::21::21::21::21:

ben bundan 2 ay önce endopeel yaptırdım.Doktorum bana endopeel, prp, botox önerdi.Önce tereddüt ettim yüzümün şekli değişir çok çabuk anlaşılır gibi düşüncelere kapıldım.Doktorum Nüket eroğlu sağ olsun içime su serpti yüzümün şeklinin değişmeyeceğini söyledi. Ve inanııııır mısıııınııız şuan çok memnunum iyi ki yaptırmışım diyorum. yüzüme dokunmaya bile kıyamıyorum. Botoxun etkisiyle artık kızamıyorum bile :KK76: çizgiler yok yüzümde. endopeel deseniz zaten yüzü yukarı kaldırıyor. prp de cildime ışıl ışıl bir görünüm verdi. Teşekkürler Nüket Eroğlu.. Gitmek isteyenlere duyurulur:21::21::21::21::21::21:

reklam amaçlı oldugu cok acik boyle doktorlari direk engelliyorum..

Merhaba belki bu reklam olabilir bilemem ama ben 1,5 sene önce Merzifon devlet hastanesnde cildiye uzmanına yaptırdım normalde ekkisi 8 ay kadarmış ama şu zaman oldu beni üzgün yorgun gösteren o buldog gibi görünen çizgiler hala yok şimdi Çanakkale ye tayin oldum burda uygun bir fiyata yapabilecek iyi bir doktor arasiyindayim eğer doktorunuz bu konuda iyiyse beklemeniz hata derim o kadar müthiş bir işlem

Canakkalede Meltemce de yaptiranlar cok memnun. İstanbulda Dr.Mehtap Vatansever,Dr.Candemir Ceren, Dr.Gonul Atessacan, Dr.Nihat Güven, Lotus Estetik (Nisantasi),Dr.Guniz Eker Uluçay, Dr.Pinar E.Güzel,Dr.Orhan Cesur, (Arastirin ama hepsi birbirinden iyidir)

Back
X