• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göz çapkını erkekler

• Konu Sahibi Konu Sahibi potansiyel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

potansiyel

Ziyaretçi
göz çapkını bir erkekle beraber olmak kendime yapabileceğim en büyük saygısızlık gibi geliyor ve bu durumlarda kendimi çok aşağılanmış hissediyorum.bakmayan erkek yok diyeceksiniz evet ama bunun da bir sınırı var ve eğer yanınızdayken sürekli farkettiğiniz birşeyse bu cidden rahatsız edici oluyor??

bencede rahatsız edici ynımdaki erkek sürekli kız süzerse hoş değil tabi:)

bakmayan erkekte vadır illa. :) hem bu konuda kızlarında erkeklerden aşağı kalır yanları yok. :)

bence acık acık konus benımkide öyleydi..ama konusunca yapmıyo..yani en azından yanımdayken yapmıyo...olmadı sende bak artık..cunku bende bakıyorum göz ucuylaa...bakalım o ne diyicek..aynı saygısızlıgı ona yap hoşuna gidemi gitmezzz..o zaman anlar iştee

biz beraber bakıoruz :dance: geçen gün anıttepede bi kız vardı elinde köpeği benimki aa köpeğüe bak derken bide ne görelim kız iç çamaşırsız badi giymiş herşeyi belli gelde bakma ben bile baktım..fisfisfis

hiç sevmem öyle erkekleri allahta uzak tutsun..

ne çapkını olursa olsun çapkın erkek çok itici ve terkedilmeli bence

igrenc erkekler yerimseniben

göz çapkınlıgı ıle başlar herşey, adamın gözu durmuyor öncelıkle, kız yuz verınce başka yerı durur mı sence!!!! bakışmak, ben senı begenıyorum, gözumu senden alamıyorum demektir. karşıdakinin de bakması bende senı begendım demektır. akıllı olun kızlar, böyle aç,doymamış erkekler için kendınızı heder edıp uzmeyın.

erkekler aynıdır.göz çapkınlığı sadece bizim şahit olduğumuz şeyler sevgiliniz yada kocanız internette neler yapmış hiç yakalamadınızmı? biraz araştırın ve yakalayın derim.kızlar üzüleceksiniz ama eminim sizinkide yapmıştır :((( iş yerinde ben gözümle 60 küsür yaşındaki adamın internette neler yapabileceğini gördüm tesadüfen.sizi kızdırmak değil niyetim kızlar.sadece bizi salak yerine koymasın artık bu iğrenç erkekler!!!
Adem havvayı aldatmamışsa alternatifi olmadığından.

bakmak var bakmak var şimdi :1closedeyes:
adam yoldaa cafede yemekte eglencede etrafına bakınırken illaki gözüne takılan olur ama bu anormal bişey degil bizlerde birsürü adam görüyoruz gün boyunca.. ama sırf bi kıza bakayım bi kızı süzeyim diyede gözleri dısardaysa o zaman cok gıcık bir durum:kızgın:.. bırak sevgiliyi arkadasım bille o adamın yanında durmam.. kız kesecekse süzecekse baska yerde yapsın..
hem karsıdaki içinde cok rahatsız edici düşünsene adam yanında kız arkadası yada kız arkadasları var tutmus gözleri fal taşı gibi acık başkalarını kesiyo gözlerini onlara dikmiş.. ne düşünürler acaba..şakkıdı

Hiç sevmediğim bir şeydir.. Yol veririm gider.

kalabalık bir yerden geçerken kızlar falan da varsa, ben direk aşkıma bakıyorum bakıyo mu diye.bazen de denemek için ;''gördün mü aşkım ya kızın heryeri açıktaydı nerdeysee .yuh artık'' falan diyorum.yoo aşkım ben bişey görmedim diyooo çagggaaaaallll:mymeka: .eğri oturalım doğru konuşalım .biz de dayanamayıp bakıyoruz .onlar açmasın bizler de bakmayalım demi yaniiiiCADIARZU

biz bile bakiyoruz onlarda mutlaka bakiyordur..bakiyorum diyecek halleri yok..şakkıdı

sanırım bütün erkekler bu göz çapkınlığından vaz geçemiyor:oklava: halbuki bir kadın için ne kadar dayanılmaz bi durum! ben bir ortamda yanında bir bayan varken bana bakışını fark ettiğim erkeğin yanındaki bayan için , yazık kadına hiç saygısı yok diye aklımdan geçirmiyor değilim hani:1closedeyes:ama sebebini hiç çözemediğim bu yanımdayken başkasına bakma ve hatta bazen kesişme boyutuna kadar varan bu durumu yaşıyorum :delphin: erkekler saygısızlıkta ısrar ediyorsa onlara ayna tutmanın zamanı gelmiş demektir.geçen akşam yürüyüşe çıktık , bize doğru yürüyen bir gençle tesadüfen gözgöze geldik , eşimde o anda beni kesmiş olmalıkikaydirigubbakcemile3hemen' çocuğun içine düştün' demezmi bende cevap hazır tabii 'ee naparsın şekerim körle yatan şaşı kalkar' dedim:jeyyar: ee o bakıyo diye içim içimi yiyceğine inadına ben onun yanında bakarım birazda o yesin bi taraflarınıkötükedihüso

böyle bir erkeğe verilebilecek en büyük ders: sende onun yanında başka erkeklere bakacaksın. o bunu farkedecek. doğal olarak tepki verince:" ne hissettin hayatım? bende işte öyle hissediyorum sen bakınca " deyip arkanı dönüp saçlarını savurup endamlı bir şekilde yürüyüp gideceksin.sositososito

eşekliğini anlayıp bir daha yapmaz sanırımkötükedihüso

cok kotu bı durum bu.goz capkını degıl ısterse yalı capkını olsun.capkınlıgı sınıflandırmaya ne hacet.capkın capkındır ve boyle erkeklerle ugrasmak cok zor.o yuzden mı hıc bulastırmayacaksın kendıne en ıyısı ohhhh.agrısız basa dert almaktan baska bısey degıldır bu tarz erkekler...

gözlerini oyarım benden başkası ona haramÇok üzgünüm çoook

Back
X