- Konu Sahibi tugcetoprak
Geçen yaz bi' gün sevgilimle yürürken çok güzel bir kız geçti. Giyimi kuşamı da çok güzeldi Allah için, sevgilim de dönüp baktı. Süzme şeklinde değil ama gözü takıldı. Koluna geçirdim tırnaklarımı "napıyosun canım sen, beynini yerinden çıkartırım senin" dedim. Üzerine "yok sadece gözüm takıldı" falan dedi ama suçlu olduğunu bildiğini hafif kekeler, anladım bende. Dedim görürsün sen. Karşıdan bi' çocuk geliyordu böyle kaslı falan. Koştum yanına, sevgilim gelene kadar nefes nefese durumu özetledim. Sağolsun yardım etti bana tanışmış gibi yaptık. İşin kötü tarafı meğerse o çocuk sevgilimin zaten tanıdığı biriymiş.
Sevgilim yanıma gelince "aa mehmet naber ya?" dediğinde dumur olmuştum. Şimdi Mehmet sevgilimle konuştuğu zaman konu aşk hayatına gelirse "çatlak sevgilin ne manyaklıklar yapıyo yine?" diye soruyor
Sende bunu yapabilirsin, o senin arkadaşına bakıyorsa sende onun arkadaşına bak. Anlasın ne hissettiğini.![]()
sanırım dalga geçiyorsun yok dalga değilse sanırım hayal dünyasında yaşıyorsun
evliyiz eşim birine baktı diye bende gözüme birini kestircem sonra koşup durumu anlatıcam eşim bizi samimi görecek
olduuuuuuuuuuuuuuuuuuu gerçekten komiksin ya
ya orda cinayet çıkar yada direk ayrılık
bizim erkekler kıskanıp ders alamaz öyle pembe rüya değil bu işler
evliyiz eşim birine baktı diye bende gözüme birini kestircem sonra koşup durumu anlatıcam eşim bizi samimi görecek
olduuuuuuuuuuuuuuuuuuu gerçekten komiksin ya
ya orda cinayet çıkar yada direk ayrılık
bizim erkekler kıskanıp ders alamaz öyle pembe rüya değil bu işler