Göz Çevresi Bakımı Göz altındaki yağ bezecikleri bir çare bilen buraya!

Merhaba ,
Göz çevresi çok hassas bir bölgedir yağ ve ter bezlerinden yoksundur.Bu yüzden çok çabuk kırışır.
Tahmin ettiğim gibi kapalı komedon dediğimiz bir olay ise geçmesi çok kolay.Bunun için güvendiğin bir güzellik merkezine gidebilir orada ki güzellik uzmanı onları çıkartır ve tavsiyelerde bulunur.Göz çevresine yüzümüze kullandığımız nemlendiricileri sürülmemesini tavsiye ediyorum.Göz çevresi bakım ürünlerinini yapısı göz cildinize uygun yapıdadır.Yiy günlerr..

benim göz çevremde bolca var o beyaz yağ bezelerinden, minik minik... :sinifsinif:
dün cilt bakımında gittim, uzman bunları tek tek iğneyle açtı çıkardı, gözümün bittiği yerde var bitane
kadın ne yaptıysa da çıkaramadı kaldı orda :sinifsinif:
hatta birkaç tanesi zamanında çıkarılmadığı için iyice deri altına gömülmüş, çıkmaz bunlar dedi.
bugün yüzüm kırmızı noktalarda dolu ama pürüzsüz oldu... düzenli gitsem böyle olmaz aslında, hep
benim tembelliğim... hiç uğraşma, git temiz bir güzellik merkezine, uzman hijyen şekilde çıkarsın...

benim göz altımda ve kaşlarımın altında sayısız minik beyaz yağ bezecikleri var
hiç bir şekilde gitmiyorlar sıkmaya çalışsam sıkılacak gibi değil hemde canım yanıyor
o kadar çoklar ki bir o kadar da minikler bi çaresi varsa bende kurtulmak istiyorum bunlardan :sinifsinif:

bence bu kadar çok şeyi göz altına uyguladığından olmuştur.orası hassastır.miktarı fazla tututuysan.her 2 göze ortalama bir inci tanesi kadar.bir inci tanesi kadar ürünü 2 göz için kullan.ya da tek bir göze çekirdek tanesi kadar kullan.sadece gözde değil bütün cildimizde cilt emeceğini emiyor sonrası dışta kalıyor.bu sorundan bir ara dr gittimçok küçük uçlu bir iğne yapacam göz altına dedi.korktum yaptırmadım.bencede en sağlıklısı dr git.

arkadaşlar o yağ bezelerinden kimse benim kadar çekmemiştir eminim senelerce vardı bende de. özellikle gözümün hemen altındaydı tam da hassas bölgede olunca sıkamıyordum çünkü aşırı ağrıyordu sıkınca. ama ben kesin çözümü buldum. önce fazla ağrıtmadan sıkıyorum bezeyi zaten ilk sıkmada kesinlikle çıkmıyor biraz sıkıp oynadıktan sonra bırakıyorum. ertesi gün o sıktığım yer hafif kızarmış oluyor çok hafif de yara gibi oluyor sonra tekrar sıktığımda içindeki hemen çıkıyor yani anlatmak istediğim aşama aşama sıkın gerekirse 2-3 gün hafif hafif sıkın mutlaka çıkıyor ben bu yolla tüm yağ bezelerimden kurtuldum.

Arkadaşlar bunları temizlettirsek tekrar cıkar mı?
Ve maliyeti ne kadar olur?
bilen varsa duacınız olurum bunlarla başım dertte:(
Casulet seninkiler nasıl oldu tekrar cıktı mı???

ceoc sende tekrar cıkıolar mı peki? cok soru sordum ama cok sıkıldım bınlardan yardımcı olursanız minnettar kalıcam

merhaba arkadaşlar aynı sorun bendede var.yukarıdaki arkadaş sakın öyle bişeyyapma ya öyle saçma şey olurmu?kapatıcı kullan daha iyi
neyse arkadaşlar benim bir gözümde 5-6 diğerindede 3-5mtane vardı.vichy termal göz altı roll-on kullanıyorum bir aya yakındır.inanırmısınız azaldı.hergün sürüp göz altıma masaj yapıyorum.masajdan mı roll-on dan mı anlamadım ama göz altlarım düzeldi.rengi bile açıldı.birde roll-on sürecem diye güzel temizliyorum belki bunun da yararı olmuştur.aklınızda bulunsun 20'li yaşlarda iseniz su bazlı ürünler tercih edin.aslında ben la roshe posey almaya gitmiştim.kısmet vichy oldu.
Ayrıca yağ bezeleri yüzünden çok olan yerlerde büzük gibi duruyordu göz altım.şimdi ayrılmış azalmış hatta olanlarda yook gibi duruyor.lorealin kapatıcısını kullanıyorum.inşallah yakında hiç kullanmam.çünkü daha sağlıklı görünüyor.

merhaba benimde göz altlarımda bir sürü yağ bezesi oluştu kısacık bir zaman içerisinde anlamadım bende bir gecede oldu sanki.seninde dediğn gibi büzük duruyor göz altları.zaten dedim ya 5-6 aydır göz altlarıma birşey oldu.kırıştı morardı bezeler çıktı çok şaşkınım.ne yapacağımı şaşırdım.bu vichy sadece yağ bezeleri içn mi yoksa genel göz altı kremi mi?yanıt verirsen çok sevinirim

ceoc sende tekrar cıkıolar mı peki? cok soru sordum ama cok sıkıldım bınlardan yardımcı olursanız minnettar kalıcam

canımm ben sıktıktan sonra kesinlikle yeniden çıkmıyorlar.kendi kendime tüm yağ bezelerimi anlattığım yöntemle sıktım ve tekrar çıkmadılar..:1rolleyes:

derma roller kesinlikle yok ediyor. yani iğne terapisi. illa güzellik salonlarında bir sürü para vermenize yada cilt bakım ürünlerine bir sürü para vermenize gerek yok. derma roller yağ bezelerini yok ediyor. kaz ayağı denen kırışıklarıda. demedi demeyin :3:

Nakkad
cnm bu dermarollerdan biraz bahseder misin yağ bezelerinde nasıl bi yararı oluyor? nasıl kullanılıyor? şimdiden tesekkürler herkese

arkadaşlar o yağ bezelerinden kimse benim kadar çekmemiştir eminim senelerce vardı bende de. özellikle gözümün hemen altındaydı tam da hassas bölgede olunca sıkamıyordum çünkü aşırı ağrıyordu sıkınca. ama ben kesin çözümü buldum. önce fazla ağrıtmadan sıkıyorum bezeyi zaten ilk sıkmada kesinlikle çıkmıyor biraz sıkıp oynadıktan sonra bırakıyorum. ertesi gün o sıktığım yer hafif kızarmış oluyor çok hafif de yara gibi oluyor sonra tekrar sıktığımda içindeki hemen çıkıyor yani anlatmak istediğim aşama aşama sıkın gerekirse 2-3 gün hafif hafif sıkın mutlaka çıkıyor ben bu yolla tüm yağ bezelerimden kurtuldum.

göz altların pörsür ama:S

Benim de göz altımda bir tane çıkmıştı ve epey büyümüştü bembeyaz. Ara ara sıkmaya çalıştım olmadı. Benim parlamayı giderici bir cilt toniğim var Diadermine'nin, onu bir ay boyunca 2 günde bir yağ bezesinin üstüne sertçe sürdüm. Ve gerçekten kuruttu, sertleştirdi. Sertleşince birkaç gün sıkmaya çalıştım hafiften yara gibi oldu; sonra da o kurumuş yağ topağı pırt diye çıkıverdi. Hiçbişey kalmadı mis gibi oldu.

bu yağ bezesi bende de yeni çıktı 3-4 tane.muhtemelen normal nemlendirici kremi de göz çevresine sürüp uyuduğum için. akıl işte bendeki krem sürmemektense nemlendiriyim demiştim. neyse,şimdi yeni bir göz çevresi bakım kremi aldım la roche posayden,artık olmayacak diye ümitliyim. var olanlar için de cilt bakımına gideceğim.

bir arkadaşımla beraber bir kez kendimize bir kıyak yapalım deyip cilt bakımına gitmiştik. arkadaşımın gözaltları resmen bu yağbezeleriyle doluydu. bayağı vardı, heralde 15-20 tane. ama biz yıllardır orda olduklarından çok alışmışız, kimseye bu bi problemmiş gibi gelmiyordu. sonra bakımı yapan kadın anlattı bunlardan kurtulmak lazım dedi, bir şeyler sürdü filan, biraz masajlar vs. sonra da hepsini bir teknikle sıktı. sonra kızın cildi pırıl pırıl oldu,ne beze ne bişey. o zaman bende bu problem yoktu, şimdi benim de bezelrim var:(( ve gitmem lazım.. ve da bi dahaki sefer beze olmasın diye dikkat edicem..

yani kendi kendinize iğneyle deşmeyin, gözaltı hassas bi yer, belki beze çıkar ama başka bi zarar verebilirsiniz.

Bi hemşire arkadaşım zamanında insülin enjektörü iğnesiyle tek tek özenle bezene ve çok dikkatli temizlevermişti=))
Tertemiz olmuştu yüzüm,1 2 gün çil gibi kaldı ama sonrasında beyaz torbalar tamamen gitmişti.Tabiki bir kaç gün tendürdüyot sürdüm mikrop falan almasın diye;)

yüzümüze gözümüze sürüyoruz el kremlerini, kapatıcıları gözaltı aydınlatıcılarını sonra vücut geri kusuyo işte tepki veriyo :95: bende de kullandığım yağlı gözaltı kapatıcısı yüzünden çıktı 3-5 tane :59: ama gözün etrafına da yok iğneyle dikkatlice del yok sık çıkmazsa biraz daha oyna olmaz ki! hassas bölgeler ya arkadaşlar kendi kendinize yapılcak iş değil bence bu..

bi arkadaşımın kaşının üstü altı da dahil yüzünün sol kısmı neredeyse tamamen kaplandı bunlarla, ve cildiyeci bunun ilacı yok dedi kıza :95: ben de tırstım bıraktım fondoten kapatıcı ne varsa :9:

var mı iğneyle delme sıkma mıncıklama dışında bi ilaç tedavisi bilen duyan???

minicik minicik bende de var ama çaresi nedir bilmiyorum kolestrolle alakalı sanırım ben çok yağlı yiyorum....:44:

Back
X