• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

goz capkini erkekler

Geçen yaz bi' gün sevgilimle yürürken çok güzel bir kız geçti. Giyimi kuşamı da çok güzeldi Allah için, sevgilim de dönüp baktı. Süzme şeklinde değil ama gözü takıldı. Koluna geçirdim tırnaklarımı "napıyosun canım sen, beynini yerinden çıkartırım senin :52:" dedim. Üzerine "yok sadece gözüm takıldı" falan dedi ama suçlu olduğunu bildiğini hafif kekeler, anladım bende. Dedim görürsün sen. Karşıdan bi' çocuk geliyordu böyle kaslı falan. Koştum yanına, sevgilim gelene kadar nefes nefese durumu özetledim. Sağolsun yardım etti bana tanışmış gibi yaptık. İşin kötü tarafı meğerse o çocuk sevgilimin zaten tanıdığı biriymiş. :52: Sevgilim yanıma gelince "aa mehmet naber ya?" dediğinde dumur olmuştum. Şimdi Mehmet sevgilimle konuştuğu zaman konu aşk hayatına gelirse "çatlak sevgilin ne manyaklıklar yapıyo yine?" diye soruyor :33:

Sende bunu yapabilirsin, o senin arkadaşına bakıyorsa sende onun arkadaşına bak. Anlasın ne hissettiğini. :51:

sanırım dalga geçiyorsun yok dalga değilse sanırım hayal dünyasında yaşıyorsun

evliyiz eşim birine baktı diye bende gözüme birini kestircem sonra koşup durumu anlatıcam eşim bizi samimi görecek

olduuuuuuuuuuuuuuuuuuu gerçekten komiksin ya

ya orda cinayet çıkar yada direk ayrılık

bizim erkekler kıskanıp ders alamaz öyle pembe rüya değil bu işler

şöyle bir bakarsa sorun değil

5 snden fazla bakarsa cezai işlemleri başlatırım

bu arada yalan yok bende bakıyorum

Allah var şimdi bakılmayacak gibi değil bazı erkekler :56:

ben masumum yani :ssz:

Son düzenleme:
bakıyorlar yaa bunu engellemek mümkün değil. tbi dik dik değil ama dikkat çekiçi kıza bir kere bakabiliyorlar. walla bazen ben bile bakıyorum yaa

bugun eşimle konusuyoruz anlatıyor kursta sohbet ortamında bır arkadsı söle sölemiş
20 tane huri gibi karım olsun yanımda 21. arar gözlerım demiş . eşim de dıyokı tamam erkekler bakar ederde okadar da degıl. bide eşim erkeklerın hepsı yapar nefsımız zöle yaratılmış haa aradakı fark kimi dozunda yapar kimi ailesini ve kendını rezil rüsva eder. valla ben katılıyorum yapmayan erkek yoktur. her erkek yapar .

konu sahıbı arkadsım eşinle mutlumusun -sana sıddet uygularmı- senın degerını kıymetını bılırmı-severmı-iyibir bababmı-evıne baglımı-cınsel hayatınız duzenlı aşk dolumu-sen sevıyormusun -baskı yaparmı sana - sevildğini hıssedermısın -sana özel zamnlar yaratırmı .... bu sorular uzar gıder eger cevapların senın lehıne ise yanı eşinin her seyı mukemmelse bırak baksın takma kafana hayatını yaşa.

yok olumsuzsa cevapların yanında bır dk durma:112:

Bi karımdakı kalçaya bi de şundaki tepsiye bak diyodur canım olumlu düşün,bende de oyle bı hıyar var benım sevgılımde bakıyo ama erkek kız ayırım etmıyo herkese bakıyo napsam kı ya:25:

hepsi bakıyo sanırım...
bende eşimi yakalıyorum arada...
yok işte ben farklı bi niyetli bakmadımda...
yok ne alakası varda...
ben tv de maç izlerken ronaldo ya baktım diye triplere giren adam..
canlı kanlı hatunu kesiyo...
ayyy bu adam beni katil edecek...
dul kalacam genç yaşımda...:47:

bende bakarım ortalıkta guzel kız varda yakısıklı erkek hicmi yok erkek yapar kadın olmazzzzzz yok oyle birsey valla:27: insanların gozune perde cekemeyiz ama bakmadan bakmaya fark vardır okuz trene bakar gibi bakarsa onun karsılıgını benimde baska bir erkege bakmamla alır

ayyy hele arkadaslara akrabalara vs bakması cok ıgrenc gercekten,insanı yerın dıbıne sokar arkadasın farketse offf erkeklerden nefret edıyorum

nişanlım bana çok güler bu açıdan çünkü ben direkt kilitleniyorum,kadın mini giymişse bacaklarına,kalçalarına,göğüs dekoltesi varsa göğüslerine,yürürken aynı kedi gibi bi o tarafa bi bu tarafa bakıyorum...mesela deli güzel bi kız tayt giymiş üstüne sade tshirt,diyorum bak ne tatlı duruyo tayt,çok güzel ya falan diye...o da bakıyo "ne alakası var hiç bi halta benzemiyo" gibi laflar ediyo,doğru olmadığını bilsem de mutlu oluyorum...(ben ortalama üstüyüm bana göre:9: ama şimdi allah var gösterdiğim kızlarda adriana lima'nın bi derece altı gibi kızlar oluyo bazen,e gözüm kör değil,onlardan güzelim desem Allah çarpar)

ya da bazen çok abes giyinmiş kadınlar oluyo geçen yıl gördüğüm 70 yaşında file çorap ve mini elbise giymiş "rocker nine" gibi,öylelerini de gösteriyorum "brrrrr" yapıyo...

ama benim yanımda hiç baktığını görmedim,ben yokken bakıyomudur dicem,sanmıyorum ya,belki de bakıyodur ama...

beni öyle çok övüyo ki (çok aşırı güzelsin,deli güzelsin falan:9:) diyorum evlenince bir gün gözün açılacak uyandığında beni sarsacaksın "sen kimsin,karıma ne yaptın" diye:30::30::30:

kendisi eski hayatında kadına kıza doymuş baya,belki bununla bi alakası vardır...belki abaza olsaydı bakardı herkese...ya da fazla usturuplu efendi,namazında niyazında olsaydı bakmazdı...
aman ne bilim ya ince işler bunlar...
ben bakarım kadınlara ama o bakmasın ben göstermedikçe:3:
kıskanacağımı çok sanmıyorum ama saygısızlık yapıldığını hissederim.

güzel insan gördüm mü bende gayri ihtiyari bakarim , veya dikkat cekici biri , güzel makyaj birine bakarim , veya güzel giyinmis , veya yüzü cok güzeldir ne bilim , bakarim dikkatimi ceker.

esimi takip etmem bakiyor mu diye , bakiyorsada kendisi bilir , napim yani kocaman adam olmus. ne yapilabilir ki , korkut demis bazi arkadaslar ne ile korkutacakmisiz, bizde baska erkeklere bakicakmisiz :31: birde anneye söylecekmisiz , oldu ne diyecegiz kulaginida ceksin mi ???

:9::9: Bizim ilişkide de ben güzel kız görünce sevgilimi dürtüp gösteriyorum.Yakışıklı erkek görünce de bakıyorum.O bakmıyor sağa sola pek ama baksa da problem yapmam.Bir de kızıyo bana etrafı çok kesiyorum diye:27:İnsanız sonuçta.At gözlüğü takmıyoruz ki:27::9:

Valla benim başıma bir kere geldi bir daha gelemedi.
Biz yolda çok takılırız insanlara ben bakarım dürterim baksana şunaa diye abartı bişey görsem.
Nişanlımla ilk sevgili olduğumuz dönemde kıyafet konusu konuşmuştuk,
Ben çok açık giymem rahat giyinmeyi severim daha çok,
nişanlımda kıyafetlerime karışmaz.
Bak dedim eğer herhangi bir kadına açık giyinmiş bir kadın baktığını görürsem bir daha bakamazsın dedim.
Tabi ne dediğimi tam anlamadı.
Bir gece dışarıda yanımızdan bir kadın geçti hatun bir etek giymiş neredeyse giymemiş ben bile baktım yani,
Nişanlım gördü baktı kafasını çevirdi.
Neden baktın dedim gözüm takıldı dedi.Peki dedim.
Ertesi gün yanına süper mini bir etekle gittim.
Bütün gün hem delirdi hem ağzını açıp tek kelime söyleyemedi.
O günden sonra başı önde yürüyor
:23:

Zor büyük konusmak istemiyorum Allah öyle imtihan etmesin..Görmemezlikten gelmek yerine esini kendine getirmeyi dene onu en iyi sen tanırsın..

Bakmak vaaaaar, Bakmak var.
Eger gercekten alici gözüyle süzer gibi bakarsa elbette ki bozulurum.
Ama hayatin akisi icinde normal olarak bakmalar tabikide sorun olmaz.

bence bu duruma cok fazla takılmamak gerekıyor .hepsi bakıyor bunların ,bakmayan erkek yoktur

benım kı bakmıyor dıyen yakalayamıstır eş/sevgili cok profosyoneldır :9:kısacası hepsi bakıyor .

anam bakılmayacak gıbı de degıl kı sımdı oyle bı gıyınıyorlar kı kız halımle ben bıle bakıyorum .

baldır bacak hersey meydan da oluyor .ee erkek olda bakma hadı ,mumkun degıl :)

hele su heryerınden yag fırlamıs kılolu tombul tombul bacakla mınıcık sort gıymıyorlar mı ,

hasta oluyorum o özgüvenlerıne.bence bu kısıler erkekler tarafından süzülmekten hoslanan kısıler

yani ben bunu ozguven olarak da goremıyorum .aksıne ozguvenı eksık olarak goruyorum .

özguvenı eksık tıpler dıkkat cekmek kendını kanıtlamak ıster yaa o mısal .yakısıyorsa tasıyabılıyorsa

elbette gıyılır ama ,vucudu kaldırmıyorsa gıymemelı bence.sortu sevıyordur gıyıyordur

belkı ama ,ben de sort gıymeyı severım fakat suan almıs oldugum 5 kılodan dolayı

gıyemıyorum .ozguvenım mı eksık ? hayır ! ama gıydıgım bırseyı vucudumun tasımasını

isterım .ne bılıyım zarıf gorunmek ısterım ,aykırı gibi yag tulumu gıbı gorunmek ıstemem ;)

Son düzenleme:
canım bu durumda birde kötü olan başka bir taraf var onu göz ardı ediyorsun bakdığı tanıdık kadınların bunu fark etmesi ki emin ol kadınlar erkekleri türlerine göre ayırmakda garip bir önseziye sahiptirler.Ben şahsım adına öyle bakdığını hissettiğim bir arkadaşımın kocası varsa eğer kocası varken kesinlikle onların semtine uğramam okadar rahatsız olurdum öyle erkeklerden cidden çok itici bir durum ayrıca senin adına onur kırıcı.Hani dediğin gibi tanımadıkların biryere kadar ama tanıdıklarınada olmazki.Ben senin yerinde olsam ona öyle bir göz dağı verirdimki öncelikle bu durumu anlatır ne kadar onurunun kırıldığını söyler ve arkadaşlarının gözünde ne duruma düşeceğini belirtir eğer bu duruma devam edersen sana aynı karşılığı vereceğim ki gör bak insan neler hissediyormuş derdim yani inan başka birşey gelmiyor aklıma

bence bu duruma cok fazla takılmamak gerekıyor .hepsi bakıyor bunların ,bakmayan erkek yoktur

benım kı bakmıyor dıyen yakalayamıstır eş/sevgili cok profosyoneldır :9:kısacası hepsi bakıyor .

anam bakılmayacak gıbı de degıl kı sımdı oyle bı gıyınıyorlar kı kız halımle ben bıle bakıyorum .

baldır bacak hersey meydan da oluyor .ee erkek olda bakma hadı ,mumkun degıl :)

hele su heryerınden yag fırlamıs kılolu tombul tombul bacakla mınıcık sort gıymıyorlar mı ,

hasta oluyorum o özgüvenlerıne.bence bu kısıler erkekler tarafından süzülmekten hoslanan kısıler

yani ben bunu ozguven olarak da goremıyorum .aksıne ozguvenı eksık olarak goruyorum .

özguvenı eksık tıpler dıkkat cekmek kendını kanıtlamak ıster yaa o mısal .yakısıyorsa tasıyabılıyorsa

elbette gıyılır ama ,vucudu kaldırmıyorsa gıymemelı bence.sortu sevıyordur gıyıyordur

belkı ama ,ben de sort gıymeyı severım fakat suan almıs oldugum 5 kılodan dolayı

gıyemıyorum .ozguvenım mı eksık ? hayır ! ama gıydıgım bırseyı vucudumun tasımasını

isterım .ne bılıyım zarıf gorunmek ısterım ,aykırı gibi yag tulumu gıbı gorunmek ıstemem ;)

Yav arkadaşım bakmak var bakmak var evet gözü olan herkes erkek kadın güzele ilginçe acayibe bakar ama bakmakdan bakmaya fark var ben şahsen kendi eşimde hiç böyle birşeyden rahatsızlık duymadım çünkü öyle bariz dikkatimi çeken birşeye rastlamadım yoksa elbette bizde bakıyoruz herkes bakıyor ama her güzele güzel vucutluya arkadaşının kalçasına komşunun göğsüne bakmakda aynı şey değil şahsen.Arkadaş bundan rahatsızlık duyuyorsa bukadar demekki dikkat çekici şekilde bakıyor

bir erkeğin karısı yada sevgilisinin yanında başkalarına bakması, süzmesi hiç hoş bir durum değil. tamamen onur kırıcı ve saygısızlık bence. güzel görünce hepimiz bakarız, ama karısının yanındayken bakması, heleki arkadaşına çok iğrenç bir durum.

Back
X