• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

goz capkini erkekler

Valla benim başıma bir kere geldi bir daha gelemedi.
Biz yolda çok takılırız insanlara ben bakarım dürterim baksana şunaa diye abartı bişey görsem.
Nişanlımla ilk sevgili olduğumuz dönemde kıyafet konusu konuşmuştuk,
Ben çok açık giymem rahat giyinmeyi severim daha çok,
nişanlımda kıyafetlerime karışmaz.
Bak dedim eğer herhangi bir kadına açık giyinmiş bir kadın baktığını görürsem bir daha bakamazsın dedim.
Tabi ne dediğimi tam anlamadı.
Bir gece dışarıda yanımızdan bir kadın geçti hatun bir etek giymiş neredeyse giymemiş ben bile baktım yani,
Nişanlım gördü baktı kafasını çevirdi.
Neden baktın dedim gözüm takıldı dedi.Peki dedim.
Ertesi gün yanına süper mini bir etekle gittim.
Bütün gün hem delirdi hem ağzını açıp tek kelime söyleyemedi.
O günden sonra başı önde yürüyor
:23:

Eeee peki o süper miniyi giyecek fiziği olmayanlar ne yapsın?

:51:

her erkek bakıyor bunu inkar edemeyi..haa bazısı 3 saniye bakar,öbürür öküzü trene bakar gibi..ama bakarlar yani
benim eşimde bakar..ama bakılmayacak gibi değil bazı kadınlar..

Etrafıyla çok ilgili insanlara şaşırıyorum, kadın erkek fark etmez.. Yürürken sadece gideceği yolla ilgilenmeli insan.

Gözü bir bayana çarpan bir erkekte sorun olmamalı.
Gözlerimiz partnerimizin üzerinde olursa elbetteki böyle durumlarla karşılaşılır ister istemez.

Bayan ve erkekte önemli olan bir insanın gözüne çarpması değil, dönüp tekrar bakmasıdır sorun olan. Ayırt etmek lazım.

Böyle bir durumda o kişinin zaten yanındakine saygısı yoktur.

Öyle bir giyiniyorlarki ben kadın halimle bakakalıyorum..Bazı kadınlar da zorla kendilerine baktırıyolar hoşlarına gidiyor heralde egoları okşanıyor..Zayıf karakterli çoğu da kendini bu şekilde ıspatlıyor.Erkeklere gelince onlar zaten hepsi aynı baktın desen sen suçlu olursun hep inkar hep inkar..İçlerinden ne geçiriyolar Allah bilir..

benimde çok hassas olduğum bir konudur bu bakma mevzuu. Nişanlımında baktığını farketsem hemen sorun çıkar, yüzüm düşer,kavga başlar. O da sıradan bakıp geçiyorum normal bir erkeğe bakar gibi görüyorum 2-3 saniyede çekiyorum başımı. Sen kıskançlığından büyütüyorsun diyor. Hatta bazen o benden önce görmüş oluyo öyle açık seçik yada güzel bi hatun birazdan yanımızdan geçiçek bakmıyorum gerilme tamam mı diye dalga geçmeye bile başladı. Vallahi imreniyorum sorun etmeyenleri. Çok güveniyorum ona ama tutamıyorum kendimi. Bazen diyorum acaba kendimemi güvenim yok. Öffff Bilemiyorumm

benimde çok hassas olduğum bir konudur bu bakma mevzuu. Nişanlımında baktığını farketsem hemen sorun çıkar, yüzüm düşer,kavga başlar. O da sıradan bakıp geçiyorum normal bir erkeğe bakar gibi görüyorum 2-3 saniyede çekiyorum başımı. Sen kıskançlığından büyütüyorsun diyor. Hatta bazen o benden önce görmüş oluyo öyle açık seçik yada güzel bi hatun birazdan yanımızdan geçiçek bakmıyorum gerilme tamam mı diye dalga geçmeye bile başladı. Vallahi imreniyorum sorun etmeyenleri. Çok güveniyorum ona ama tutamıyorum kendimi. Bazen diyorum acaba kendimemi güvenim yok. Öffff Bilemiyorumm

Bu izleniminizi bir an önce yok etmeniz lazım..

Etrafıyla çok ilgili insanlara şaşırıyorum, kadın erkek fark etmez.. Yürürken sadece gideceği yolla ilgilenmeli insan.

Gözü bir bayana çarpan bir erkekte sorun olmamalı.
Gözlerimiz partnerimizin üzerinde olursa elbetteki böyle durumlarla karşılaşılır ister istemez.

Bayan ve erkekte önemli olan bir insanın gözüne çarpması değil, dönüp tekrar bakmasıdır sorun olan. Ayırt etmek lazım.

Böyle bir durumda o kişinin zaten yanındakine saygısı yoktur.

çook doğru söylüyosunn olay soğuduğunda bende saçmaladığımı birkasç saniyelik görmeden kaynaklı sıradan bir bakış olduğunu boş yere tartışma çıkardığımı söyleyerek kendimi yatıştırıyorum. Ama olay anında asfalyalar atıyo işte :(

Bu izleniminizi bir an önce yok etmeniz lazım..

Evet , huzur kaçırıyorum ve kendimi küçük düşürüyorum. Sürekli kendimle konuşuyorum zatn kurtulmak için. Yaptığımın mantıksız olduğunun farkındayım. Hatta bazen olmadık yere suçluyorum sonra ispat ediyo durumu ve mor oluyorum tabi. Neyse bu aralar daha iyiym kendi kendime konuşmalrım işe yaradı sanırım :(

Öyle bir giyiniyorlarki ben kadın halimle bakakalıyorum..Bazı kadınlar da zorla kendilerine baktırıyolar hoşlarına gidiyor heralde egoları okşanıyor..Zayıf karakterli çoğu da kendini bu şekilde ıspatlıyor.Erkeklere gelince onlar zaten hepsi aynı baktın desen sen suçlu olursun hep inkar hep inkar..İçlerinden ne geçiriyolar Allah bilir..

Kadın halimizle bakmamız ile o erkeğin bakması arasında dağlar kadar fark var. Bir erkeğin bakışına maruz kalmak çok sinir bozucu bir durum.

Eğer adapsız, kendini yetiştirmemiş bir erkekse zaten kafası yaylı gibi oraya buraya savurur, o kadının ne giydiği çok önemli değildir.
Bazen bakılmayacak gibi giyinsende o yine bakar.
..

Hepimizin evinde t.v, belkide bilgisayar var. Her yerde bakımlı, iyi giyimli, bikinili ya da isterse çıplak göreceği videolar, diziler v.s var. Kimi nasıl engelleyebilirsin ki.

Söylemek, yok göz oymak ne işe yarar ki.Varsa içinde o insanın engelleyemezsin.
Rahatsız edici bir boyuttaysa öyle insanları yanımızda taşımamamız lazım.

Bayanlardanda böyle rahatsız edici bakanlar var. Kadını erkeği yok bu durumun.

Her erkek bakar sözünüde Allah aşkına artık bir tarafa bırakın..
Bu onların yaptığına bir kılıf uydurmaya yardımcı bir cümledir..BARİ bu nesilde tükensin bu cümleler.

''ERKEKTİR'' ile başlayan cümlelerden sıkıldım artık..
Her kendini bilmez, kendini yetiştirmemiş cahil erkek yapar cümlelerine alıştırın dilinizi.

şöyle deriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn bir ahhhhhhhhhhhhh çekeyimmmmmm

ben bakmayan bir erkek olduğuna asla inanmıyorumm

kendimiçok kandırdım ama sonunda kabullendim

haaa kabullendiğimi belli etmedim ama 2-3 saniyelik bakışları görmezden geldim

ne zaman sorun etsem ben kıskanç kavga çıkarmayı seven anlaşılmaz bir kadın oluyormuşummm.

bu haksızlıktan nefret ediyorumm:20:

Ahh işte başbelası bir konu :1:
Erkek arkadaşımla yürürken yanımızdan dikkat çekici bir kız geçtiğinde ona bakarım.. Benim baktığımı görünce hemen ne oldu diye sorar ? Üstüne basa basa yok bir şey derim :1: Sinir olur yine üsteler ne oldu diye.. Yok birşey diyorum işte derim.. Önüme bakıyorum ben kıza değil der hemen. :47: Kafasını çevirip baktığını görmedim hiç.. Yokluğumda muhtemelen bakıyordur..

[/B][/QUOTE]Hepimizin evinde t.v, belkide bilgisayar var. Her yerde bakımlı, iyi giyimli, bikinili ya da isterse çıplak göreceği videolar, diziler v.s var. Kimi nasıl engelleyebilirsin ki.

Söylemek, yok göz oymak ne işe yarar ki.Varsa içinde o insanın engelleyemezsin.
Rahatsız edici bir boyuttaysa öyle insanları yanımızda taşımamamız lazım.

Bayanlardanda böyle rahatsız edici bakanlar var. Kadını erkeği yok bu durumun.

Her erkek bakar sözünüde Allah aşkına artık bir tarafa bırakın..
Bu onların yaptığına bir kılıf uydurmaya yardımcı bir cümledir..BARİ bu nesilde tükensin bu cümleler.

''ERKEKTİR'' ile başlayan cümlelerden sıkıldım artık..
Her kendini bilmez, kendini yetiştirmemiş cahil erkek yapar cümlelerine alıştırın dilinizi.
[/QUOTE]

Eğer sizin değiminizle kendini yetiştirmiş cahil olmayan erkek görürseniz bize de söyleyin olur mu..En azından fikrimiz değişir.Ben görmedim görenler buyursun konuşsun bari..

Son düzenleme:
benim de sevgilim öyle daha şimdiden ben de her zaman güzel bi şekilde çıkmaya başladım ona inat her gün farklı daha güzel gidiyorum yanına ve artık onda kıskançlık arttı bazen sokakta ondan biraz önde yürüyorum karşıdan gelenin baktığını görünce yanıma geliyor hemen bu biraz faydalı oluyorr oohhh canıma değsin:1:

Bırakın şu saçmalıkları da "her erkek yapar, hepsi bakar, bakmayan yoktur demek yerine "benimkinin bana saygısı yok yanımda bakıyor bende kabulleniyorum" deyin inanın daha iyi görüneceksiniz buradan.

Bırakın şu saçmalıkları da "her erkek yapar, hepsi bakar, bakmayan yoktur demek yerine "benimkinin bana saygısı yok yanımda bakıyor bende kabulleniyorum" deyin inanın daha iyi görüneceksiniz buradan.

Şunu iyi bilmelisin ki bunu yapan erkeklerin ilk başta kendisine saygısı yoktur..Yanındaki kadın kendi öz saygınlığından hiç birşey kaybetmez..Konu kabullenip kabullenmemek değil zaten.

benim de sevgilim öyle daha şimdiden ben de her zaman güzel bi şekilde çıkmaya başladım ona inat her gün farklı daha güzel gidiyorum yanına ve artık onda kıskançlık arttı bazen sokakta ondan biraz önde yürüyorum karşıdan gelenin baktığını görünce yanıma geliyor hemen bu biraz faydalı oluyorr oohhh canıma değsin:1:

sen yaşlanınca ne olacak bunu merak ettım ben eskısı gıbı maalesef guzel olamayacağız o zaman ne yapacak bu adamlar:44:

Her şey erkeğe hak bu ülkede zaten. Erkek baktığında kadın açık giyinmiştir demeyi ne zaman bir kenara bırabilirsek işte o zaman erkekler bu yaptıklarının yanlış olduğunu anlayabilirler.

Erkeklerin genelinde var bu gerçekten.. Bu da gericilik falan değil sadece bir tespittir... Maalesef bizim toplumumuz böyle erkeklerımız böyle yetıstırılıyor yap oglum bak oglum! Misal bir cafeye gidin oturun etrafınıza şöyle bir bakın süzün ortamda 10 erkek varsa en az 6-7 si mutlaka bakar, yolda yürürsünüz bakarlar.. Ama suç onlarda değil yetiştiriliş biçiminden kaynaklanıyor.. Geçen hafta başıma geldı bu olay cocuk sevgılısne sarılmıs yuruyen merdıvende cıkıyorlar, bizde kuzenimle inen kısımdayız. bu cocuk kuzenıme oyle bır baktı ki ve bir şeyler mırıldandı (Kuzenımın uzerınde sıradan bı t shırt ve kot vardı ama yüzü hakıkaten guzeldır) Ben yuh! dedım ya sevgılinden utan bari (yuh u kesin duymustur) dışarıdan görünüşü de iğrenç yani bu durumun...

sen yaşlanınca ne olacak bunu merak ettım ben eskısı gıbı maalesef guzel olamayacağız o zaman ne yapacak bu adamlar:44:

ben yaşlandığımda o da yaşlanacak :40::40: valla ilk zamanlar neredeyse her gün bu konu yüzünden kavga ederdik artık ben takmıyorum onun istediği tarz giyim kesinlikle açık bi yer olmayacak ben de istedğinin dışına çıkıyorum artık o hale geldi ki sokakta o bana bakıyor yanımdan ayrılmıyor gerçi şu an bambaşka sorunlar var okul tatil olunca görüşmez olduk beni 2 gündür aramıyor en son yüzüne kapattım ne o aradı ne ben napcam bilmıom düşünmemeye çalısıp tatilimi bozmak istemiyorum

Back
X