• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

goz capkini erkekler

Tkale bu problem hicde herkesde var denilemez.
Kendisini bilmeyen, Allah korkusu olmayan, igrenc erkekler bunu yapar sadece.
En nefret ettigim erkek tipi, insani röntgenleyen bakislari var. Inanin o an o erkegin kafasindan asagi kusmak gelir icimden.
Igrenc yaratiklar.
Sanada acidim arkadasim, böyle haysiyetsiz bir erkegin karisi oldugun icin.
Normalinde, kimse kimseye bakmaz.
Bir erkek onuruyla, serefiyle yasar, ama malesef her erkek bir degil.
Tavsiyem oracikta rezil etmen, hatta annesine falan anlat bakalim o sana ne tevsyiede bulunacak. kendisini Igrenc ve komik duruma düsürmemesini söyle.
Böyle bir erkege saygimda kalmazdi benim.

Konuya giris sekline hayran kaldim gercekten anladinmi merak ediyorum.
Her erkek her kadin karsi cinsten olan birine bakar biz burda okuzun trene baktigi gibi bakanlardan bahsetmiyoruz.
Uslubunuzu hic begenmedim ayrica hayatta kimseye acima acincak
hale dusersin:34:

En nefret ettigim erkek tipi, insani röntgenleyen bakislari var. Inanin o an o erkegin kafasindan asagi kusmak gelir icimden.
Igrenc yaratiklar.
Tavsiyem oracikta rezil etmen, hatta annesine falan anlat bakalim o sana ne tevsyiede bulunacak. kendisini Igrenc ve komik duruma düsürmemesini söyle.

Birde sizin gibi tipler var dimi
Ya benim eşim mükemmel , benden başkasını gözü görmez
Ayyy onun için ben dünyayım oda benim etrafımda dönüyor
He he sen kendini kandırmaya devam et , hayal dünyasında uyandıktan sonra çok pis düşeceksin haberin ola
Birde allah korusu olan yapmaz demiş , şakamısın sen ya ?

Neyse ben bu erkek tiplerine sinir oluyorum
Çirkinede bakarlar güzelde
Benimde eski sevgilim böyleydi
Ama o baktıkça benim midem bulanırdı
Beni öpmesini elimi tutmasını bile istemezdim
Öyle kimsenin poposuna filan bakarken yakalamadım ama saçı sarı olan her bayana bakardı
Sonra sonra bende ona benzemeye başladım o yanımdayken bende başka erkeklere bakardım hatta konuşmalarını bile dinlemezdim
Ama adam baktığımı gördüğü halde umursamazdı rahat adamdı , böylesini adam edemezdim ben
Neyse ya bütün erkekler aynı
Geçen erkek arkadaşımla yürüyoruz ( normal arkadaşım) yanında eşiyle eleele tutumuş bir adam var , nasıl gözlerini dikmiş bacaklarıma bakıyor !
Yuhh ya hayvan herif diye çantayı kafasına geçiresim vardı .
Ben kadına acımadım erkeğe acıdım halbuki , pislik biri olmasından

ben öyle çok farketmedim baktığını ama bi kere bile farketmem yetti, bende erkeklere bakıyorum, bişi demiyo, demediğine göre kendiside öylesine bakıyo heralde diyorum

gözü kör olmayasıcee :52: Allah herkesi ıslah etsin herkesin bi sorunu var herkes de bi dert

Bilimsel bir araştırmaya göre; erkeklere en cazip gelen kadınlar, başka bir kadının kıskandığı kadınlarmış..

Yani, eşi ya da sevgilisi bu kadına baktın diyorsa, ya da o kadını kıskandığını hissediyorsa, erkekte hemen radarlar o kadına yöneliyormuş.. Fıtrat işte.

Birde bana şu erkek baktı bu erkek baktı diyen bayan tipleri var, bunlara kızıyorum..
Eğer bakmazsan baktıklarını görmezsin, bunuda eklemek istiyorum.

ya ben de sinir olurum sevgilim baksa. ama mesela disarda gezerken felan cok da sallamam. bazen oyle kizlar geciyo ki ben bile bakiyorum. ama bu bakip gecme olayidir. onune bakarak yuruyemez ki insan. ama senin olayin baska canim. eger benim arkadaslarimin bi tarafina baksaydi, baya hirpalardim :41:

Maalesef ben de aynı dertten muzdaribim. Kendi çapımda taktik geliştirdim.
Canım kocacımın gözü kaydığında ben de başlıyorum, kıza bak nasıl giyinmiş, ayy iğrenç donu belli oluyor felan...
şimdi o, bana dökülüyor. Zannediyor ki ben kızmıyorum. Ben de inadına erkekler için aynısı yapıyorum.
Tabiki de uyuz oluyor ama birşey diyeyemiyor. hhaahahah yaşasın kötülük :47:

Hayatefla aynen canim bizim gibilerde var :) Allaha sükürler olsun.
Iyiki var iste, baksana simdi sanada acidim, canim ya görmedin degilmi hayatinda görmek istedigin ilgiyi.
Kendini bilen bir erkek esi veya sevgilisi yanindayken baska bir kadina veya kiza bakmaz. Aynisi bir kadinin veya kizinda yapmamasi lazim.
Cünkü bu ona gösterdigin degerle alakali.
Bu arada benim esim mükemmel diye yazimi ispatlarmisin bu konuyla alakali sevgili Hayateflacigim????
Saka degil, gercegim ben. Allah korkusu olan, haysiyeti olan bir erkek esi veya sevgilisi yanindayken baskasina bakmaz.

olivia bir gün olacak acıdığın insanlar sana acıyacak
Hayal dünyada yaşamaya devam et sen
Birde allah korkusu olan diyor hala ya
Gülüyimmi ağlıyımmı bilemedim

Etrafta yakışıklı erkek mi yok? O baktıkça sende bak hatta gerekirse gözlerini süzerek gülümseyerek en kadınsı bakışlarla bak. Midemi bulandırıyor erkekler artık...

Etrafta yakışıklı erkek mi yok? O baktıkça sende bak hatta gerekirse gözlerini süzerek gülümseyerek en kadınsı bakışlarla bak. Midemi bulandırıyor erkekler artık...

Bazen insan farkında olmadan falan bakiyor, hakikaten bazen çok güzel kızlar oluyor onlara ben bile bakiyorum, ama erkek arkadaşım farkında olmadan bile baksa sinir oluyorum bakmasın banane:D, böyle hayırdır çok süzdün falan desem kendimi kıskanç kompleksli gibi hissediyo insan, bi kere demiştim o da öyle yok farkında değilim falan demişti.Normalde çok etrafa bakınıp yürüyen birisi değilim,Aynen dediğin gibi ben de o sıralar etrafıma bakınmaya başladım, gibi bir kaç yakışıklı erkekle göz göze geldiğimi falan görünce çıldırdı sevgilim hoho güzel bi his oluyo :D

Geçen yaz bi' gün sevgilimle yürürken çok güzel bir kız geçti. Giyimi kuşamı da çok güzeldi Allah için, sevgilim de dönüp baktı. Süzme şeklinde değil ama gözü takıldı. Koluna geçirdim tırnaklarımı "napıyosun canım sen, beynini yerinden çıkartırım senin :52:" dedim. Üzerine "yok sadece gözüm takıldı" falan dedi ama suçlu olduğunu bildiğini hafif kekeler, anladım bende. Dedim görürsün sen. Karşıdan bi' çocuk geliyordu böyle kaslı falan. Koştum yanına, sevgilim gelene kadar nefes nefese durumu özetledim. Sağolsun yardım etti bana tanışmış gibi yaptık. İşin kötü tarafı meğerse o çocuk sevgilimin zaten tanıdığı biriymiş. :52: Sevgilim yanıma gelince "aa mehmet naber ya?" dediğinde dumur olmuştum. Şimdi Mehmet sevgilimle konuştuğu zaman konu aşk hayatına gelirse "çatlak sevgilin ne manyaklıklar yapıyo yine?" diye soruyor :33:

Sende bunu yapabilirsin, o senin arkadaşına bakıyorsa sende onun arkadaşına bak. Anlasın ne hissettiğini. :51:

Igrenc yaratiklar.
allah korkusu olan olmayan her erkek guzel bkimli bir kadina bakar. Inla kötü gozle bakmasi gerekmes.Biz bile bakiyoruz, bir kadina/erkege.
bukadar guvenle insallah esekten dusmuse donmezsin:)

farklı ülkelerden kadınlara sormuşlar eşin seni aldatsa ne yaparsın diye;

ingiliz;bende ona aynısını yaparım.

fransız;anında boşarım.

italyan;öldürmekten beter ederim.

türk ne demiş biliyo musunuz?Benim kocam yapmaz :D

ayol ben bakmayan erkek görmedim yaaaa;)bizimkini kac defa yakaladım söyledim söyledim yok olmuyo artık ben gösteriyorum kıza bak ya nasıl da bacakları var falan diye şimdi ben gösterdiğim için pek dikkatini çekmiyo sanırım ki eskisi kadar yakalamıyorum bakışlarını ;)))

eşimi bende bakarken yakaladım. kızdım bağırdım, tvde dahi bakmasına dayanamıyordum kii şu ünlü reklam çıkana kadar. eğer bakarsan çikolatacı erkeklerin olduğu reklamı indirip inadına seyrederim diyorum. sıkıyorsa baksın bende bakarım :1::1:

Benim ki akşama kadar sokak sokak dolaşıyor işi gereği.
Özellikle yaz mevsiminde içim içimi yiyor bazen.
Kim bilir ne kadınlar gördü.Kim bilir nerelerine baktı diye düşünmeden edemiyorum.

Benim yanımda hiiç bakmaz.Ama tek olsa büyük ihtimalle bakar.

bilgisayar açıldığında msn nin bugün sayfası çıkyor.Blgisayar açılınca.
Benim ki bilgisayarı açmış.İçine düşcek gibi ekrana baakıyor.Hiç bişey söylemedim.
Bilgisayarı tekrar açtığımda bir de ne göreyim.
İlk sayfada bir resim.
Hadise den müthiş frikik yazıyor.Altında Hadisenin resmi.Poposu gözüktü gözükecek.
MEĞER hADİSENİN POPOSUNu çözmeye çalışıyormuş.
Gerçekten sinir bozucu, gurur kırıcı bir durum:))

adamlara da suç atmayalım şimdi acayip açık giyinen hatunlar var aslında onlara kızmak lazım ;D süper minili kıza bende bakıyorum benimkinden güzel mi diye :) tabi erkekler başka düşünüyo ama neyse

Back
X