Göz Çevresi Bakımı göz çevresi ince çizgiler için krem maske tavsiyeniz varmı?

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Varmı tavsiye edeceginiz bi maske krem ?ince çizgiler var rahatsız oluyorum çok

Masajlar var benim bildiğim parmaklarinla göz çevreni açıp kan dolaşımını hizlandiriyosun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gebelik öncesi kullanyordum.
sebamed, loreal ve nivea kullandım. en güzeli lorealdi.

ben göz çevresi için at kestanesinin iyi olduğunu duymuştum onu kullanıyorum. at kestanesi varis kırışıklık ve kılcal damarlarada iyi geliymş diye duydm. kullanmaya devam. sonuçları yazarım

Geçen gün rival de loop markasının göz altı kremi ve gece gündüz kremini aldım. Ilk defa göz çevreme krem kullanıyorum ama gece gündüz kremlerini beğenmedim cildimi yağlı yapış yapış yaptı. Önerisi olan var mi

ben Lancome Genifique goz kremini kullaniyorum, ilk defa bir goz kreminden bu kadar memnun kaldim

Merhaba kızlar. Nuxe kullandım gayet memnundum. Fakat bitince La Roche nin göz kremini aldım, maalesef boşa para vermişim. Düzenli kullandım ama faydasını göremedim. Bu arada cilt bakımına başladım, gittiğim yer Exevuence ürünlerini önerdi, kullanan var mıdır?

yüz yogasını duymuştum bende yapıyordum bi ara düzenli yapınca farkı hissediyorsunuz gıdıkta özellikle,

Merhaba kızlar ben göz çevrem icin bionike defence eye krem kullanmaya başladım gelişmeleri yazarım.ayrıca yüzüm kış aylarına girdigimizden beri çok kuruyordu yves rocher serum vegetal 3 kullanmaya başladım ve çok memnunum tavsiye ederim

yüz yogası bilmem neyi bunların hikaye oldugunu düşünüyorum belli bir yaştan sonra kırışıklık kaçınılmaz diyebiliriz özelliklede 25 yaşından sonra kırışıklıga çözüm bulsaydı herhalde ünlüler bulurdu diye düşünüyorum okadar para içinde yüzüyorlar onlar bile gidip ya estetik ameliyatı oluyorlar yada botox yaptırıyorlar ama onlar bile yüzlerini mahfediyorlar örnegin hülya avşar son zamanlarda yüzüne yaptırdıgı botoxdan dolayı eskisi gibi degil o bile pişman olmuş yüzünüzü temiz tutun iyide bir nemlendirici kullanın sağlıklı yaşayın sigara ,alkol vs.. çevre faktörler cilt yaşlanmasında çok etkili yaşam tarzınızı degiştirin bu bile biraz daha geç yaşlanmanızı sağlar diyebilirim ben 33 yaşındayım şimdiye kadar yüzümü sadece su ile yıkayıp arada aklıma gelirse kahve telvesiyle peeling yapıyorum niveanın yada arkonun nemlendiricisini kullanıyorum çok pahalı bir şeyde degil diyebilirim ama iyi bir krem almayı düşünüyorum yüzümde hiç kırışıklık yok tek sıkıntım yüzümdeki belli belirsiz sivilce lekeleri birde kılcal damar sorunum var tek bunlara çözüm bulamıyorum son zamanlarda duydugum dermarolleri denemeyi düşünüyorum genel olarak birçok kişi memnun ama size tavsiyem özellikle yaşı çok genç olan arkadaşlar var öyle her şeyi yüzünüze sürmeyin
aklıma gelmişken bazı ünlülerin instagramını takip ediyorum Koyun plasentası maskesi yapıyorlar memnun olan çok kişi varmış birde geçenlerde pınar tezcan kullandıgı bir ürünü tavsiye etmiş kendisi 38 yaşında felan yüzüde bence inanılmaz güzel göz çevresi için atelier rebul ürünlerini kullanıyormuş içinde Hyaluronik Asit felan varmış göz çevresinden çizgileri en aza indiriyormuş deneyip görmek lazım birde avene ürünlerini tavsiye ediyorlar ben böyle araştırıp bazı arkadaşlara öneride bulunuyorum ama nekadar faydalı işte onu bilemem

hyaluronik asit neyden yapılıyor acaba çok duydum bu tarz ürünleri kullanan var mı ki?

bilmiyorum ama bu hyaluronik asit içeren krem ve serumları birçok kişi kullanıyor hatta çağla şikelde kullandıgını söylemişti hyaluronik asit içeren krem ben kullanmadım o yüzden iyi gelir mi gelmez mi bilemiyorum

Back
X